SONY Bravia W4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia W4000

ετσι κι αλλιως αυτο και το net electric ειναι τα πρωταγωνιστικα!

Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

οκ τοτε ετσι κι αλλιως 50Ε διαφορα περιπου μειον,ποτε ερχεται?

Μπορει και την Δευτερα.

Ξερω οτι αν περιμενα κανενα μηνα αντε δυο θα την επαιρνα στα 1,500 ευρω αλλα σκασιλα μου.

Αλλωστε και τις προηγουμενες δυο Sony τις πηρα τις πρωτες εβδομαδες που κυκλοφορησαν. Δεν ειμαι της υπομονης εγω.

ΥΓ. Αντε GEO τωρα η σειρα σου να πεταξεις το μπαουλο και να παρεις μια τηλεοραση της προκοπης. Την ακτινοβολια που τρως τοσα χρονια δεν την σκεφτεσαι?

ΥΓ. Αντε GEO τωρα η σειρα σου να πεταξεις το μπαουλο και να παρεις μια τηλεοραση της προκοπης. Την ακτινοβολια που τρως τοσα χρονια δεν την σκεφτεσαι?

Ρε Γιάννη ξέρεις πόσο κοστίζει μια ακτινογραφία ?

Το πολύ πολύ να βάλουμε ένα τοιχίο από μόλυβδο στην μέση :flipout:

Γιάννη συγχαρητήρια!!
η τηλεόραση πάντως για μένα είναι εκπληκτική, είδα resident evil apokalypse σε κατεβασμένο divx και η ποιότητα ήταν τόσο καλή που ευχαριστήθηκα το έργο...artifact δεν είδα πουθενά μέχρι τώρα, ούτε στον τελικό του μπάσκετ χτες...είμαι απόλυτα ευτυχισμένος με την επιλογή μου και πιστεύω ότι όποιος την πάρει θα έχει κάνει άριστη επιλογή κι αυτός...
Σε dvd αναφοράς MATRIX σε όλα τα σημεία που πρέπει να διακρίνονται σύσκολες λεπτομέρειες σύμφωνα με τον οδηγό του περιοδικού όλα τα έβλεπες 5κάθαρα....

Γιάννη συγχαρητήρια!!
η τηλεόραση πάντως για μένα είναι εκπληκτική, είδα resident evil apokalypse σε κατεβασμένο divx και η ποιότητα ήταν τόσο καλή που ευχαριστήθηκα το έργο...artifact δεν είδα πουθενά μέχρι τώρα, ούτε στον τελικό του μπάσκετ χτες...είμαι απόλυτα ευτυχισμένος με την επιλογή μου και πιστεύω ότι όποιος την πάρει θα έχει κάνει άριστη επιλογή κι αυτός...
Σε dvd αναφοράς MATRIX σε όλα τα σημεία που πρέπει να διακρίνονται σύσκολες λεπτομέρειες σύμφωνα με τον οδηγό του περιοδικού όλα τα έβλεπες 5κάθαρα....

Οταν την παρω με το καλο θα ανταλλαξουμε ρυθμισεις.

Βρηκα και καποιες εικονες για καλιμπραρισμα εδω...

http://www.lagom.nl/lcd-test/

Γιάννη Καλορίζικη και καλοθέατη :firstprize:

(Hμουν σίγουρος οτι τελικά εκεί θα κατέληγες :grandpa:)

Re: Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Οταν την παρω με το καλο θα ανταλλαξουμε ρυθμισεις.

Βρηκα και καποιες εικονες για καλιμπραρισμα εδω...

http://www.lagom.nl/lcd-test/

Καλορίζικη Γιάννη.
Αντε και να ευχηθώ η επόμενη σε 3 χρονάκια Led backlight με powerbuy.

Απάντηση: SONY Bravia W4000

Πως και δεν πηγες σε 50-αρα πλασμα (μικρη η διαφορα απο 40 σε 46) και εισαι και οπαδος του "Μεγεθος Μετραει"?

Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

Πως και δεν πηγες σε 50-αρα πλασμα (μικρη η διαφορα απο 40 σε 46) και εισαι και οπαδος του "Μεγεθος Μετραει"?

Δυστυχως εκει που ειναι η τηλεοραση (σε μια γωνια στο σαλονι) δεν με επαιρνε με τιποτα για 50αρα. Θα ηταν too much για τον χωρο.

Sorry ξεχασα...

Καλοριζικη :ernaehrung004:

Ενα θεμα που δεν πολυσυζητιεται αλλα ειναι σημαντικο. Εχοντας δει αρκετες, νομιζω πως μονο η Sony κανει σωστη διαμορφωση πλαισιου (smart) ωστε η προβολη της 4:3 (!!!!!!!) Νova να γινεται ομαλα.

Αλλος ενας λογος που κοιταω την w4000 και οχι αλλη μαρκα.

για τον ιδιο λογο που δεν παιρνω εγω sony:Banane0:

Kαλοριζικη φιλε Γιαννη και καλες Θεασεις.

Nα ειστε ολοι καλα παιδια ευχαριστω πολυ.

Η επιλογη ηταν πολυ πιο δυσκολη απο οτι φαντάζεστε , στην αρχη ελεγα για 50PG6000 , μετα εκλινα προς Samsung 656 αλλα τελικα πηγα στην W4000 που την θεωρω πολυ καλο value for money ειδικα με τα 4 χρονια εγγυηση που μπορει να μην χρειαστουν ποτε αλλα καλο ειναι να τα εχουμε.