SONY Bravia W4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Γιάννη, έχεις ακόμα 40 λεπτά , προλαβαίνεις την προσφορά!
με 20 ευρώ προκαταβολή δεσμεύεις την τιμή, κι αν μετανιώσεις τι είχες τι έχασες...(από σώνει σε sony!)

Ευχαριστώ όσους ευχήθηκαν...

Σου το είχα πει .....:grandpa:...... Σαββάτο θα είναι η μέρα της απόφασης....:flipout:

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ....-bye-

Re: SONY Bravia W4000

jopar να βλεπεις μπολικο nba αλλα οχι σε sport+ η nbatv γιατι η εικονα ειναι απλα καλουτσικη το θεμα ειναι να βρουμε ,δεν ξερω αν εχεις δορυφ.δεκτη,κανενα hd καναλι για καλα γουστα.Ειχαν δεν ειχαν με το ζορι celtics - lakers τελικο τελος παντων,αντε και του χρονου η utah.

Εγω βλεπω στα 3-3,5 μετρα και η προηγουμενη tv ηταν plasma 42 (852x480) ειμαι αυστηρος κριτης δεν ειναι κακη απλα οταν στα αλλα -για μενα ειναι καλυτερη απο οτι περιμενα σε ολα ειδικα στα dvd - το tuner ισως να ειναι το μονο μειον και στην κινηση για μενα μια χαρα ειναι.

Απάντηση: SONY Bravia W4000

Εχθές παρέλαβα και εγώ μια 32άρα. Η επιλογή του μεγέθους έγινε καθαρά για πρακτικούς λόγους (βλέπε έπιπλο). Δε με χαλάει όμως γιατί, ελπίζω, του χρόνου θα έχει τελειώσει το νέο σπίτι και τότε αυτή θα χρησιμοποιηθεί για κάποιο υπνοδωμάτιο. Δεν έχω προς το παρόν HD πηγή, αλλά με μόνο το τηλεοπτικό σήμα είμαι πολύ ευχαριστημένος (έχω καλό σήμα). Βέβαια στις ίντσες αυτές δε βλέπεις τις ατέλειες. Από ρυθμίσεις είμαι στις default, αλλά θα αρχίσω σιγά σιγά να τη σκαλίζω. Όπως προείπα είμαι πολύ ευχαριστημένος (αντικατέστησε Philips MatchLine 29άρα CRT 4:3 15ετίας).

jopar να βλεπεις μπολικο nba αλλα οχι σε sport+ η nbatv γιατι η εικονα ειναι απλα καλουτσικη το θεμα ειναι να βρουμε ,δεν ξερω αν εχεις δορυφ.δεκτη,κανενα hd καναλι για καλα γουστα.Ειχαν δεν ειχαν με το ζορι celtics - lakers τελικο τελος παντων,αντε και του χρονου η utah.

ναι τα επόμενα project και γρήγορα μάλιστα είναι δορυφορική εγκατάσταση , home cinema και ένα HTPC ...
δυστυχώς παιδιά τα πράγματα εκεί είναι πιο δύσκολα απ'ότι στις τηλεοράσεις..
χωρίς παρεξήγηση η συμμετοχή στα νήματα είναι μικρότερη, οι απαντήσεις δύσκολα κατατοπίζουν τον άσχετο χρήστη, οι φίλοι εκεί είναι σε ένα σύμπαν ακαταλαβίστικο με δορυφόρους , συχνότητες κανάλια, δεν έχω βγάλει καμία άκρη τι να κάνω...έχω ποστάρει ερωτήσεις για όλα αλλά με λύπη μου λέγω είμαι στο σκοτάδι...ίσως φταίει η ασχετοσύνη μου...(αν ακούει κανείς δορυφορικάκιας στη Θεσ/νικη, να παμε καμιά βόλτα στα σχετικά μαγαζιά θα ήμουν υπόχρεος...έχω και την ευθύνη όλης της πολυκατοικίας-PS "οικοδομής" το λέμε εδώ πάνω, αλλά ανακάλυψα ότι οι Αθηναίοι με την λέξη οικοδομή δεν καταλαβαίνουν πολυκατοικία αλλά νταμάρι..χα χα)

παρείγγειλα ήδη 2 gametime tees Kobbie έρχονται Παρασκευή από το ΝΒΑ store...να σκάσω μύτη Ποσειδώνιο...τώρα (σε μιση ώρα δηλ.)θα πάω προς το παρόν με του Ginobili, αποκλείστηκαν αλλά τουλάχιστον είναι ασπρόμαυρο...

Και για να γυρίσω και λίγο στην TV μας,
ετοιμάστε μου ρυθμίσεις για καλό τηλεοπτικό σήμα μη γίνει της Κορέας στο σπίτι την άλλη Βδομάδα...Χρήστο μη γελάς, δεν είχαν ΡΧ80!
εγώ ήθελα να μπω στη λίστα αλλά η τύχη συνομότησε εναντίον...

