SONY Bravia W4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia W4000

κάθε μέρα με την W είναι ξεχωριστή Γιάννη...
αύριο θα μας καταλάβεις!
και ξανα-welcome και μεγιές!

εκείνες τις καρτέλες calibration που έδωσες λινκ πως τις χρησιμοποιεί κανείς; να υποθέσω διαβάζει στο site οδηγίες ε; και μάλλον τις κατεβάζει σε usb στικ να τις προβάλει ως εικόνες στην TV; ; ;
άντε παρέλαβε να αναλάβεις τις ρυθμίσεις...

κι ένα ματριξ σε κίνηση...
την οποία το Κ770 αδυνατεί τελείως να συλλάβει και τζαμπα σας χαλάω την αίσθηση για την τηλεόραση!

Attachments

• DSC00066.jpg
    DSC00066.jpg
    109.3 KB · Views: 116

Δεν χωράει η 46αρα στο X-Trail ?
Εγω χώρεσα την δική μου στο S5

Μου φαίνεται δεν προσπάθησες αρκετά....

Σιγά που έχω S5....

Τα κουτια Sony είναι μεγαλούτσικα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

Στο Μαρουσι ειναι καλυτερα τα πραγματα. Μαλιστα πολλες απο τις τηλεορασεις (οχι ολες) εχουν αρκετα καλο σημα.

Προσωπική μου άποψη..... από τη χτεσινή μου επίσκεψη..... είναι ότι, σε σχέση με το MEDIA στο ποτάμι ....ήταν μισό μάτσο χάλια...

Re: Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Επρεπε να ριξω τα καθισματα και φοβομουν και την μεταφορα μην γινει καμια ζημια.

Ετσι και αλλιως για μια ημερα δεν χαθηκε ο κοσμος.

Με γειες, και στα δικα μας.

Η ερωτηση που καιει φυσικα (μαλλον περισσοτερο εσενα που την πηρες) ειναι καλυτερη απο την D3000?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

Aν πας νωρις μπορεί να σε πετύχω...

Γιώργη....δεν βρεθήκαμε...δεν πειράζει...ίσως άλλη φορά ...-bye-.

Υ.Γ.: Κάτι άσχετο με το thread....για ένα DVD recorder...ενδιαφέρεται ένας φίλος...που να ρωτήσω ρε παιδιά..????...έριξα μια ματιά στο MULTIRAMA στο MALL....αλλά ψιλομπερδεύτηκα....sorry...για το off topic..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

Γιώργη....δεν βρεθήκαμε...δεν πειράζει...ίσως άλλη φορά ...-bye-.

Υ.Γ.: Κάτι άσχετο με το thread....για ένα DVD recorder...ενδιαφέρεται ένας φίλος...που να ρωτήσω ρε παιδιά..????...έριξα μια ματιά στο MULTIRAMA στο MALL....αλλά ψιλομπερδεύτηκα....sorry...για το off topic..

Εχεις δικιο φίλε μου αλλά δεν μπόρεσα τελικά να έρθω μιας και άργησα στην δουλειά, θα το κανονίσουμε άλλη φορά :music-smiley-005:

Για DVD Recorder θα σου πρότεινα (ανάλογα τα χρήματα και τις ανάγκες)

Pioneer 550-555
Sony RX870
Philips 3570/3577 (πολύ καλό μοντέλο ισως το πρώτο αξιόλογο μοντέλο της Philips)

Θα σου έλεγα να βρεις πρώτα τι θελεις και μετά μια ματια στο skroutz & σε internetoμάγαζα..

Το multirama στο Mall ωραιο (μετά την ανακαινηση) αλλά πολύ ακριβό κατά τη γνώμη μου (με εξαιρεση τους γνωστους κράχτες που ολα τα καταστήματα βαζουν κατά καιρους)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

Εχεις δικιο φίλε μου αλλά δεν μπόρεσα τελικά να έρθω μιας και άργησα στην δουλειά, θα το κανονίσουμε άλλη φορά :music-smiley-005:

Για DVD Recorder θα σου πρότεινα (ανάλογα τα χρήματα και τις ανάγκες)

Pioneer 550-555
Sony RX870
Philips 3570/3577 (πολύ καλό μοντέλο ισως το πρώτο αξιόλογο μοντέλο της Philips)

Θα σου έλεγα να βρεις πρώτα τι θελεις και μετά μια ματια στο skroutz & σε internetoμάγαζα..

Το multirama στο Mall ωραιο (μετά την ανακαινηση) αλλά πολύ ακριβό κατά τη γνώμη μου (με εξαιρεση τους γνωστους κράχτες που ολα τα καταστήματα βαζουν κατά καιρους)

Ευχαριστώ Γιώργο....-bye-

...έχεις δίκιο για το MULTIRAMA .....και για τον τρόπο που πρέπει να κινούμαστε στην αγορά....και τα μαγαζιά....θέλει προσοχή, γιατί κανείς δεν ξέρει τι θα συναντήσει...πάνω απ' όλα το συμφέρον και η τσέπη του καθενός μας (άσχετα με το μέγεθός της....:flipout:).... :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

Λοιπον ηρθε η 46W4000.

Λογω προηγουμενης εμπειρειας με τις Sony σε 15 λεπτα ειχα βαλει την βαση (θελει βοηθεια απο δευτερο ατομο λογω μεγαθους) και την ειχα συνδεσει.

Προλαβα μονο να δω 15 λεπτα τηλεοραση και να βαλω 2-3 DVD για δοκιμη.-bye-

Απάντηση: SONY Bravia W4000

Για ποτε εφυγαν τα αυτοκολλητα ...

Αλλοι τα κρατανε εναν χρονο (για να θυμουνται τα χαρακτηριστικα της TV)

Ειδες ο παλιος?-bye-

Λοιπον πρωτες εντυπωσεις.

