SONY Bravia W4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia W4000

θεσσαλονικη το mediamarket εχει 46α656 και 52α656 εδω και μια εβδομαδα.Την 52αρα την χαλβαδιαζω αλλα τα 2900 καλυτερη τιμη μου τα χαλαει.

Στην Pixmania εχω βρει και την 46Α656 στα 1800 περιπου αλλα δεν ξερω τι γινεται με τις εγγυησεις.

Ξέρεις νομίζω τι γίνεται με τις εγγυήσεις. Δεν υπάρχουν.
Πρέπει να την στέλνεις πίσω με δικά σου έξοδα, να παρακαλάς να μην σπάσει στην μεταφορά, να περιμένεις να αποδεχτούν ότι δεν την χάλασες εσύ, να περιμένεις πολυυυυυ και αν ο μήνας έχει 33 και ταυτόχρονα είναι Τρίτη, θα στην αλλάξουν...

θεσσαλονικη το mediamarket εχει 46α656 και 52α656 εδω και μια εβδομαδα.Την 52αρα την χαλβαδιαζω αλλα τα 2900 καλυτερη τιμη μου τα χαλαει.

ΟΧΙ ρε γ@μ...
το είδα τώρα που μόλις έκλεισε και ήμουν και κοντά...:slapface:

μπα νωριτερα την κοβω ηδη στην αγγλια την εφεραν

Εμένα μου είπαν από βδομάδα ότι θα την έχουν διαθέσιμη (τη 40αρα), αν το επιτρέψουν οι απεργίες... τώρα δεν ξέρω αν βρήκαν τις απεργίες ως άλλοθι για να κρατάνε τον κόσμο στο περίμενε (ελπίζω πως όχι)...

Απάντηση: SONY Bravia W4000

Εαν έρχονται από εκτελωνισμό , λογικό είναι οι απεργίες να εμποδίζουν ... νομίζετε ότι δεν θέλουν να πουλήσουν;

Εμένα μου είπαν από βδομάδα ότι θα την έχουν διαθέσιμη (τη 40αρα), αν το επιτρέψουν οι απεργίες... τώρα δεν ξέρω αν βρήκαν τις απεργίες ως άλλοθι για να κρατάνε τον κόσμο στο περίμενε (ελπίζω πως όχι)...

ΌΠως είπε και ο Νικος αν έρχονται με εκτελωνισμο που είναι και το λογικο γι αυτο θα αργησουν λίγο.Αρε ελαδισταν με τις απεργιες σου!:fahne90:

ποτε θα πατε για καφε?

:flipout::flipout:

χωρις πλακα τωρα οι full hd θα ειναι κοντα 1100 και οι "απλες" στα 800 μεχρι τον Νοεμβριο για 50αρες παντα.

Last edited:
Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

Mεχρι το τελος του χρονου οι τιμες θα πεσουν 20% και στις πλασμα και στις LCD συμφωνα με αναλυτες της παγκοσμιας αγορας.

Βγαλε κομπιουτερακι να δεις οτι εχεις πεσει εξω αρκετα.-bye-

αυτοι να χρησιμοποιουν το δικο τους,το δικο μου αλλα λεει,ειτε θα ειναι επισημες τιμες ειτε μεσω προσφορων:cool:.
εδω θα ειμαστε και θα δεις,αλλα τα top μοντελα δεν θα ειναι σε αυτες τις τιμες οπως X3500 η LX-bye-

Last edited:
Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

αυτοι να χρησιμοποιουν το δικο τους,το δικο μου αλλα λεει,ειτε θα ειναι επισημες τιμες ειτε μεσω προσφορων:cool:.
εδω θα ειμαστε και θα δεις,αλλα τα top μοντελα δεν θα ειναι σε αυτες τις τιμες οπως X3500 η LX-bye-

Είσαι γνώστης και μου αρέσει αυτό...!!!