SONY BRAVIA KLV-V4010E & PS3

gpel

New member
28 February 2013
36
Καλησπέρα.

Είμαι κάτοχος μίας τηλεόρασης BRAVIA KLV-V40A10E από τον Σεπτέμβριο του 2005 όπως επίσης και ενός PS3 και αντιμετωπίζω λενα πρόβλημα μεταξύ τους.

Πιο συγκεκριμένα, το PS3 το είχα συνδεδεμένο μέσω HDMI στην TV και έπαιζε μία χαρά (σε 1080i αφού η TV είναι HD Ready και όχι FULL HD).

Ξαφνικά σταμάτησε να δίνει εικόνα στην TV (ακουγόταν μόνο ο ήχος) και το μόνο που έκανε ήταν να αναβοσβήνει η οθόνη σαν να προσπαθεί να «συνεννοηθεί» με το PS3 αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Για να εξαντλήσω κάθε πιθανό λάθος από μεριάς μου προχώρησα στα παρακάτω βήματα (χωρίς κανένα θετικό αποτέλεσμα δυστυχώς):

1. Δοκίμασα 4 νέα HDMI Cables διαφορετικής φίρμας (Sony, Hama, Logilink, Clicktronic) με τα οποία το PS3 παίζει σε όλες τις άλλες τηλεοράσεις που δοκίμασα.

2. Έκανα Reset στα display settings του PS3 κρατώντας πατημένο το power button του μέχρι να ακουστεί το διπλό beep και να ξεκινήσει σε 576p ανάλυση που είναι απλή και δεν «προβληματίζει» τα HDMI

3. Έκανα FULL reset του PS3 σε factory settings

4. Στο HDMI παίζουν κανονικά ένας ψηφιακός αποκωδικοποιητής, ένα BlueRay player, ένα Sony Vaio notebook και ένα WD media player. Οπότε δεν υπάρχει θέμα προβλήματος της θύρας.

Υπάρχει κανείς που να έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο και το έλυσε?

Να σημειωθεί ότι το PS3 έχει δοκιμαστεί σε 4 διαφορετικές τηλεοράσεις (HD Ready & Full HD) με HDMI και παίζει κανονικά.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Με εκτίμηση
GPEL

Sorry παιδιά. Μόλις είδα ότι είμαι σε λάθος κατηγορία και δεν μπορώ να σβήσω το thread.

Τώρα είσαι στη σωστή ;)

Στην "άλλη" θα διαγραφεί για να μην έχεις απαντήσεις σε δυο κατηγορίες για το ίδιο θέμα.

Καλώς ήρθες στη παρέα μας και καλή συνέχεια.

Re: Απάντηση: SONY BRAVIA KLV-V4010E & PS3

Τώρα είσαι στη σωστή ;)

Στην "άλλη" θα διαγραφεί για να μην έχεις απαντήσεις σε δυο κατηγορίες για το ίδιο θέμα.

Καλώς ήρθες στη παρέα μας και καλή συνέχεια.

Σε ευχαριστώ!

Καλημέρα φίλτατε!

Πιστεύω πως ήρθε ή ωρα να αλλάξεις TV ή να σπαταλήσεις 4 ευρω οπως σου είπα και χτες!

Διάλεξε και πες μου!

Καλημέρα φίλτατε!

Πιστεύω πως ήρθε ή ωρα να αλλάξεις TV ή να σπαταλήσεις 4 ευρω οπως σου είπα και χτες!

Διάλεξε και πες μου!

Καλημέρα Hulk,

Να αλλάξω προς το παρόν τηλεόραση δεν μπορώ.... Τα 4 ευρώ που να τα σπαταλήσω, γιατί μάλλον κάτι έχω χάσει...
Μπορείς να μου πείς τι εννοείς?

Ευχαριστώ

Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω κάποιο firmware update στην τηλεόραση, μπάσκετ και παίξει το ps3?
Μπήκα στο service menu και της έκανα ένα reset to shipping settings αλλά τζίφος.
ImageUploadedByTapatalk1374420386.186084.jpg

Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω κάποιο firmware update στην τηλεόραση, μπάσκετ και παίξει το ps3?
Μπήκα στο service menu και της έκανα ένα reset to shipping settings αλλά τζίφος.
View attachment 94829

Μπας και παίξει και όχι μπάσκετ!!! Ο κορεκτορας έκανε πάλι το θαύμα του!