Sony BDP-S790 ή Panasonic bdt320??

teri_vti

New member
4 December 2006
46
Kαλησπερα !
Ειμαι εδω και μια βδομαδα κατοχος μιας Panasonic p65st50 και καθως την στρωνω ακομα , σκεφτομαι να παω σε αγορα καποιου BD player . Εως τωρα εβλεπα blu rays απο το PS3 που εχω .

Ο ραδιοενιχυτης που εχω ειναι o Harman Kardon avr255 , που σημαινει οτι δεν ειναι 3d capable .

Διαβαζοντας reviews ειμαι μεταξυ του Sony s790 και του Panasonic bdt320 , εκτος αν εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο (οικονομικα θελω να κινηθω μεταξυ 200-300ε)

Λογω 2πλου HDMI output του Sony , σκεφτομαι να παω σε αυτο , μιας και ετσι θα δωσω εικονα απευθειας στην TV ενω ηχο στον Harman Kardon .
H ερωτηση μου αφορα στο αν θα πρεπει να προτιμησω για καποιο λογο το Panasonic 320 ('η κατι αλλο) , εαν εχει καποιο +++ επειδη και η τηλεοραση ειναι επισης Panasonic και μπορω να εκμεταλευτω κατι καλυτερα ετσι
Ευχαριστω

Αυτο να σου πω την αληθεια ηταν το πρωτο που κοιταγα , οποτε στα χρηματα αυτα ειναι το Sony μονο σωστα? εκτος αν ανεβω κιαλλο (αρκετα) και παω σε Panasonic 500....αξιζει η διαφορα?

Απάντηση: Re: Sony BDP-S790 ή Panasonic bdt320??

Αν σε παίρνει οικονομικά παρε το panasonic 500,
εκτός απο τις δύο hdmi, η εικόνα και ο ήχος του πιστεύω οτι ειναι αναφοράς.
Αν όχι, αυτό με τις 2hdmi.

σε αναλογη θεση κ εγω...πρεπει να παω σε καποιο με twin hdmi λογω "παλιου" α/v receiver...
εκτος απο sony 790 και panasonic bdt500 ,βγηκε κ το νεο bdt330.....

ΥΓ υπαρχει περιπτωση καποιο απο τα παραπανω να αντικαταστησει ενα media player (netgear 550)? να παιζει δηλαδη .mkv με hd audio και εξωτερικους srt ?

ΥΓ υπαρχει περιπτωση καποιο απο τα παραπανω να αντικαταστησει ενα media player (netgear 550)? να παιζει δηλαδη .mkv με hd audio και εξωτερικους srt ?

Xλωμό.... όλο και κάποιο πρόβλημα είναι πιθανό να προκύπτει.....