SONY Bravia W4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: SONY Bravia W4000

το θεμα παιδια δεν ειναι το ποσοστο αλλα κατα ποσο εντονο και ενοχλητικο ειναι.

Βαγγελη ζητα αντικατασταση με την ελπιδα οτι θα σταθεις πιο τυχερος αυτην φορα.

Re: SONY Bravia W4000

Καταρχάς, ευχαριστώ για την ανταπόκριση...

Ναι Κώστα, ήταν όπως της φωτό που ανέβασες, αλλά όχι τόσο έντονο και περιοριζόταν σε 2 σημεία στις πάνω γωνίες της οθόνης (ας πούμε σαν 2 τεταρτοκύκλια)... το πρωί που σηκώθηκα κατέβασα ρολά δημιούργησα περιβάλλον νύχτας, αλλά για 2-3 λεπτά που είδα δε φαινόταν...

Πήγα σήμερα το πρωί στο μαγαζί από όπου την πήρα (απέφυγα αλυσίδες) και ο ιδιοκτήτης μίλησε στο τηλέφωνο αμέσως με το service... σύμφωνα και με τις οδηγίες του τεχνικού, θα την αφήσω αναμμένη μέχρι το απόγευμα και αν το παρουσιάσει παίρνω τηλέφωνο και έρχεται ο άνθρωπος να την δει...

Θα δείξει λοιπόν...

Α, και το άλλο παράξενο με την μπλε απόχρωση στο πράσινο χορτάρι λέει σε κανέναν τίποτα ως πρόβλημα; γιατί το παρατηρήσαμε και 2 άτομα, οπότε λογικά δεν είναι πρόβλημα στην όραση...

Α, και το άλλο παράξενο με την μπλε απόχρωση στο πράσινο χορτάρι λέει σε κανέναν τίποτα ως πρόβλημα; γιατί το παρατηρήσαμε και 2 άτομα, οπότε λογικά δεν είναι πρόβλημα στην όραση...

Δοκίμασε να αλλάξεις την ρύθμιση της θερμοκρασίας του λευκού.

Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Σε τι ποσοστό παρουσιάζεται στις νέες LCD? Αν έχω καταλάβει σώστα λίγο ή πολύ όλες το παρουσιάζουν.. Ή όχι?

Backlight bleeding λιγο εως πολυ εχουν ολες οι LCD. To θεμα ειναι να ειναι τοσο αμελητέο που να μην φαινεται καν.

χμμ περιμενε μηπως βελτιωθει λιγες μερες και αλλιως ζητα αντικατασταση.Το backlight bleeding/clouding ειναι προβλημα των lcd οποτε ειναι θεμα αν θα πεσεις επανω σε αυτην που χει το προβλημα

:chinscratch:...Σε περίπτωση "συννεφιάς".....η SONY την αλλάζει με καινούρια.....?????

....δηλαδή, θα χαρακτηρήσει το συγκεκριμένο κομμάτι ελλατωματικό και θα το αντικαταστήσει.....?????

....υπάρχει παλαιότερο αντίστοιχο παράδειγμα....?????

Υ.Γ.: Για τη SONY ρωτάω.....(όχι π.χ. SHARP)...

Η πιο πιθανή απάντηση της αντιπροσωπείας είναι πως η τηλεόραση είναι "εντός προδιαγραφών". Αναφέρομαι στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων που το πρόβλημα είναι υπαρκτό μεν, αλλά δεν ενοχλεί τον "μέσο" θεατή.

Βέβαια μπορεί να πέσεις σε κάποιο κατάστημα που να ευαισθητοποιηθεί και να την αλλάξει, αλλά δεν νομίζω πως είναι ο κανόνας.

prozak, πραγματικά σου εύχομαι να λυθεί σύντομα το πρόβλημα σου,
γιατί είναι κρίμα καινούρια τηλεόραση να σε ξενερώσει, όπως είπες.
πάντως, σήμερα το πρωί την παρήγγειλα και εγώ και θα την έχω το βράδυ ή το πολύ αύριο το μεσημέρι.

Βέβαια μπορεί να πέσεις σε κάποιο κατάστημα που να ευαισθητοποιηθεί και να την αλλάξει, αλλά δεν νομίζω πως είναι ο κανόνας.

Χμμμμμ.....:chinscratch:.....για καλό και για κακό ....

...υπάρχει κανένα τέτοιο κατάστημα....????....έχει γίνει κάτι αντίστοιχο για τηλεόραση της SONY, στο παρελθόν....?????

Υ.Γ.: Αν κάποιος έχει τέτοια εμπειρία...ας μας το πει....(ο ανηψιός με έχει ζαλίσει....:stupid:)

Eμενα το backlight bleeding με ενοχλει σε υπερβολικο βαθμο σε σημειο να παρω plasma για τηλεοραση και στον υπολογιστη να σκασω 1100 ευρω προ τριετιας για να παρω το κορυφαιο τοτε 19ρι μονιτορ L778 ΕΙΖΟ που δεν εχει ιχνος απο αυτο το προβλημα...Βεβαια ειναι απο τα ελαχιστα lcd που δεν το παρουσιαζουν αλλα και απο τα ελαχιστα made in japan....

Απάντηση: SONY Bravia W4000

Ρε Στέφανε..νόμιζα ότι θα έλεγες για κανένα μαγαζί με ευαισθησία που αντικαθιστά SONY...τεσπα...