Design/ποιοτητα κατασκευης

Η ποιοτητα κατασκευης ειναι κλασικη για Sony. Παρομοια με την D3000.
Η τηλεοραση φαινεται μαυρη κατα την διαρκεια της ημερας. Αυτο το midnight sky δεν εχω καταφερει να το δω ακομα.
Η επιστρωση της οθονης ειναι ελαφρα ανακλαστικη αλλα δεν δημιουργει παρα ελαχιστες ανακλασεις και μονο οταν ειναι κλειστη.
H βαση μπορει να περιστρεφεται αλλα δεν ειναι τοσο στιβαρη οσο ηταν η βαση της D3000.

Mενου/λειτουργιες/τηλεκοντρολ

Τα μενου ειναι παρομοια με το PS3. Οι λειτουργιες ειναι μονο οι βασικες πραγμα που σημαινει οτι οσοι θελουν να "σκαλιζουν" τα χρωματα κτλ. δεν θα τους αρεσει.
Η αποκριση ομως στις λειτουργιες του χειριστηριου αμεσες.
Το τηλεκοντρολ ειναι σχετικα μικρο σε μεγεθος και πολυ ποιοτικο. Εχει και ειδικα κουμπια για συσκευες που εχουν Bravia Sync οπως DVD recoreder κτλ.

Εικονα

Σε ΝΟVA απο τον PACE ειτε μεσω scart ειτε μεσω HDMI στα 1080i , η εικονα ειναι τυπικα μετρια στα πιο πολλα καναλια λογω συμπιεσης οπως μας εχει συνηθίσει η συγκεκριμενη εταιρεια. Σε μερικα καναλια οπως στο Alter και στο Star η εικονα ειναι πολυ καλη. Ξενα δορυφορικα free to air πολυ καλη εικονα ειδικα σε Γερμανικα καναλια.

Η κινηση ειναι πολυ καλη. Τραιλερ με πληροφοριες τηλεφωνα κτλ. στο κατω μερος της οθονης κινουνται πολυ ομαλα χωρις θολουρες και διαβαζονται ανετα.

Εντυπωση μου εκανε ποσο καλα φαινονται τα προσωπα , ειδικα το χρωμα τους ειναι πολυ φυσικο (θερμοκρασια warm 1). Γενικα τα χρωματα ειναι πολυ πιστευτα και κοντινα στην πραγματικοτητα. Βοηθαει πολυ σε αυτο το νεο ημιανακλαστικο φιλτρο. Σε αυτο τον τομεα νομιζω ειναι ενα σκαλι πανω απο την ηδη καλη D3000.

Σε DVD τα θετικα που αναφερθηκαν παραπανω πολλαπλασιαζονται. Χρωματα , εικονα , κινηση ολα απο πολυ καλα εως παρα πολυ καλα.

Σε HD προλαβα να δω μονο καποια κλιπακια. Η εικονα ειναι απλα υπερανω κριτικης. Πολυ λιγες τηλεορασεις δειχνουν τοσο καλα σε HD.

Hχος

Πολυ καλη και στον τομεα αυτο με σωστα μπασα και πριμα. Δεν εκανα ομως αναλυτικες δοκιμες ακομη.

Συμπερασμα

Ειναι μια τηλεοραση που θα την βγαλεις απο το κουτι και σε 10 δευτερα μετα απο στοιχειωδεις ρυθμισεις θα παρεις μια πολυ καλη εικονα σε SD και αψογη σε HD. Τα χρωματα και οι βασικες παραμετροι της εικονας χωρις καμια επεμβαση στο σερβις μενου ειναι παρα πολυ καλα.
Αν καποιος βεβαια ειναι γκατζετακιας και του αρεσει να παιζει με τα μενου (με αμφιβολα ομως τις πιο πολλες φορες αποτελεσματα οπως μου εχει η εμπειρια μου) τοτε ισως θα πρεπει να κοιταξει προς Samsung σειρα 6 η LG6000 που προσφερουν ποικιλια ρυθμισεων και παραμετρων.

Last edited:
Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Aπό backlight bleeding πώς τα πηγαίνει?

Ειναι ημερα ακομη οποτε λιγο δυσκολο να τεσταρω. Παντως δεν φαινεται να εχει προβλημα. Το μαυρο φαινεται οντως καταπληκτικο οπως λεει το HDTVtest αλλα το βραδυ θα πω περισσοτερα.

Αντε ρε Γιαννη καλοριζικη κι απο μενα κι ας αργησα ( μολις ξαναπεκτησα συνδεση ) .:music-smiley-005:

Περιμενω συγκριτικο με D ...........στα SD

Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Αντε ρε Γιαννη καλοριζικη κι απο μενα κι ας αργησα ( μολις ξαναπεκτησα συνδεση ) .:music-smiley-005:

Περιμενω συγκριτικο με D ...........στα SD

Με δεδομενο το μεγαλυτερο μεγεθος της οθονης θα ελεγα οτι και η W εχει πολυ καλη εικονα σαν την D. Απλως οπως ειναι λογικο επειδη συγκρινουμε 40" vs 46" καποιες ατελειες φαινονται παραπανω.

Μαλλον ισοπαλια θα ελεγα δηλαδη.

Γιάννη καλορίζικη!
Μέχρι τώρα έχω καταλήξει κι εγώ σε αυτή την τηλεόραση σε 52" (εκτος κι αν κάνει την έκπληξη κάποια άλλη).

Επειδή ξέρω την εικόνα της 46W3000, μεγαλύτερη δεν μπόρεσα να δω, αν την έχεις δει κι εσύ, τι θα έλεγες σε σύγκριση με το παλιό μοντέλο, υπάρχει σημαντική βελτίωση;