Sony Bravia S4000 series

το μονο ερωτηματικο ειναι η χρωματικη αποδοση γιατι ιδιο επεξεργαστη εχουν και προφανως ιδιο μαυρο

Re: Απάντηση: Re: Sony Bravia S4000 series

Πως να εχουν το ιδιο μαυρο οταν εχουν αλλο πανελ?

τι θα πει αυτο...τα 10bit και το WCG εχουν σχεση με τα χρωματα

Για να εχει μια τηλεοραση το ιδιο μαυρο με μια αλλη πρεπει να εχουν το ιδιο πανελ. Πχ. Α656 και W4000 εχουν σχεδον το ιδιο μαυρο (η διαφορα οφειλεται στο super clear panel) , ενω η Α558 εχει υποδιεστερο.

Αρα ειναι αδυνατο οι V4000, S4000 με τα παλια 8 bit πανελ να εχουν το ιδιο μαυρο με την W4000.

Μαλιστα δεν θα μου εκανε εκπληξη αν τα πανελ σε αυτες ειναι Au Optronics.

τα AU Optronics δεν λένε σαν πάνελ???

Παλιοτερα ηταν για τα μπαζα αλλα πριν ενα χρονο εβγαλαν την νεα τεχνολογια Α-ΜVA (αντι για P-MVA) και ειναι πλεον αρκετα κοντα στα S-PVA.

Aλλωστε απο την αρχη η συγκεκριμενη εταιρεια ξεκινησε να προσπαθει να κανει "φασον" τα αντιστοιχα πανελ τεχνολογιας Samsung.

Για να εχει μια τηλεοραση το ιδιο μαυρο με μια αλλη πρεπει να εχουν το ιδιο πανελ. Πχ. Α656 και W4000 εχουν σχεδον το ιδιο μαυρο (η διαφορα οφειλεται στο super clear panel) , ενω η Α558 εχει υποδιεστερο.

Αρα ειναι αδυνατο οι V4000, S4000 με τα παλια 8 bit πανελ να εχουν το ιδιο μαυρο με την W4000.

Μαλιστα δεν θα μου εκανε εκπληξη αν τα πανελ σε αυτες ειναι Au Optronics.

η Α558 εχει πανελ AUΟ οι S-V4000 θα χουν και αυτες S-PVA οποτε πιστευω ακραδαντα οτι ακομη και αν δεν εχουν εφαμιλλο μαυρο τουλαχιστον ελλαχιστα υποδεεστερο

ε ενταξει δεν παει και για κορυφη!εστω και να ειναι κοντα στο μαυρο της W4000 παλι θα χει φοβερο value for money

τα AU Optronics δεν λένε σαν πάνελ???

Στην εταιρία από την ίδρυσή της εχει μεγάλο ποσοστό η Sony.Oπότε ότι βάζει είναι για λογ/μό της καλύτερο από ότι πουλά σε άλλους.Απλά είναι θέμα κόστους.

Το "ελαχιστα υποδιεστερο" στις τηλεορασεις σημαινει και 200-300 ευρω κατω ομως.

:flipout::flipout: Αρα ξαναρχομαστε εκει που το αφησα ..........μπροστα στην W οι διαφορες S , V κ.λ.π. = πεταμενα λεφτα.

παιδια να ρωτησω κατι την 40s4000 την εχει ενας γνωστος μου και θελει να μαθει αν εχει mpeg-4 tuner για την digea, παρακαλω αυτοι που εχουν την τηλεωραση να δωσουν μια απαντηση.