Last edited:

δυστυχώς παιδιά τα πράγματα εκεί είναι πιο δύσκολα απ'ότι στις τηλεοράσεις..
χωρίς παρεξήγηση η συμμετοχή στα νήματα είναι μικρότερη, οι απαντήσεις δύσκολα κατατοπίζουν τον άσχετο χρήστη, οι φίλοι εκεί είναι σε ένα σύμπαν ακαταλαβίστικο με δορυφόρους , συχνότητες κανάλια, δεν έχω βγάλει καμία άκρη τι να κάνω...έχω ποστάρει ερωτήσεις για όλα αλλά με λύπη μου λέγω είμαι στο σκοτάδι

εχεις δικιο.

Γιάννη, έχεις ακόμα 40 λεπτά , προλαβαίνεις την προσφορά!
με 20 ευρώ προκαταβολή δεσμεύεις την τιμή, κι αν μετανιώσεις τι είχες τι έχασες...(από σώνει σε sony!)

Στελνουν και Ζακυνθο?

Δε το σκεφτηκα να παρω κανα τηλ...:smash:

ευχαριστώ Βασίλη, το σκέφτηκα ότι θα μου την πέσουν άσχημα άμα το πω...

Γιάννη κοντά είμαι θα πήγαινα να δώσω συμβολική προκαταβοκή για να κλεισει το deal...αλλά τώρα πέρασε 8 και θα κλεισανε...αν θες πάρε τηλεφωνο να δούμε...

ειναι επιβεβαιωμενο να κανει 1080p απο DVI-HDMI και οι περισσοτεροι μεσω VGA

το δεχεται αλλα το χαρτι λεει μεγιστη αναλυση 1280Χ1024 αλλοιως δεν εχουμε το 1:1 pixel mapping
μαρτυς μου η sony ....αλλοιως να πεσει φωτια να την καψει(την εταιρια):flipout::flipout:

τελικα βλεπω κι εγω να στρεφομαι προς τα εδω αν και ειμαι κατα της sony, ειδικα στον ηχο αν δω sony φευγω μακρια. Στις tv ειμαι πιο ελαστικος. Οσον αφορα τα δορυφορικα που διαβασα και πιο πανω εγω πιανω τον astra τα ελευθερα προγραμματα κι οχι ΗD. Εχει κανεις διαπιστωσει αν παιζουν αρκετα καλυτερα απο τα δικα μας τηλεοπτικα; Αφου DVD ok, αν ειναι και δορυφορικα ok, στα δικα μας ισως συμβιβαστω και λιγο αφου η ελληνικη Τv δεν εχει και πολλα να προσφερει. Ευχομαι παντως να μην το μετανιωσω που σιγα σιγα αποριπτω την PX80, γιαυτο διαβαζω και λεξη προς λεξη το καθε σχολιο σας.

Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

το δεχεται αλλα το χαρτι λεει μεγιστη αναλυση 1280Χ1024 αλλοιως δεν εχουμε το 1:1 pixel mapping
μαρτυς μου η sony ....αλλοιως να πεσει φωτια να την καψει(την εταιρια):flipout::flipout:

με 1:1 pixel mapping 1080p

Παιδιά ΣΤΟΠ!! :huh2:
μη γράφετε άλλο, πήρα την τιβι και τώρα πρέπει να ΞΑΝΑδιαβάσω 60 σελίδες μή χάσω τίποτα σημαντικό και δεν έχω καλή εικόνα...-bye-
"λυπηθείτε" τον αδαή! :Banane0:

αντε να δουμε ποιος θα κανει πρωτος το τεστ τελικα να μας λυθει η απορια.:drummer:

τις διάβασα και τις 60 παιδιά...συνεχίστε ακάθεκτοι...
αν θέλετε αντέγραψα σε word όλα τα ενδιαφέροντα σημεία, μπορώ να τα ποστάρω όλα μαζί !

Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

αντε να δουμε ποιος θα κανει πρωτος το τεστ τελικα να μας λυθει η απορια.:drummer:

μα αυτο σου λέω υπάρχουν πολλοί που το τέσταραν και το επιβεβαίωσαν όχι μόνο απο αγγλία

συνεχίστε ακάθεκτοι...

συνεχιζουμε ακαθεκτοι:flipout:

edit:στο Ελληνικο pdf δεν με αφηνει να κανω copy αλλα δεν πειραζει.

Attachments

• sony1.jpg
    sony1.jpg
    102.2 KB · Views: 95
  • sony2.jpg
    sony2.jpg
    68.3 KB · Views: 57
Last edited:

Mέχρι πρότινος είχα καταλύξει στην 50pg6000 της lg μπαίνοντας όμως στο site της sony διάβασα για την KDL-52W4000 πείτε μου σας παρακαλώ αξίζει τον κόπο να περιμένω μέχρι τον Αύγουστο που ξεκινά η ΠΑΝΑΘΑ για να χτυπήσω αυτή και χαλάλι τα 700 παραπάνω ευρώπουλα?
Ή να προχωρήσω τώρα για το πλασματάκι και το euro ?

Σας ευχαριστώ πολύ και ιδιαίτερα το rivers που δείχνει να γνωρίζει καλά το άθλημα.