Sony Bravia 8 65'' (K-65XR8A)

blind guardian

AVClub Enthusiast
6 November 2007
1,083
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Καλησπέρα σας & Χρονια Πολλα , Χριστός Ανέστη.
Οπως εγραψα και σε ενα αλλο νημα , αναγκάστηκα να αγορασω ξανα τηλεοραση μεσα σε μολις 2 ετη που σας παρουσιασα την προηγουμενη , λογω σπασιματος του πανελ στην προηγουμενη απο τον διαδοχο...!
Ξαναπηγα σε Oled παλι και φυσικα Sony (Παντα Sonακιας ημουνα , μονο μια φορα ξεφυγα και πηρα μια Kuro (PDP 428XD , που ακομη την εχω και την χαιρομαι σε αλλο δωματιο)).
Ολες (σχεδον) τις τηλεορασεις που εχω παρει αυτα τα χρονια τις εχω παρουσιασει εδω μεσα , για οποιον εχει χρονο να ψαξει.
Πηγαινοντας μια βολτα απο τον Φιλο Κο Μανωλη στα Sony Center , ειδα την διαδοχο της τελευταιας μου Oled (Sony A 80L 55'') , την Bravia 8A Oled.
Εχουν πεσει σχετικα αν αναλογιστεις οτι την Α8 στις 55'' (2020 μοντελο) την ειχα παρει 1499€ τοτε με 5 ετη εγγυηση (ευτυχως γιατι οταν Pixeλιασε , ετσι μου εδωσαν την A80L που σενιαρε ο μικρος μου).
Τωρα η αντικαταστατρια Bravia 8 στις 55'' εχει 1199€.
Ειπα να μην ξαναπαρω ετσι ακριβη τηλεοραση αλλα καλοεμαθα μετα απο μια Kuro και 2 Oled.
ΔΕΝ μπορω να παω σε κατι αλλο.
Ετσι λοιπον παλι Oled , αλλα.... τραβηξα την σκανδαλη και εκανα την υπερβαση χρημματικα στα 1649€ (με 5 ετη εγγυηση) και πηρα την 65άρα Bravia 8A.
Παρελαβα προχθες & το βραδυ με βοηθεια την κρεμασα εκει που ηταν η προηγουμενη Κ.Ο.Κ

Τωρα σαν εικονα δεν περιμενα τιποτα λιγοτερο. Οπως και οι 2 προηγουμενες Oled μου , απολυτο μαυρο , ωραία - σωστα χρωματα , γρηγορο μενου (αγαπαω Google TV) , φανταστικος ηχος!!!!
Σιγουρα για το ακομη πιο εντυπωσιακο αποτελεσμα ειναι το μεγεθος. Οπως χρονια λενε και στο USA , *Siza matters*.
Τα Control ιδια με της A80L.
Πολυ ωραια τα συγχρονα animated menus.
Αυτο που εχω να πω , ειναι πως μαλλον και σε αυτη (οπως εκανα και στην προηγουμενη) , ΔΕΝ ΘΑ ΦΩΝΑΞΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΝΩΛΗ , να μου την ρυθμισει (ISF), οπως ειχαμε κανει με την Kuro αλλα και με την 55Α8.
Με καλυπτει απολυτα , που σιγουρα θα καλυτερευσει και μετα απο λιγες μερες.
Τηλεοπτικα καναλια βλεπω στο κανονικο & ολα τα υπολοιπα στο επαγγελματικο η' Dolby Vision χαμηλη φωτεινοτητα. Αντιστοιχα δηλαδη με το *Χρήστης* στην προηγουμενη.
Γενικα δηλώνω απολυτα ευχαριστημένος και θα επανελθω με περισσοτερες λεπτομερειες μολις την ζησω παραπάνω.
Καλο ηταν να μην ειχε γινει αυτο με τον γιο μου , αλλα παμε μπροστα!
Σας παραθέτω και 2-3 φωτο:

1.jpg2.jpg3.jpg

• Like
Reactions: leonkoum