SONY Bravia W4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

Mην τα λες τοσο αποτομα αυτα τα πραγματα ρε Γιωργο...υπαρχουν και μελη που εχουν αυξημενη ευαισθησια και μπορει να παθουν τιποτα...:flipout:

Άσε Γιάννη και εμένα κάτι ράγισε μέσα μου μόλις το διάβασα. Έχουν αρχίσει να καταρρέουν όλες οι πατροπαράδοτες αξίες με τις οποίες μεγαλώσαμε :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

Άσε Γιάννη και εμένα κάτι ράγισε μέσα μου μόλις το διάβασα. Έχουν αρχίσει να καταρρέουν όλες οι πατροπαράδοτες αξίες με τις οποίες μεγαλώσαμε

:flipout:

Re: SONY Bravia W4000

Ειμαι περιεργος να δω τι θα πει ο mazzanine για το review,παντως αφηνει μια γλυκοπικρη γευση η ειναι μονο σε μενα ;

Ηδη ψηφισα να δοκιμασουν και την Α656.

Εχει μεγαλο ενδιαφερον η συγκριση των δυο αν και νομιζω οτι η 656 θα ειναι λιγο καλυτερη λογω και των 100 Ηz.-bye-

Eνα click πιο πανω θα ηταν αυτο που λεμε a real winner - καμμια αμεση συγκριση
με την χ3500 δεν κανει γιατι αραγε ;

Eνα click πιο πανω θα ηταν αυτο που λεμε a real winner - καμμια αμεση συγκριση
με την χ3500 δεν κανει γιατι αραγε ;

H σειρα Χ παντα εχει το κατι παραπανω σε σχεση με την σειρα W.

Παντως ετσι οπως ειναι πλεον τα πραγματα η W φαινεται να ειναι μεταξυ Α558 και Α656 με το δεδομενο οτι η 558 εχει πανελ 8 bit ενω η W4000 εχει 10 bit.

Εσεις που εχετε μεγαλυτερη πειρα βλεπετε να αξιζει τα 600-700 ευρο παραπανω που κανει η 52αρα α656 ; Δεν ειναι και λιγα τα λεφτα.

Εσεις που εχετε μεγαλυτερη πειρα βλεπετε να αξιζει τα 600-700 ευρο παραπανω που κανει η 52αρα α656 ; Δεν ειναι και λιγα τα λεφτα.

Κοιταξε αν τα εχεις τα δινεις , αν οχι παιρνεις την W4000 που ειναι πολυ καλη ετσι και αλλιως και παλι κερδισμενος θα εισαι.-bye-

Επισης εχω την εντυπωση οτι η samsung ριχνει πιο ευκολα την τιμη κατα την διαρκεια του χρονου μεχρι να βγαλει νεο μοντελο,ενω η sony μονο κοντα στην νεα κυκλοφορια μοντελου.Δεν ειναι ευχαριστο να παρεις κατι και να χασει αμεσα αξια ,πραγμα που φυσικα θα γινει στην πορεια.

Ειμαι περιεργος να δω τι θα πει ο mazzanine για το review,παντως αφηνει μια γλυκοπικρη γευση η ειναι μονο σε μενα ;

Απο ότι φαίνεται η W4000 είναι πολύ καλή. Αυτό που μένει είναι να μάθουμε και τι panel φοράει.

Με βαση τα αποτελεσματα στις μετρησεις του μαυρου και το γεγονος οτι ειναι 10 bit ειμαι 100% σιγουρος οτι ειναι S-PVA οπως ειχε πει ο GEO.

Η V4500 που εχει 8 bit panel ειναι πιθανο να εχει απο αλλο κατασκευαστη.

Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

καλυτερη επιλογη απο την α556

Μετα απο αυτα που διαβασα τις τελευταιες 24 ωρες συμφωνω.

οταν σου μιλαω να ακους-bye-

Σύμφωνα με το review, χωρίς auto dimming και με το dynamic contrast απενεργοποιημένο έχει μαύρο ισάξιο της PX80. Μοναδικό μειονέκτημα το τυπικό motion resolution για LCD που δεν έχει 100Hz.

ευτυχως που εχω την px70 :flipout::flipout:

Αυτο -SD film mode deinterlacing is non-existent- στην πραξη ποσο κακο ειναι ;

Με βαση αυτα που διαβασα εδω...

http://www.pixelmagicforum.com/forum/archive/index.php?t-366.html

Πιστευω οτι τελικα μαλλον ειναι καλυτερα που δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα καθως μπορει να μπερδεψει την τηλεοραση και να οδηγησει σε comb artifacts.

yuv-decomb.jpg

Καθόλου γιατί συνήθως όταν βλέπεις ταινίες στέλνεις progressive μέσω component ή HDMI.

Δεν είμαι σίγουρος οτι φοράει 10-bit panel. Στην αμερική η W4100 που είναι καλύτερο μοντέλο και έχει και motionflow φοράει 8-bit.
Η δική μας W4000 είναι αντίστοιχη με την V4100. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει ο Geo.
Αλλα και να φοράει 8-bit panel δεν είναι απαραίτητα κακό, απο ότι φαίνεται είναι πιο αξιόπιστα απο τα 10-bit όσον αφορά clouding, smearing κτλπ.

Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

I have taken delivery of the TH-46PZ85 and first impressions are….great black levels and vibrant colours. PS3 Blue Ray DVD’s and games look fantastic. SkyHD also looks great.
SD is a different story. The TV is very unforgiving of low bit rate SD. BBC1/2 Channel 5 etc look reasonable. ITV yuck.
I guess I must be particularly sensitive to slow horizontal pans. But I see what you mean when you state ‛film mode deinterlacing was still non-existent. Failed 3:2/ 2:2 cadence in all resolutions.’ I think this TV handles this far worse than my old plasma (which handled it as a rapid fire judder).
For instance watching Zulu on SkyHD I was impressive with PQ; the colours were very very vibrant! But with horizontal pans I saw judder and fringe colour issues. Enabling IFC certainly helped a lot.
I have uploaded two files to show the problem and the difference IFC makes. The files were taken with my digital camera and reprocessed to DivX. They are fairly big at 3.5Mb but clearly show what;s going on. Freezing the video clearly shows the fringe colour issues around face/helmet/double images etc.
Zulu
http://rapidshare.com/files/110896501/Zulu.avi.html
Zulu IFC
http://rapidshare.com/files/110896849/Zulu_IFC.avi.html
I would certainly be interested in your views as to how this TV stacks up to other modern TV’s.

http://66.102.9.104/search?q=cache:...ent&hl=el&ct=clnk&cd=2&gl=gr&client=firefox-a