raiden5 said:δηλαδη δεν φταιει το καλωδιο που εχει 14 πιν?με καλωδιο hdmi θα εχω καλη εικονα?
raiden5 said:δηλαδη δεν φταιει το καλωδιο που εχει 14 πιν?με καλωδιο hdmi θα εχω καλη εικονα?
Είναι και θέμα ποιότητας καλωδίου!raiden5 said:το λεω αυτο διοτι με το καλωδιο vga που ειχε ο υπολογιστης μου μεσα απ οταν τον πηρα δειχνει πολυ καλυτερα με περισσοτερη λεπτομερια γιαυτο,το αλλο μου δινει την εντυπωση οτι φαινεται λες κ εχω χαμηλη αναλυση στο pc
Μιχάλης Κορ. said:Δεν ξέρω αν η sony έχει δυνατότητα για 1:1 mapping, αν όχι τότε στην σύνδεση με hdmi πιθανότατα να χάνεις πληροφορία του desktop γύρω-γύρω.
Εφόσον έχει γύρω-γύρω μαύρο περιθώριο τότε δεν κάνει 1:1 mapping. Για να κάνει πρέπει μέσω υπολογιστή κ ανάλογα προγράμματα να του δώσεις την ανάλυση που πρέπει στα hz που πρέπει για να μην έχει περιθώριο.Rivers said:Εχει δυνατοτητα 1:1 pixel mapping και βγαζει 1360x768 αναλυση οποτε εχεις ενα μαυρο περιθωριο πλατους 3 pixel δεξια και αλλα τοσα αριστερα.
Τι εννοείς ? Να μην μπορεί καθόλου να δώσει 1:1 mapping ? Δεν αποκλείεται να σου πω την αλήθεια. Όλες οι τηλ δεν μπορούν. Απλά στηρίζομαι στα λεγόμενα του φίλου Rivers.Browser said:Μμμμμ......, Μιχαλη μπορει και να μην ειναι ετσι απλα τα πραγματα......Για σκεψου το λιγο !
Μιχάλης Κορ. said:Τι εννοείς ? Να μην μπορεί καθόλου να δώσει 1:1 mapping ? Δεν αποκλείεται να σου πω την αλήθεια. Όλες οι τηλ δεν μπορούν. Απλά στηρίζομαι στα λεγόμενα του φίλου Rivers.
To 1:1 pixel mapping σημαίνει ότι το δεχόμενο σήμα από υπολογιστή μπορεί κ το εμφανίζει σε όλη την επιφάνεια της τηλ, δλδ δεν αφήνει κενές γραμμές γύρω-γύρω. Απλό είναι.Rivers said:Ειναι απλο ρε παιδια. Οι περισσοτερες καρτες γραφικων δινουν 1360x768 pixels οποτε η τηλεοραση αφηνει 6 σειρες pixel κενες (η αναλυση της τηλεορασης ειναι 1366x768 κανονικα) και κανει 1:1 pixel mapping στα υπολοιπα.
Το ίδιο πράγμα λέγαμε με διαφορετικό τρόπο. :firstprize:Browser said:Μιχαλη, ο Rivers εχει δικιο. Ειναι αυτο που σου ελεγα εχθες να σκεφτεις.
Το 1/1 map, σημαινει οτι καθε πιχεξ αναλυσης της πηγης αντιστοιχει με 1 πιξελ στην συσκευη απεικονησης. Οχι απαραιτητα σε ολη την επιφανεια της οθονης.
Για ποιο τραβηγμενο παραδειγμα θα σου πω, οτι μπορει σε μια τηλ 1360χ768 να δωσεις 800χ600 ας πουμε και να παρεις 1/1 μαπ, εχοντας μια πολυ μικρη επιφανεια που προβαλετε το desktop ας πουμε και γυρω της πολλα ανενεργα πιξελ. Κι αυτο 1/1 ειναι.
Αρκει η συγκεκριμενη να εχει δυνατοτητα να μπορει να το κανει , και να μην κανει σωνει και καλα στρετς το οποιο σημα σε ολο το πανελ της.
Τι ανάλυση έχεις επιλέξει στην κάρτα γραφικών?betor25 said:Παιδιά εγώ έχω την Sony 40Χ2000 και στην σύνδεση με τον υπολογιστή εμφανίζει αρκετό μαύρο περιθώριο γύρω γύρω
υπάρχει τρόπος να μπορείς να έχεις την οθόνη του υπολογιστή σε πλήρη οθόνη της τηλεόρασης
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.