Sony BRAVIA VPL-HW10

2o pm απο τον marc
i am not sure if it supports ch
οχι ρε π,,,... μ,,,... να μην υποστηριζει αναμορφικο.

ναι αλλα με εικονα που θα ειναι καλητερη και του 40 .....
λογικο ειναι αν υποστηριζε θα εγραφε ιστορια.
παντως και ο 5000 υποστηριζει στην ιδια κατηγορια τιμης θα ειναι
λιγο φτηνοτερος ο σονυ

Re: Απάντηση: Sony BRAVIA VPL-HW10

τον 60 δεν τον ειδες κατω απο τις σοβαρες συνθηκες μαλλον.
τα σπεκ που εγραψα ειναι πραγματικα
υπαρχουν μεχρι στιγμης 2 τεμαχια και τα ειδαν οι ειδικοι....
δεν θα του αναψεις φυτιλιες.ειναι λογικο να πεφτει το κοστος παραγωγης και η τεχνολογια να εξελισετε ραγδαια.
αυτον που πηρε με τα 1000 ειναι ο τοπαζ 15 κατα 99% .

:ernaehrung004: σε καλές συνθήκες τον είδα, μπορεί απλά να μην ενθουσιάζομαι τόσο πολύ, anyway.

Το να βγάλει πάντως μία εταιρεία νέο μοντέλο, ανταγωνιστικό με ΝΕΑ δικά της, καλύτερο και σε τόσο φθηνότερη τιμή το θεωρώ δύσκολο.

ΔΥΣΚΟΛΟ απο πλευράς marketing και απόσβεσης του κόστους σχεδιασμού των άλλων μοντέλων, όχι αν μπορεί να το κάνει τεχνολογικά ή αν θέλει να συμπιέσει το κόστος ή αν έχει κάποιους λόγους να το διαθέσει φθηνά στην αγορά. Αν τα άλλα μοντέλα είχαν βγεί πριν καιρό θα μάντευα ότι ίσως ναι θα γίνει.

Κοντός ψαλμός πάντως ... όταν έρθει θα δεί ο κόσμος και θα κρίνει. Και γιατί να σκάμε άλλωστε ? Αλλο ένα κομάτι που μπορεί να είναι καλό και φθηνό, άλλωστε το πρώτο θα είναι η το τελευταίο ?

Βρε Johnny τι κόλλημα έχεις φάει με το stretching? Λες και είναι το απόλυτο κριτήριο για την αγορά ενός προβολέα. Είναι μόνο ένα χαρακτηριστικό, και μάλιστα ούτε καν πρωτεύσουσας σημασίας. Τόση επιμονή ρε παιδάκι μου σε όλα τα θέματα...το βλέπεις και στον ύπνο σου?

Re: Απάντηση: Sony BRAVIA VPL-HW10

παντως και ο 5000 υποστηριζει στην ιδια κατηγορια τιμης θα ειναι
λιγο φτηνοτερος ο σονυ

Ο 5000 αποτελεί mid range μοντέλο της προϊοντικής γκάμας της Benq. Για την ακρίβεια, όσο αργεί ο 20000 αποτελεί τη ναυαρχίδα της Benq.

Επίσης, αν δεις το list price του στην Αμερική θα φρίξεις.. $ 4999!! άσχετα αν πωλείται στα μισά.

Ο Sony VW40 π.χ. έχει list price $ 2999, άσχετα αν πωλείται λίγο πιο ακριβός από τον Benq..

Το θέμα ειναι να τα παει καλα με την φωτεινότητα, αυτο ηταν το μοναδικο ουσιαστικο "προβλημα" του 40.

Αντα να δουμε γιατι απο το Σεπτέβρη ειμαστε έτοιμοι για αγορές....
Μήπως καποιος ενημερωμένος να ανοιξει ενα thread για το τι νέο περιμένουμε να δουμε απο τις εταιρείες?

Προσωπικα το θεωρω ως το πιο σημαντικο κρητηριο το vertical strech.ισως σε κουρασα γιατι βλεπεις να κανω την ιδα ερωτηση παντου σε νεα προβολια.για μενα ταινια παει να πει πρωτα 2.42/1 και μετα περιεχομενο.(ειναι υποκειμενικο) εσυ πχ μπορει να θες να δεις ταινια σε προβολεα με πανελ 4/3 .ειναι επισης πολυ σημαντικο γιατι ο scaler ΚΟΣΤΙΖΕΙ. υπαρχουν φημες οτι θα το κανει το πσ3 με fw update.μακαρι δηλαδη.ναι το βλεπω και στον υπνο μου γιατι αν η οθονη ειναι 2.42/1 και το masking θελει αλλα τοσα τοτε σε ενοχλει αφανταστα.οπως επισης με ενοχλει να βλεπω panned scaned ταινιες 16/9.για 4/3 ουτε λογος.-bye-
Βρε Johnny τι κόλλημα έχεις φάει με το stretching? Λες και είναι το απόλυτο κριτήριο για την αγορά ενός προβολέα. Είναι μόνο ένα χαρακτηριστικό, και μάλιστα ούτε καν πρωτεύσουσας σημασίας. Τόση επιμονή ρε παιδάκι μου σε όλα τα θέματα...το βλέπεις και στον ύπνο σου?

φιλε johny εφτασες εσιως τα 1112 post.Γραφεις ασυστολα σε ολες τις κατηγοριες του forum ακαταπαυστα.Συντομα θα ξεπερασεις τα 10.000 post.Και ολα περιεκτικοτατα βρε παιδι μου.Καποιος διαχειριστης να βαλει φρενο σε αυτην την ξεφρενη πορεια υπαρχει?:worshippy:

tegonik χαλας ενα τοσο ωραιο θεμα και γραφεις οτι ναναι για ανθρωπους που ξερουνε καλητερα απο εσενα.πως μπορεις?το ποστ σου πρεπει να σβηστει οπως και το δικο μου.
φιλε johny εφτασες εσιως τα 1112 post.Γραφεις ασυστολα σε ολες τις κατηγοριες του forum ακαταπαυστα.Συντομα θα ξεπερασεις τα 10.000 post.Και ολα περιεκτικοτατα βρε παιδι μου.Καποιος διαχειριστης να βαλει φρενο σε αυτην την ξεφρενη πορεια υπαρχει?:worshippy:

θα παρακαλουσα να σβηστει το ποστ του tegonik
ειναι οπως παντα οφ τοπικ.
ευχαριστω

τι εγινε? βγηκε κανενα τευχος του ηχου με review να το παρουμε?