Sony Bravia KDL-40V4000 την βοήθειά σας.

Με βεβαιότητα δεν το κάνει. Είδα όλα τα κανάλια ιδιαίτερα αυτά με έγρωμα λογότυπα και δεν θολώνουν ούτε χάνουν το χρώμα τους. Το ίδιο και οι υπότιλοι. Δεν έχω καμμία περίεργη ρύθμιση, σχεδόν όλα στο default είναι. Έχει και μια συναυλία κάτι Χάνα Μοντάνα η ΝΕΤ και όπου είναι σκοτεινά και με κίνηση το λογότυπό της δεν εμφανίζει κανένα πρόβλημα. Στα ψηφιακά αυτά (με Neotion NP4+) και στα αναλογικά το ίδιο...

Τώρα που δείχνει τους τίτλους τέλους με μαύρο φόντο επίσης δεν έχει πρόβλημα.

ιμουν σίγουρος φίλε οτι με δουλεύουν. αφου τα ατομα γυρνανε στο τελος και μου λένε οτι και καλά η TV το ειχε πάντα αυτο το πρόβλημα και το παρατηρησα ύστερα απο 1,5 χρονο και εγώ και η γυναίκα μου. Παρ' όλα αυτά αν θες στείλε μου το κινητό σου με ενα pm να σε ρωτήσω κατι πραγματάκια σχετικά με το θέμα.
Ευχαριστώ πολύ.

θα προσπαθήσω να ανεβάσω και ενα βιντεάκι αμα τα καταφέρω για να δειτε το προβλημα. Δεν το εχω ξανακάνει και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω όμως.

θα προσπαθήσω να ανεβάσω και ενα βιντεάκι αμα τα καταφέρω για να δειτε το προβλημα. Δεν το εχω ξανακάνει και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω όμως.

Ζητώ συγνώμη που δεν τα έχω καταφέρει ακομα.
Έχω κάποια προβληματάκια με τον ελευθερο χρόνο στο σπίτι.
και απο τον φίλο netagra.
Ελπίζω σήμερα να τα καταφέρω.

Καλημέρα, για να κλήσει το θέμα...

δεν ασχολήθηκα άλλο με το θέμα μιας και η μόνη λύση είναι η δικαστική οδός. Μακάρι να είχα χρόνο και χρήμα να ασχοληθώ παραπάνω και να τους πάω δικαστικώς για το κοροϊδιλίκι και το ξεφτικίκι τους αλλα δυστηχώς δεν αξίζει.
Η Sony Hellas μαζί με τους αποκαλούμενους συνεργάτες τους δυστηχώς με εμπέζανε και με παρέπεμπε ο ένας στον άλλον λέγοντας μου μάλιστα και διαφορετικά πράγματα ο ένας απο τον άλλον. Το επισκευαστικό κέντρο στο Μαρούσι μου έλεγε άλλα και η Sony Hellas άλλα.
Τελικά απο την Sony Hellas (μιας και ο άλλος στο Μαρούσι ακόμα περιμένω να με πάρει τηλέφωνο) μου απάντησαν οριστικώς και μόνο τηλεφωνικώς γιατί ακόμα περιμένω γραπτώς την απάντηση τους (όπως υποσχέθηκαν) οτι δεν γίνεται τίποτα και αν θέλω να κινηθώ δικαστικώς.
Όπως καταλαβαίνεται το ηθικό διδαγμα απο όλη αυτήν την ταλαιπωρία - κοροϊδία - χάσιμο μεροκάματων κ.α. είναι ένα.
ο Νοών νοήτο.
Ευχαριστώ τους φίλους που απαντήσαν.