SONY Blu Ray players 2014

Το θεμα ειναι να παιζει εξωτερικους υποτιτους σε δισκακια Bluray, οπως κανουν τα oppo , το κανει κανενα αλλο?

[dday.it]...Sony BDP-S1200 review...http://www.dday.it/redazione/13156/sony-bdp-s1200-il-blu-ray-economico-che-convince

content_small_interna3.jpg

source photo:[dday.it]

Εντυπώσεις από το Sony BDP-S1200:

Παίζει τελικά τους .srt υπότιτλους και σε mkv, και σε mp4 (θύρα usb - αυτοτροφοδοτούμενος σκληρός δίσκος).
Με γρήγορες δοκιμές, έπαιξε τα mkv / mp4 / avi που δοκίμασα.
Μέχρι στιγμής ένα avi το έβγαλε κατεστραμμένο και δεν το έπαιξε (καινούργιο μου αρχείο, θα το δοκιμάσω και σε ένα άλλο media player), και ένα mkv αρχείο (720p), μεγάλο και σε μέγεθος αλλά κυρίως σε bitrate, νομίζω ότι "κόλλαγε" σε κάποιες σκηνές. Δεν το έπαιζε "νεράκι". Αυτό πρέπει να το διερευνήσω.

Οι υπότιτλοι όταν είναι δύο σειρές σε 1.85:1, η πάνω ακουμπάει στην ταινία και η κάτω στη μαύρη μπάρα. Όταν είναι μία σειρά, τότε ακουμπάει στη μαύρη μπάρα. Οι υπότιτλοι μου φαίνονται όμορφοι, χωρίς δοντάκια ή γωνίες (είναι άσπροι). Θα βγάλω φωτό αργότερα.

Σε DVD τυπική συμπεριφορά, κάνει ένα ανεπαίσθητο γουργουρητό όταν παίζει.

Θα δοκιμάσω πολύ περισσότερα αρχεία και θα επανέλθω.
Όποιος θέλει να ρωτήσει κάτι, τώρα που το έχω.

Το τι πουλια πιανουνε ,τα media p των blu-ray μηχανηματων ουτε κουβεντα απο τους reviewers,λες και ειναι ντροπη που ειναι ενσωματωμενα....

Είναι εντάξει με mp4, mkv, avi, αρχεία.
(1080p μεγάλο μέγεθος, υψηλό bitrate: OK)
Είχα και καμιά δεκαριά demo αρχεία, τα έπαιξε όλα. Συμπεριλαμβανομένων και mov - wmv.
Δύο αρχεία wmv είχαν ως ήχο "Windows Media Audio Professional (WMAP)", τον οποίο δεν μπορούσε να αναπαράγει (έπαιζε βίντεο χωρίς ήχο).
Δυστυχώς δεν πληρώνει για divx άδεια η Sony, και δεν τα παίζει τα avi που είναι κωδικοποιημένα ως divx.
Έχει επικρατήσει το xvid τα τελευταία χρόνια, όμως είχα κάτι δισκάκια αρχείο, 5+ ετών (avi αρχεία), και τα περισσότερα ήταν κωδικοποιημένα κατά divx (δυστυχώς).

Σε υπότιτλους δεν υποστηρίζει πλάγια ή έντονη γραφή ("τυπική" Sony συμπεριφορά, μέχρι τώρα).
Σωστή αναπαραγωγή, μόνο ως ANSI. Unicode / unicode big endian, δεν τα εμφανίζει καθόλου. Ως UTF-8, βγάζει αλαμπουρνέζικα τα ελληνικά.
Οι υπότιτλοι (νομίζω) εμφανίζονται σε συγκεκριμένο ύψος στην οθόνη. Δεν παίζει ρόλο (δεν ακολοθούν δηλαδή) το φορμά του βίντεο.
(φωτό στο τέλος του κειμένου)

Επομένως κατά 99,9% όλα τα players του Ιανουαρίου 2014, θα συμπεριφέρονται το ίδιο.
Μου έκανε εντύπωση το ίδιο και απαράλλαχτο μενού.
Θα μπορούσε να εμφάνιζε μια μικρή φωτό, αν ο φάκελος είχε μέσα ένα jpeg ή ico αρχείο.

BDP-S1200 subs.jpg

Δύο κιλά Player..... φαντάζομαι τι τροφοδοτικό θα έχει..... αχ μου φαίνεται πάνε οι καλές εποχές της sony.

μπορει καποιος να επιβαιβεοσει οτι το συγκεκριμενο κοντρολ δουλευει πληρως με το s7200?(το δικο του στη συσκευασια δεν εχει replay advance κουμπια)
$_57.JPG