SONY Bravia W4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia W4000

Το αγγλικο what hifi εδωσε τοπ βαθμολογια στην W4000 στο supertest,εχω σκαναρισμενες εικονες

ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑΣΑΣ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΣΟΝY ΤΗΝ w4000 ΤΗΝ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΡΤ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ .ΤΟ ΑΛΛΑΞΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟ ΕΝΑ ΜΑΚΡΙΤΕΡΟ ΣΚΑΡΤ ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΣΚΑΡΤ ΤΟΥ 1,50 ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΙΔΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΟ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΚΑΡΤ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟ ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ .ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΗΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.Α ΞΕΧΑΣΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΣΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ

Σε οποιοδηποτε καταστημα που πουλανε ηλεκτικες συσκευες (Expert , media markt κτλ). Ενα καλο καλωδιο scart εχει γυρω στα 20 ευρω. Μια καλη μαρκα που χρησιμοποιω εγω ειναι η HAMA.

Απάντηση: SONY Bravia W4000

δεν υπαρχουν καλα και κακα καλωδια.
υπαρχουν καλωδια που κλειδωνουν και τα σκαρτα που δεν κλειδωνουν.
προφανως το προηγουμενο καλωδιο δεν κλειδωνε καλα για καποιον λογο και οχι επειδη ηταν φθηνο.
αυτο μπορει να συμβει και στα φθηνα και στα ακριβα.

Mια χαρα καλωδια ειναι και αυτα.

Οποιοδηποτε καλωδιο scart πανω απο 15 ευρω ειναι επαρκες για το 99% των περιπτωσεων.

Ενα καλωδιο του 1.5 ευρω ειναι λογικο να μην ειναι ποιοτικο. Ειναι παντα και θεμα τιμης.

Last edited:

Πρωτα σχολια για 52w4000 (εχω συνδεσει πανω της 1.pc 2.dreambox 800hd 2.sd
δορυφ. δεκτη 3. ps3 4.dvd recorder 5.izak για divx).Προηγουμενη tv lg 42 plasma (852x480).
Σαν pc monitor και για ps3 παρα πολυ καλη, για blu-ray επισης ,το promo απο orf hd -δορυφ. καναλι ειναι τελειο.
Το τηλεοπτικο σημα στην 42 πλασμα ειναι σαφως καλυτερο,μαλλον αναμενομενο,εχω καλο σημα τηλεοπτικο αλλα η μεγαλυτερη αναλυση και οι παραπανω ιντσες εχουν το τιμημα τους.Παντως dvd το παιζει μια χαρα οπως και το izak τα divx με component καλωδιο και upscaling 1080ι.Οταν βλεπεις τηλεοπτικα καναλια θελει να αλλαζεις ρυθμισεις απο οτι σε hd.Προσωπικα προσπαθω να συνηθισω Tα πραγματικα-ρεαλιστικα χρωματα της σε σχεση με τα εντονα λιγο to good to be true της LG.

πήρα την 46αρα παιδιά! μόλις την έκλεισα ...
(τρίτο νήμα που το ποστάρω συγχωρήστε την χαρά ούτε το περίμενα ότι θα αποφασίσω έτσι ξαφνικά!!)

...λοιπόν έτσι και δεν δείχνει καλά σε τηλεοπτικό , Geo πάμε για καφέ να τ'ακούσεις!
βέβαια φταίω κι εγώ που σας πιστεύω, την 40αρα την είδα σε game mode, την 46αρα καθόλου και την 32αρα σε τηλεοπτικό στο ΜΜ όπου έδειχνε καλά- όσο όμως και οι διπλανες Α656 και 9603...

Απ'ότι διαβασα στο manual, δεν υποστηριζει αναλυση 1920x1080 απο PC, ουτε μεσω VGA ουτε μεσω HDMI...

Μπορει καποιος κατοχος να επιβεβαιωσει ή να διαψευσει το παραπανω? Μου φαινεται περιεργο, καθως στα manual τουλαχιστον της W3000 αλλα και της V3000 ειχε την αναλυση αυτη διαθεσιμη και μεσω HDMI αλλα και μεσω VGA

Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

πήρα την 46αρα παιδιά! μόλις την έκλεισα ...
(τρίτο νήμα που το ποστάρω συγχωρήστε την χαρά ούτε το περίμενα ότι θα αποφασίσω έτσι ξαφνικά!!)

...λοιπόν έτσι και δεν δείχνει καλά σε τηλεοπτικό , Geo πάμε για καφέ να τ'ακούσεις!
βέβαια φταίω κι εγώ που σας πιστεύω, την 40αρα την είδα σε game mode, την 46αρα καθόλου και την 32αρα σε τηλεοπτικό στο ΜΜ όπου έδειχνε καλά- όσο όμως και οι διπλανες Α656 και 9603...

Καλές θεάσεις jopar.

Θα παραμείνεις στην καρδιά των φίλων του κόμματος σαν ένα από τα στελέχη που το τίμησαν με την αναποφασιστικότητα τους -bye-

Αντε να περνουμε σειρα σιγα σιγα.

Ειμαι ετοιμος να εφορμησω και εγω , με κραταει η αναποφασιστικοτητα (υπαρχει και η 656 στη λιστα) και η σιγουρια οτι αν περιμενω κανενα μηνα οι τιμες θα ειναι αρκετα καλυτερες (οχι ομως τοσο καλες οσο η προσφορα των Multirama).

Eγω στην 52αρα με dvi-hdmi καλωδιο που συνδεσα το pc μου αναβει 1080p και εικονα θαυμα.

Υπαρχει η δυνατοτητα να δοκιμασεις τι γινεται και μεσω VGA? Ευχαριστω

Υπαρχει η δυνατοτητα να δοκιμασεις τι γινεται και μεσω VGA? Ευχαριστω

Συμφωνα με τον GEOx3 δεχεται 1080p μεσω VGA.

Oποτε αν δεν δεχεται ξερετε ποιον να δείρετε.:violent-smiley-008:

:flipout:

Γιάννη, έχεις ακόμα 40 λεπτά , προλαβαίνεις την προσφορά!
με 20 ευρώ προκαταβολή δεσμεύεις την τιμή, κι αν μετανιώσεις τι είχες τι έχασες...(από σώνει σε sony!)

Ευχαριστώ όσους ευχήθηκαν...