SONY Bravia W4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: SONY Bravia W4000

αχ.......αυτο το αθλημα αλλα η ωρα της αληθειας(βλ ταμειου) μας τα χαλαει.

Ειναι πολυ διαφορετικες τηλεορασεις.

Αν θελεις να βλεπεις κυριως τηλεοπτικο σημα τοτε η 50PG6000 ειναι καλυτερη επιλογη και θα γλιτωσεις και λεφτα , χωρις να σημαινει οτι και η W4000 δεν ειναι καλη στο συγκεκριμενο τομεα.

Σε HD ομως η W4000 ειναι κατα την γνωμη μου καλυτερη (χωρις μεγαλη διαφορα ομως).

Με λιγα λογια εξαρταται απο τις αναγκες σου αλλα οποια και να παρεις δεν θα το μετανιωσεις.

ΥΓ. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Βαζελος ειμαι και εγω...

Καλά κανείς δεν ενδιαφέρεται για τηλεόραση τζάμπα;:flipout:

Δεν μάθατε για την προσφορά του media markt;

Όποιος αγοράσει τηλεόραση από 2/5 έως 7/5 θα πάρει τα χρήματά του πίσω σε περίπτωση που πάρει το κύπελλο:award: η Ελλάδα στο Euro.

Δεν κάνω πλάκα.

Re: SONY Bravia W4000

Έλα Αλέκο? Ναι, βάλε μια τζάμπα τιβι ακόμα μαζί μ εκείνες από Κοτσώβολο και fnac!

μεγαλείο οι προσφορές φέτος :fahne90:

Κλειστε και απο τωρα δωματιο στην " κασταλια" μιας και επειδη ειναι ιδιωτικο ψυχοθεραπευτηριο θα σας προσεξουν περισσοτερο:flipout::flipout:

χα χα φαντάσου να το παρουμε τι θα παθουν οι γερμανοι!!

Για τα φνακ εχει κανεις γνωμη? σκεφτομαι να παρω απο εκει τιβι.

Για τα φνακ εχει κανεις γνωμη? σκεφτομαι να παρω απο εκει τιβι.

Την τσέπη σου ρώτα, η γνώμη μου είναι οτι θεωρείται από τα πλέον ακριβά καταστήματα.. (εκτός εαν τρέχει καποια προσφορά κράχτης...)

Τόσο απίθανο είναι λοιπόν να το πάρουμε.

Προφανώς...

Παιδιά Ιταλία και Γαλλία φέτος δεν παίζονται... ξεχάστε τι εγινε πριν 4 χρόνια...
Εγώ παλι νομίζω οτι η προσφορά της ΜΜ αν και δεν συμφέρει (μιας και το μαγαζί ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ) θα δουλέψει σαν καλός κράχτης για ολους οσους έχουν κρυφους πόθουνς να δουν το θαύμα να επαναλαμβάνεται :award:

Re: Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Συμφωνα με τον GEOx3 δεχεται 1080p μεσω VGA.

Oποτε αν δεν δεχεται ξερετε ποιον να δείρετε.:violent-smiley-008:

:flipout:

καλημέρα, προσωπικά συνδεση του xbox360 με vga ενώ το 360 είχε στα settings 1920Χ1080i και p η TV δεν τα δεχόταν. δεχόταν κάπου 1300κατι με 800κατι. Δεν ξέρω μ´μπος έχει να κάνει με κάτι vesa που λέει και στο manual...
Τώρα για pc δε ξέρω μιας και ακόμη δεν έχω ασχοληθεί να συνδέσω pc.

Υ.Γ το 360 τελικά το σύνδεσα με component 1080p και τα μυαλά στα κάγκελα :guitarist::afro:

Για το 360 νομιζω θελει κατι με το κουμπι Α στο dashboard και κατι τετοια δεν θυμαμαι σιγουρα καπου το ειδα στο avforums

Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Για το 360 νομιζω θελει κατι με το κουμπι Α στο dashboard και κατι τετοια δεν θυμαμαι σιγουρα καπου το ειδα στο avforums

Ναι γινεται. Απλως σε μια στιγμη μαυριζει η οθονη και πατας "Α" (προφανως ρωταει αν φαινεται εικονα και χωρις να φαινεται τιποτα πατας Α για επιβεβαιωση). Ετσι ξεγελας την τηλεοραση και δεχεται 1080p.

Παιδες καλησπερα!ετοιμος για αγορα κ παλι!!!:Banane0:ειμαι αναμεσα στην 40W και την 40Α656.χρηση κυριως κλασικα καναλια και κανα ps3 που κ που.Που λετε να τα χωσω?????????????

Και οι δύο είναι πολύ καλές, η W4000 με τα 4 χρόνια εγγύηση νομίζω πως είναι καλό deal.

Σε ευχαριστω φιλε μου!Βεβαια να πω την αμαρτια μου καλοβλεπω κ την 42PZ80. τι λετε αξιζει?