SONY Bravia W4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia W4000

:twoguns:Καλύτερα θα ήταν να είχε τα 100HZ και ας είχε 18000:1 dynamic contrast.Αλλά ύπαμε sony είναι αυτή:fahne90:

Καλά η sony έχει ποτέ σκοπό να βγάλει όμορφη τηλεόραση?

Πού ζούνε οι άνθρωποι? Τί έιναι αυτό πάλι με τη 'σιδεριά' απο κάτω??

Απο τη μία βγαίνουν κάτι κούκλες samsung, η lg έβγαλε το 'super model' pg6000 (μη μιλησω για pionner) και η sony ακόμα τα δικά της...

Καλά η sony έχει ποτέ σκοπό να βγάλει όμορφη τηλεόραση?

Πού ζούνε οι άνθρωποι? Τί έιναι αυτό πάλι με τη 'σιδεριά' απο κάτω??

Και εγω νομιζω οτι οι υπαρχουσες ειναι πιο καλες.

Καλα η LG PG6000 ειναι κορυφη δεν το συζηταμε...:grinning-smiley-043

εντάξει ρε συ σιδεριά,πολύ χοντρή λέξη δεν είναι και ασχημες κι όλλας,αλλά ας περιμενουμε να τις δούμε από κοντά

Εμενα παντος αυτη η 52αρα μου αρεσει , τωρα σιδερια ξεσιδερια δεν θα την βαλω και για καγκελο στο παραθυρο .
Δηλαδη την Aurea θα την λεγατε call girl ?

Και εγώ προτιμώ το design που έχουν τα τωρινά μοντέλα, το gunmetal είναι πολύ όμορφο.

Kαι γω συμφωνω.
Το ντιζαιν αυτο το ειχε και παλιοτερα σε μερικες ελσιντι για πισι.
Kατι σαν αυτο:

1115747221470sond433.jpg

Βασικα δεν ειναι desing αλλα "ΛΑΒΗ".Γυρνας αναποδα την TV και την πας βολτα.Κατι σαν βαλιτσα ενα πραμα.Για να την κρεμασεις, να την πας σε ενα φιλο ...Εμ πως θα την πιασεις εαν δεν ειχε.:BDGBGDB55::grandpa:

βασικά είναι με γυαλι εκεινο το σημειο πουμ,οιάζει με τρύπα

Βασικα δεν ειναι desing αλλα "ΛΑΒΗ".Γυρνας αναποδα την TV και την πας βολτα.Κατι σαν βαλιτσα ενα πραμα.Για να την κρεμασεις, να την πας σε ενα φιλο ...Εμ πως θα την πιασεις εαν δεν ειχε.:BDGBGDB55::grandpa:

Καλά, ας φτιάξουνε τα προβλήματα με το clouding, smearing και τα πράσινα γιατί αλλιώς η μόνη χρήση της "λαβής" θα είναι για να την πετάξεις στα σκουπίδια.

Καλά, ας φτιάξουνε τα προβλήματα με το clouding, smearing και τα πράσινα γιατί αλλιώς η μόνη χρήση της "λαβής" θα είναι για να την πετάξεις στα σκουπίδια.

Lol X 10!!!!

Απάντηση: SONY Bravia W4000

Αυτά ποτέ δεν θα φτιάξουν ... μέχρι να πάμε στις LED.....είναι να μην σου κάτσει! Και ΝΑΙ, οι αντιπροσωπείες δεν το θεωρούν βλάβη το clouding κτλ....και αναρρωτιέμαι γιατί κάθεστε με απόλυτο σκοτάδι στο πάνελ, (external source) να ψάξετε για αυτά ! Θα δείτε ποτέ τηλεόραση έτσι ????

Για να παίζει δεν την πήρατε ?

Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

Αυτά ποτέ δεν θα φτιάξουν ... μέχρι να πάμε στις LED.....είναι να μην σου κάτσει! Και ΝΑΙ, οι αντιπροσωπείες δεν το θεωρούν βλάβη το clouding κτλ....και αναρρωτιέμαι γιατί κάθεστε με απόλυτο σκοτάδι στο πάνελ, (external source) να ψάξετε για αυτά ! Θα δείτε ποτέ τηλεόραση έτσι ????

Για να παίζει δεν την πήρατε ?

Πολυ σωστο...Και μενα εχει λιγο cloyding αλλα οταν βλεπω δεν εχω προβλημα..αυτοι που εχουν για πιο λογο εχουν?μηπως το κανει και σε σκοτεινες σκηνες σε ωρα θεασης??

Δεν χρειάζεται να είναι σκοτάδι, και με χαμηλό φωτισμό το clouding ηταν έντονο, τουλάχιστον στα παλαιότερα panels που είχαν το πρόβλημα. Τέλος πάντων, δεν είναι και κανόνας, οι περισσότερες έχουν ελάχιστο που δεν ενοχλεί.

Απάντηση: SONY Bravia W4000

καλα ντε , μιλάτε για clouding και δεν βλέπετε τιμές για 46 ίντσες από 1600 ευρώ; πέρυσι κάναμε αμάν για να δούμε 40 ίντσες σε αυτές τις τιμές ... Αιντε και του χρόνου με 52 ίντσες στα 1600 ευρώ !

Τοσο η W4000 οσο και η V4000 εχουν απαραδεκτο design. Eιδικα η V μου θυμιζει κατι παλιες Sharp....

Xιλιες φορες καλυτερα η W3000.

Τοσο η W4000 οσο και η V4000 εχουν απαραδεκτο design. Eιδικα η V μου θυμιζει κατι παλιες Sharp....

Xιλιες φορες καλυτερα η W3000.

Η τιμη εκινησης παντος που αναμενετε ( οχι εδω βεβαια ) να ειναι στα 1200+ ευρω για την 40αρα W προφανως δικαιολογει τετοιες ατασθαλιες σε ντιζαιν , να μην πω οτι τις επιβαλει κιολας .