Απάντηση: Η αρχή του τέλους των plasma??
Δεν ξέρω αν έφτασε η αρχή του τέλους για τις Plasma, δεν το νομίζω, αλλά έτσι όπως τρέχει η τεχνολογία στις flat τηλεοράσεις ότι και να πάρεις μετά απο λίγους μήνες αισθάνεσαι οτι βιάστηκες.
Έχουν καταντήσει χειρότερα απο PC και βεβαίως όλο αυτό το παιχνίδι παίζεται απο τις εταιρείες που για να μας τα πάρουν μας υποβάλουν στο μαρτύριο της σταγόνας.
Βεβαίως οι καινούριες τηλεοράσεις που βλέπουμε στα ράφια να εμφανίζονται, μόνο "τελευταία λέξη της τεχνολογίας" δεν είναι. Ήδη έχουν έτοιμα τα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν μετά από 3 και 4 χρόνια.
Για παράδειγμα πρόσφατα πληροφορήθηκα οτι η Sharp στο Βερολίνο παρουσίασε μόνο σε dealers την καινούρια Mega contrast τηλεόρασή της με εξωπραγματικό contrast (1.000.000:1) και απίστευτη εικόνα.
Βεβαίως κι εγώ αναρωτήθηκα... Καλά τώρα, 1.000.000:1.. δεν υπάρχουν τέτοια νούμερα...
Ότι νούμερο κι αν ήταν πάντως, αυτοί που την είδαν ορκίζονται οτι το μαύρο της ήταν απόλυτο... Βαθύ μαύρο της κολάσεως.
Μην κάνετε όνειρα πάντως. Πρίν το 2009 δεν υπάρχει περίπτωση να τη δείτε.
Γι αυτό σας λέω... Ότι και να πάρεις θα την πατήσεις. Είναι πολύ νωρίς ακόμα να επενδύσεις πολλά λεφτά για να πάρεις "κορυφαία" flat τηλεόραση. Οι εξελίξεις είναι, και θα συνεχίσουν να είναι, καταιγιστικές.