SONY Bravia W4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia W4000

Μπορει στο ενδιαμεσο Γιουρο και ολυμπικ Τσαινα ταουν να εχουμε και τετοια σουξεδακια , τωρα ομως που ειναι αρχη κοιτανε ολοι να δουνε πως θα μπουνε δυναμικα στη σεζον και πονταρουν στα πρωτα ονοματα των μαγαζιων .
Αν δουν πως ο κοσμος στρεφετε στην Μπεντζαντακου και την Ποπη Μαλιωτακη για διασκεδαση ............θα αναγκαστουν να ριξουν την μυτη στις φιρμες -bye-

Εντιτ :
Τελικα η "μπεντζαντακου " κλαριζει , τρεμε Βανδη και αντε γεια Κοκκινου

Απάντηση: SONY Bravia W4000

το Λαρισαιο δεν βλεπω να κανει κινηση ακομα αν και ο τροπος πληρωμης του δεν ειναι και καλυτερος.

λετε να μπει δυναμικα λιγο πριν μπει ο διαιτητης μεσα στο γηπεδο?

Mετρητα technixx.gr λεει 2139 ,εγω -αν την παρω- θα ειναι απο γνωστη αλυσιδα και οχι μετρητα ειναι πολλα τα λεφτα.

Αν ο τεκνιξ λεει τοσα, τοτε θα ειναι η πρωτη 52αρα που θα εχει 1999 βερυ-βερυ σουν .
Τον Λαρισαιο τον "εφαγε " το συστημα τζαστ κας .

Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Αν ο τεκνιξ λεει τοσα, τοτε θα ειναι η πρωτη 52αρα που θα εχει 1999 βερυ-βερυ σουν

ερχονται και ζεστες και μαζι με αυτες τα φλαιτς,μοσκιτος κλπ...ποιος τα κυνηγαει......ας ριξουμε και καμια τιμη....για να κυνηγησουμε κανενα πελατη καλυτερα

λεω τωρα εγω -bye-

Παντως εχω μια κρυφη ελπιδα οτι θα αξιζει περισσοτερο τα λεφτα της ( value for money) απο τα 2800 της samsung a656 που τοσο την βρηκα με 6 ατοκες.

επιτελους η τιμη της 40αρας πηγε εκει που επρεπε...(στο πλαισιο)

λες να μας παρακολουθουν?
παντως στην σχεδιαση της θα συμφωνησω με τον Γιωργο.

Πλακα πλακα και το πλαισιο και το e-shop πρεπει να εχουν ανθρωπο να παρακολοθουθει τιμες στο internet.Σε πολλα προιοντα εχουν 0,5 ευρο διαφορα,ασε που εχει τυχει να βαζει το ενα προσφορα και το αλλο να αλλαζει τιμη σε μια ωρα.

Προσανατολιζομαι στην αγορα 40αρας και ενω οσο διαβαζω εδω και στο περιοδικο ηχος τοσο μπερδευομαι. Εκει που εκλεινα προς LCD αρχισα να βλεπω με αλλο ματι και τις πλασμα. Τωρα ξαναρχισα να κλινω παλι προς Lcd. Διαβασα το Thread σημερα μετα την προτροπη καποιου για sony,αν και εκλεινα προς Philips ή και samsung θα ελεγα. Η αληθεια ειναι οτι ειδα τη συγκεκριμενη σε 32 ιντσες και αν εξαιρεσουμε λιγο την αμφιβολη σχεδιαση μου αρεσε η εικονα αρκετα. Διαβασω και για την προσμονη σας οποτε φανταζομαι θα αξιζει. Γιατι αλλωστε να γινεται τετοιος ντορος;Εχει κατι που την κανει πιο ξεχωριστη απο καποιες αλλες πιο εμφανισημες; Σε αυτα τα χρηματα με ποιες ανταγωνιζεται; Αξιζει να προχωρησω στην αγορα της;

Ειναι εξαιρετικη αγορα ολοι οσοι την εχουν στην ευρωπη τη θεωρουν εξαιρετικη και πολυ μαυρο!!

Δηλαδη το μονο που μενει ειναι να πεισω τη γυναικα οτι εχει διαχρονικη σχεδιαση κλπ κλπ για να δουμε και την εμφανιση με πιο καλο ματι;

Ειναι εξαιρετικη αγορα ολοι οσοι την εχουν στην ευρωπη τη θεωρουν εξαιρετικη και πολυ μαυρο!!

Το μονο προβλημα ειναι οτι η Samsung 656 ειναι ακομα καλυτερη και ελαχιστα ακριβοτερη.