sony bravia kai harman kardon help

dimhack

New member
18 July 2009
13
athens
Για χαρά σε όλους έχω μια ερώτηση.

Έχω έναν ενισχυτή Harman kardon 355 μια τηλεόραση SONY BRAVIA HD πως συνδέω τον ενισχυτή με την τηλεόραση ώστε να μπορώ να έχω ήχο ψηφιακά και όχι αναλογικά?
Τα έχω σύνδεση HDMI στην έξοδο που λέει πίσω από τον ενισχυτή OUT MONITOR γιατί αλλιώς δεν μου δείχνει το μενού του ενισχυτή και βλέπω τηλεόραση και έχω τον ήχο από αναλογικές εξόδους και δεν μπορώ να δουλέψω ούτε το ψευτο σαραουντ

Παρακαλώ τα φώτα σας όσοι γνωρίζουν της ρυθμίσεις ας βοηθήσουν

Μα αυτό αν το Κάνο δεν θα μπορώ να δω το μενού του ενισχυτή μετά
Άσε που δεν νομίζω να έχει οπτική έξοδο η τηλεόραση

Μόλις τώρα κοίταξα και δεν έχει η τηλεόραση οπτική

Last edited:
Δεν σου είπα να βγάλεις το hdmi,φυσικά αν το βγάλεις δεν θα βλέπεις το μενού του ενισχυτή.
Σου είπα πως ο μόνος τρόπος να ακούσεις την τιβι από τα ηχεία του home cinema,είναι μέσω της οπτικής εξόδου της τιβι προς τον ενισχυτή,και πιθανόν μέσω του μενού του ενισχυτή να χρειάζεται να κάνεις και κάποια επιλογή.
Αν δεν έχεις έξοδο οπτική η τιβι,τότε δεν γίνεται,και χρησιμοποιείς τις αναλογικές.

διλαδη δεν υπαρχει τροπος να ακουσω απο την τηλεοραση ηχο εκτοσ τησ αναλογικης που δουλευουν μονο τα πλαινα ηχεια και οχι το κεντρικο και τα υπολιπα

διλαδη δεν υπαρχει τροπος να ακουσω απο την τηλεοραση ηχο εκτοσ τησ αναλογικης που δουλευουν μονο τα πλαινα ηχεια και οχι το κεντρικο και τα υπολιπα

Αναλογικά θα την συνδέσεις στον ενισχυτή σου, και πρέπει ο ενισχυτής να έχει επιλογή Dolby Prologic II για μετατροπή του stereo σε 5.1
Ψάξε το manual του ενισχυτή....

Ο ενισχυτής σαφώς και έχε επιλογή DOLBY PROLOGIC II που δημιουργεί ψευτοsurround.Είναι στο πληκτρο του κοντρόλ sound settings.