SONY Bravia W4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia W4000

Το θεμα ειναι οτι μπορει να ειναι πραγματικα λιγο καλυτερη αλλα ειναι αρκετα ακριβοτερη σε μεγαλες ιντσες 46-52 και στην ευρωπη την φεραν πετσοκομενη -δεν εχει προσβαση ιντερνετ π.χ οπως στην αμερικη.Παντως για μενα w4000 η α656 θα ειναι οτι καλυτερο για lcd μεχρι τελος χρονου που θα ερθει η νεα χ3500 η αν καvει την εκπληξη η sony και φερει led tv στην ευρωπη.

Πλακα πλακα και το πλαισιο και το e-shop πρεπει να εχουν ανθρωπο να παρακολοθουθει τιμες στο internet.Σε πολλα προιοντα εχουν 0,5 ευρο διαφορα,ασε που εχει τυχει να βαζει το ενα προσφορα και το αλλο να αλλαζει τιμη σε μια ωρα.

"Να ξέρεις ότι οι τιμές μας με το e-shop αλλάζουν 2-3 φορές μέσα στην ημέρα! ´Κάποια στιγμή κάποιος θα είναι ακριβότερος μέχρι να το πιάσει η εκάστοτε πλευρά!"

Δεν ειναι δικα μου λογια αυτα παντος...

οι 46αρες Α656 και W4000 έχουν παραπλήσιες τιμές, με δεδομένο ότι δεν είναι κριτήριο τα 100 όταν δίνεις 2.000 . . .

Απάντηση: SONY Bravia W4000

Κι εγώ νομίζω πως μάλλον είναι άστοχη η σύγκριση με την A656.

Η W4000 έχει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά και είναι πιο κοντά τιμολογιακά με την σειρά 5 της Samsung.

Απο που προκυπτει οτι η μια χτυπαει την αλλη η' οχι?
Την εχουν φερει που8ενα σε display???

Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

Κι εγώ νομίζω πως μάλλον είναι άστοχη η σύγκριση με την A656.

Η W4000 έχει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά και είναι πιο κοντά τιμολογιακά με την σειρά 5 της Samsung.

Eγω θα ελεγα οτι η W4000 ειναι μεταξυ των δυο Samsung και τιμολογιακα και σε θεμα δυνατοτητων.

Απλως προς το παρον πλησιαζει η τιμη της την 656 αλλα προφανως θα ακολουθησει διορθωση της τιμης προς τα κατω.

279 euro διαφορά βρήκα πρόχειρα από το σκρουτζ
(τόσο θα κάνει ο αλγόριθμος των 100ΗΖ φαίνεται...)

H διαφορα ενος τσιπ επεξεργασιας με 100 Hz με ενα που δεν εχει μπορει να ειναι πολυ μικρη πχ. 20-30 ευρω αλλα η παραμικρη αποκλιση στην γραμμη παραγωγης μεταφραζεται σε πολλαπλασια αποκλιση που φτανει στον καταναλωτη (βλεπε κερδος εργοστασιου , αντιπροσωπου , καταστηματος , ΦΠΑ κτλ.).

Last edited:

Απο που προκυπτει οτι η μια χτυπαει την αλλη η' οχι?
Την εχουν φερει που8ενα σε display???

απο συγκρισεις στα ευρωπαικα μαγαζια....μεχρι να τα φερουν τα ελληνικα θα ξημερωσουμε....

το πρωτο κομματι του review!!!
http://www.hdtvtest.co.uk/Sony-KDL40W4000/

Δηλαδη αν καταλαβα καλα η εκπληξη ειναι ο πολυ καλος ηχος αλλα απο ρυθμησεις χρωματικης γκαμμας εικονας απλα καλη.

στην πραξη ομως χτυπα και την 6 σειρα!

Απο που προκύπτει αυτό; Μιλάμε για μια πετσοκομένη έκδοση της W3000, χωρίς white balance control, χωρίς cut και gain controls.. ακόμα και στο τηλεκοντρόλ έχει υποβαθμιστεί.

Επίσης μου κάνει φοβερή εντύπωση πως θεωρείται οτι παίζει στα ίσια με την A656. Μια τηλεόραση που έχει άπειρες ρυθμίσεις, 20.000 παραπάνω dynamic contrast, 100hz, 5:5 pulldown, καλύτερο μαύρο κτλπ κτλπ

Δηλαδη αν καταλαβα καλα η εκπληξη ειναι ο πολυ καλος ηχος αλλα απο ρυθμησεις χρωματικης γκαμμας εικονας απλα καλη.

Το αποτέλεσμα είναι 40W4000 = 40V3000.

Last edited:

Το ότι η Sony βαράει της τιμές 20% πάνω απο τους υπόλοιπους δεν θα πεί οτι παίζουν μια κατηγορία πάνω.

X3500: Samsung A656, Toshiba ZF355
40W4000: Samsung A558, Toshiba XF355

Στην κατηγορία της, ίσως και να είναι η καλύτερη η W4000, αν και αμφιβάλω λόγω περιορισμένων ρυθμίσεων. Στην κατηγορία της X3500 κατα την γνώμη μου και η A656 αλλα καί η ZF355 είναι καλύτερες.

Απο που προκύπτει αυτό; Μιλάμε για μια πετσοκομένη έκδοση της W3000, χωρίς white balance control, χωρίς cut και gain controls.. ακόμα και στο τηλεκοντρόλ έχει υποβαθμιστεί.

Ενταξει οχι να την βγαλουμε και για τα μπαζα τωρα επειδη εσυ αγορασες την 558.-bye-

Στο ενα ακρο παει ο ενας στο αλλο ο αλλος.:rifle:

Η Sony παντα παιζει μιση κατηγορια τιμης πανω απο την Samsung για τις το επιτρεπει το brand name τοσο στην Ελλαδα οσο και στο εξωτερικο (κυριως).

Το τηλεκοντρολ ειναι το ιδιο με την D3000 οπως το βλεπω και ειναι μια χαρα. Η 656 δυστυχως εχει λιγο χαλια τηλεκοντρολ.

Last edited:

Ενταξει οχι να την βγαλουμε και για τα μπαζα τωρα επειδη εσυ αγορασες την 558.-bye-

Εσύ λές για μπάζα, εγω δεν είπα κάτι τέτοιο.

Ησυχα παιδια δεν υπαρχει λογος για να αναψουν τα αιματα,η α656 ειναι μια εξαιρετικη τηλεοραση (δεν ειναι χ3500 ομως) απλα εγω δεν καταλαβαινω γιατι αρεσει η toshiba zf,ειδικα στο sd σημα για μενα ηταν η απογοητευση της κατηγοριας - η α656 ειναι οντως καλη ακομα και σε 52αρα.

Δεν αναβουν τα αιματα. Η 656 ειναι απο τις καλυτερες τηλεορασεις που κυκλοφορουν. Η W4000 ειναι ενα σκαλι πιο κατω.

Περισσοτερα τελος του μηνα που θα κανει επιθεωρηση η επιτροπη με προεδρο τον Χατζηδακη και μελη εμενα και τον Εκι.:flipout:

Παντως το highly recomended θα το παρει και πολυ καλη κινηση θα πει το hdtvtest οτι εχει ,να το θυμαστε σε 2 μερες που θα βγει ολο το τεστ - εδω εδωσε highly recomended στην PΖ80 με κακο sd για plasma της κατηγοριας της.