...θα περιμένω ...έχω πάρει διορία μέχρι τέλος Ιουνίου.....:secruity:.... έχω καιρό ακόμα...

Προς prozak... Βγαλε μια φωτογραφια το βραδυ να δουμε και εμεις το προβλημα.

Λοιπον μετα απο 3 ωρες συνεχομενης λειτουργιας σημερα πηγα και τσεκαρα το πανω μερος και την πλατη της τηλεορασης. Το αποτελεσμα ειναι οτι δεν ειχε θερμανθει καθολου , με το χερι μου επανω στις γριλιες δεν αισθανομουν καθολου ζεστη. Η τηλεοραση πρεπει να εχει πολυ χαμηλη καταναλωση.

Τσεκαρα και για buzzing και λοιπους θορυβους και για καμενα pixel και επισης δεν βρηκα τιποτα. Η τηλεοραση ειναι εντελως αθορυβη.

Η εικονα επισης μετα απο τις 10 περιπου ωρες που εχει παιξει μου φαινεται οτι εχει αρχισει να "στρωνει" και ηταν σημερα ακομη καλυτερη.

Γενικα ειμαι υπερευχαριστημενος εως τωρα.

Αν ήταν και η 52άρα....ε Γιάννη; :ernaehrung004::grinning-smiley-043-bye-

Δυτυχως τελικα δεν χωραγε τοσο μεγαλη.

Αυτη τη στιγμη η μικρη βλεπει το Shrek 3 σε DVD και η εικονα ειναι φοβερη. Εψαχνα να βρω πιξελιασμα η αλλη ατελεια απο το μισο μετρο και δεν εβλεπα τιποτα. Και φανταστειτε οτι εχω το Sony NS38 που ειναι συνεδεμενο μεσω scart!

Χμμμ... το κακό είναι ότι όσο πιο προσεκτικά το έβλεπα τόσο πιο έντονο μου φαινόταν...

Υπάρχει περίπτωση να μειωθεί με τη χρήση άραγε; ή θα συμβεί το αντίθετο;

Συνήθως με την χρήση γίνεται χειρότερο.
Αλλά μην απογοητεύεσαι, δοκίμασε να την καλιμπράρεις με τις ρυθμίσεις απο το hdtvtest και προσπάθησε να παίξεις με χαμηλό backlight, λίγο ανεβασμένο brightness και ίσως κανένα dynamic contrast ή λίγο τσιμπημένο gamma.

Ο σκοπός είναι να πάρεις όσο δυνατόν μεγαλύτερη φωτεινότητα απο ρυθμίσεις εκτός απο το backlight και αυτό να το ρίξεις π.χ. στο 3.

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι, π.χ. να χαλαρώσεις τις βίδες πίσω απο τα σημεία που παρουσιάζει πρόβλημα το panel - ίσως έτσι να ελλατωθεί, αλλά δεν το προτείνω.

Mου εχει κανει εντυπωση οτι ακομη και με το backlight στο 0 βλεπεις ανετα στην W4000 ακομη και ημερα.

Στην 40D3000 το backlight στο 0 μονο για νυχτα μπορουσε να χρησιμοποιηθει.

Γιαννη μην περιγραφεις αλλο γιατι το βλεπω καπως ετσι:
ΠΩΛΕΙΤΕ 40D3000 σε τιμη ευκαιριας...........:flipout::flipout::flipout:

Γιαννη μην περιγραφεις αλλο γιατι το βλεπω καπως ετσι:
ΠΩΛΕΙΤΕ 40D3000 σε τιμη ευκαιριας...........:flipout::flipout::flipout:

Χωρις πλακα Smooth μιλαμε για φοβερη τηλεοραση με οποιοδηποτε σημα.

Ειδικα σε DVD και τηλεοπτικο σημα δεν την περιμενα τοσο καλη. Μιλαμε για ισαξια με την D3000 που εχει γραψει ιστορια σαν μια απο τις τελευταιες αξιολογες ΗD Ready.

Re: Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Χωρις πλακα Smooth μιλαμε για φοβερη τηλεοραση με οποιοδηποτε σημα.

Ειδικα σε DVD και τηλεοπτικο σημα δεν την περιμενα τοσο καλη. Μιλαμε για ισαξια με την D3000 που εχει γραψει ιστορια σαν μια απο τις τελευταιες αξιολογες ΗD Ready.

ΠΩΛΕΙΤΕ 40 D3000 η ανταλασετε με 46W 4000 για εσας που θελετε να κρατησετε το κωλοεπιπλο που πηρατε με την γυναικα σας:flipout::flipout:

Χαιρομε που δικαιωνετε η επιλογη σου ,ιδιαιτερα απεναντι στην Samy που εδω την δινουνε σαν νυφη και παρθενα και σας Ευρωπας μπρος πισω περναν τα τρενα ( τιμολογιακα παντα μιλαμε).
Ειναι αυτο που ειπες καπου πιο πισω :
Η Samy ..........σε οδηγει στη sony καρφωτο:ADFADF1:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

H Samsung 656 ειναι πολυ καλη αλλα εδω μιλαμε για τηλεοραση plug n play. Αλλαζεις δυο ρυθμισεις και τελος. Καμια εννοια.