SONY Bravia W4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia W4000

ηδη βγηκε εξω περιμενουμε εδω απο μερα σε μερα υποθετω.ηδη η net electric την εχει

Πως δικαιολογείτε διαφορά 200+ ευρώ μεταξύ των καταστημάτων για την 40" ?
Απλά κάποιοι θέλουν να γίνουν πλούσιοι εις βάρος μας ?

μια αποκλιση εινα ιλογικη αλλα η τιμη του πλαισιου είναι τσιμπιμενη κιολας αλλα παντα μια αποκλιση θα υπαρχει γιατι πολλα μαγαζια πουλανε MSRP

Μόλις πέρασα από το mall αλλά δεν την βρήκα ούτε σε πλαίσιο ούτε σε fnac. Στο πλαίσιο είχε μόνο την 32".

Το τζαμάκι κάτω δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε γιατί φαίνονται όλα τα καλώδια από πίσω (είναι καθαρό τζάμι και όχι αμμοβολή θαμπό).

Στο fnac είχε την 40W3000 100 πιο κάτω από την 40W4000 ενώ το πλαίσιο τις έχει στην ίδια τιμή !!!

μια αποκλιση εινα ιλογικη αλλα η τιμη του πλαισιου είναι τσιμπιμενη κιολας αλλα παντα μια αποκλιση θα υπαρχει γιατι πολλα μαγαζια πουλανε MSRP

τι είναι το MSRP?

τεσπα...νομιζω minimum ειναι αλλα δεν θα τα χαλασουμε κιολας γι αυτο

Εγω ξερω οτι το Μου Σου Ρου Που ειναι το ταβανι της αρχικης τιμης και του μαξιμουμ κερδους για ενα προιον .
Βεβαια αναλογα σε ποια χωρα εισαι η και περιοχη ακομα , αυτα αλλαζουν και πανε περιπατο π.χ. τα μελομακαρονα στο κολωνακι χριστουγενιατικα εχουν MSRP γυρω στα 22-24 ευρω :flipout::flipout:

Γενικα παντος καλο ειναι να μην αγοραζουμε σε Μου Σου Ρου Που mode οταν προκειτε για ακριβα προιοντα .

Οποιος πλεον πουλαει σε MSRP το εκλεισε το μαγαζι.:slapface:

Πανε οι παλιες οι ημερες που ψωνιζαμε τηλεορασεις απο το μαγαζι του μπαρμπα Μητσου , τωρα κανεις ενα κλικ και βρισκεις τον φθηνωτερο στο λεπτο...-bye-

Απ ότι φαινεται ομως το πλαισιο για ξεκαθαρα κερδοσκοπικους σκοπους πουλα τοσο ακριβα την 40W4000

Απάντηση: SONY Bravia W4000

δεν ξερω γιατι αλλα εχει και την W3000 στην ιδια τιμη,κατι πρεπει να αλλαξει.

k.m τωρα ειδα το post σου

Last edited:
Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

δεν ξερω γιατι αλλα εχει και την W3000 στην ιδια τιμη,κατι πρεπει να αλλαξει.

Τι να αλλαξει ? αλλο μου σου ρου που ειχε η μια αλλο η αλλη .
Το θεμα ειναι να τζους το στοκ ιν ταιμ που σημαινει ..........πριν ερθουν τα καινουργια κοριτσια .
Το οτι ειναι και οι δυο W μια νεα και μια παλια δυσκολευει την κατασταση , αλλα και παλι " αλλος " πληρωνει 25 ευρω μια παστα στην Μυκονο , οχι εγω:damnyou:

Παω σημερα σε sony center και ρωταω οταν ερθει η 52w4000 τι τιμη θα εχει ;Aπαντηση : 2700 , με μετρητα 2400 - μεση τιμη αλλου με μετρητα η λιγες ατοκες 2200.