Sony Bravia W2000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Ερχεται η Sony W2000 αλλα...

1) Πόσο πιο ωραία θα δείχνει το καθιστικό με τη designάτη τηλεόραση.
2) Η flat tv έχουν πολύ μικρότερη ακτινοβολία. Για τα παιδιά μας το κάνω.
3) Άλλοι δίνουν τόσα για ένα κουστούμι
4) Θα κάθομαι πιο πολύ μέσα στο σπίτι με το δορυφορικό δέκτη.

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Να προσθέσω και το ακαταμάχητο ...

"Ασε που θα σκάσει από τη ζήλια της η ΧΧΧΧΧΧ* που ο ΨΨΨΨΨ της πήρε TV μόνο με 37 ίντσες**"

*Ολες οι γυναίκες διαθέτουν τουλάχιστον μία τέτοια "φιλενάδα"
**Εδω έγκειται και το μόνο πρόβλημα, πρέπει να βρεθεί φιλενάδα με μικρότερη διαγώνιο από την επιθυμητή "δικιά μας"

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Απάντηση: Ερχεται η Sony W2000 αλλα...

Απο την επόμενη εβδομάδα θα την έχω κι εγώ!θα έχω διαφορά στην εικόνα μεταξύ των player Sony RDR-HX1020 και Pioneer DV-696V? (πάντα με σύνδεση HDMI)

Re: Απάντηση: Ερχεται η Sony W2000 αλλα...

Απο την επόμενη εβδομάδα θα την έχω κι εγώ!θα έχω διαφορά στην εικόνα μεταξύ των player Sony RDR-HX1020 και Pioneer DV-696V? (πάντα με σύνδεση HDMI)

Εγω νομιζω πως δυσκολα θα δεις ουσιαστικες διαφορες. Παντως το Pioneer ειναι απο τις καλυτερες επιλογες στην κατηγορια απο οτι λεει και το Hi Tech που το εχει δοκιμη.

Πλεον εχει πεσει στα 1990 ευρω η 40W2000 και σε καταστηματα εκτος Intenet (τιμη απο Multirama) και αρχιζω να το σκεφτομαι σοβαρα. Το μονο που με κραταει ειναι η νεα σειρα της Samsung και η σειρα D3000 της Sony που θα ερθει τον Ιουνιο.

Απάντηση: Ερχεται η Sony W2000 αλλα...

Φίλε Γιάννη μέσω internet θα την βρείς ακόμη πιο φθηνά..
Ο ....κάμπος έχει τηλεοράσεις για όλους..;)

Πάντως σε βλέπω πολύ αποφασιμένο...:BDGBDGB53:

Φίλε Γιάννη μέσω internet θα την βρείς ακόμη πιο φθηνά..
Ο ....κάμπος έχει τηλεοράσεις για όλους..;)

Πάντως σε βλέπω πολύ αποφασιμένο...:BDGBDGB53:

Με τοσο ψαξιμο που εχω κανει πιστεψε με θα αγορασω οτι καλυτερο υπαρχει μεχρι τα 2 χιλιαρικα και κατι που σκοπευω να δωσω (max). Αυτη τη στιγμη οτι καλυτερο υπαρχει ειναι η W2000 αλλα πρεπει να δω και τις αλλες δυο πριν αποφασισω.-bye-

Πλεον εχει πεσει στα 1990 ευρω η 40W2000 και σε καταστηματα εκτος Intenet (τιμη απο Multirama) και αρχιζω να το σκεφτομαι σοβαρα. Το μονο που με κραταει ειναι η νεα σειρα της Samsung και η σειρα D3000 της Sony που θα ερθει τον Ιουνιο.

Είναι σίγουρο ότι η D3000 έρχονται τον Ιούνιο; Γιατί σκεφτόμουν να αγοράσω την W2000, μέσα στο μήνα.

Είναι σίγουρο ότι η D3000 έρχονται τον Ιούνιο; Γιατί σκεφτόμουν να αγοράσω την W2000, μέσα στο μήνα.

Ιουνιο στις πολιτισμενες χωρες. Εδω που ειναι η μονη Αφρικανικη χωρα με λευκους κατοικους δεν ξερω ποτε θα ερθει.:flipout:

60% παραπάνω. Αξίζει για χρήση 99% σε τηλεοπτικό σήμα;

Υπαρχει ξεκαθαρη απαντηση: Οχι.

Οπως εχω διαβασει και εχω δει και ο ιδιος η V2500 εχει καλυτερη εικονα SD απο τις W2000/X2000 το ιδιο πιστευω οτι ισχυει και για την V2000.

Είναι θέμα ανάλυσης του panel

Αλλο απο 576 γραμμες να πας στις 768 και αλλο στις 1080. Και καλα αν εχεις καλο bit rate κατι μπορει να γινει αν δεν εχεις ομως?

Ασχετο. Προχθες εβλεπα αγωνα μπασκετ Τσεσεκα Μοσχας - Μακαμπι στο Supersport 3 και μετα το γυρισα στο Παναθηναικος - Δυναμο. Μιλαμε η μερα με την νυχτα. Πολυ καλυτερη εικονα απο την Μοσχα (σχεδον αψογη) παρα απο το Ολυμπιακο σταδιο. Ακομα και οι Ρωσοι καλυτερο εξοπλισμο απο το Supersport εχουν.:violent-smiley-030:

Re: Ερχεται η Sony W2000 αλλα...

Έχετε παρατηρήσει τι γίνεται τις τελευτέες δύο ημέρες με την W2000 στο Fan... και στο Νετ....;

SONY KDL-40W2000AEP 40'' LCD

Παιδιά τελικά πήρα την SONY KDL-40W2000AEP 40'' LCD.
Μόλις τέλειωσα την εγκατάσταση,την έβαλα σε βάση τοίχου και αυτή τη στιγμή παίζει με αναλογικό σήμα.Μια χαρά δείχνει αν υπολογίσεις ότι το σήμα δεν είναι και καλό λόγω καιρού και επίσης τη δοκίμασα με τα free to air του νόβα και πάλι το αποτέλεσμα μου άρεσε.Τώρα θέλω να τη ρυθμίσω με το dvd player (pionner dv-490v)Κάποιες ρυθμίσεις κατα νου??Οποια βοήθεια καλοδεχούμενη.

Re: SONY KDL-40W2000AEP 40'' LCD

Clouding έχει?Εν πάσει περιπτώσει καλορίζικη και καλές θεάσεις!Πόσο και από που?

Re: SONY KDL-40W2000AEP 40'' LCD

1450 απο electronet.Σχετικά με το clouding με βάση τη δική μου οπτική η εικόνα είναι σχετικά καθαρή και αν βρω και τις κατάλληλες ρυθμίσεις νομίζω θα γίνει ακόμα καλύτερη