Re: SONY Bravia W4000
jopar να βλεπεις μπολικο nba αλλα οχι σε sport+ η nbatv γιατι η εικονα ειναι απλα καλουτσικη το θεμα ειναι να βρουμε ,δεν ξερω αν εχεις δορυφ.δεκτη,κανενα hd καναλι για καλα γουστα.Ειχαν δεν ειχαν με το ζορι celtics - lakers τελικο τελος παντων,αντε και του χρονου η utah.
ναι τα επόμενα project και γρήγορα μάλιστα είναι δορυφορική εγκατάσταση , home cinema και ένα HTPC ...
δυστυχώς παιδιά τα πράγματα εκεί είναι πιο δύσκολα απ'ότι στις τηλεοράσεις..
χωρίς παρεξήγηση η συμμετοχή στα νήματα είναι μικρότερη, οι απαντήσεις δύσκολα κατατοπίζουν τον άσχετο χρήστη, οι φίλοι εκεί είναι σε ένα σύμπαν ακαταλαβίστικο με δορυφόρους , συχνότητες κανάλια, δεν έχω βγάλει καμία άκρη τι να κάνω...έχω ποστάρει ερωτήσεις για όλα αλλά με λύπη μου λέγω είμαι στο σκοτάδι...ίσως φταίει η ασχετοσύνη μου...(αν ακούει κανείς δορυφορικάκιας στη Θεσ/νικη, να παμε καμιά βόλτα στα σχετικά μαγαζιά θα ήμουν υπόχρεος...έχω και την ευθύνη όλης της πολυκατοικίας-PS "οικοδομής" το λέμε εδώ πάνω, αλλά ανακάλυψα ότι οι Αθηναίοι με την λέξη οικοδομή δεν καταλαβαίνουν πολυκατοικία αλλά νταμάρι..χα χα)
παρείγγειλα ήδη 2 gametime tees Kobbie έρχονται Παρασκευή από το ΝΒΑ store...να σκάσω μύτη Ποσειδώνιο...τώρα (σε μιση ώρα δηλ.)θα πάω προς το παρόν με του Ginobili, αποκλείστηκαν αλλά τουλάχιστον είναι ασπρόμαυρο...
Και για να γυρίσω και λίγο στην TV μας,
ετοιμάστε μου ρυθμίσεις για καλό τηλεοπτικό σήμα μη γίνει της Κορέας στο σπίτι την άλλη Βδομάδα...Χρήστο μη γελάς, δεν είχαν ΡΧ80!
εγώ ήθελα να μπω στη λίστα αλλά η τύχη συνομότησε εναντίον...