SONY Bravia W4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia W4000

Ναι Ισπανια.Πηρα και ρωτησα και στη sony.

Εμενα κανεις δεν μου ειπε τιποτα που πηγα και την πηρα (40'') και θα
την εχω την δευτερα..Ουτε αν εκανα καλη επιλογη ουτε τιποτα..

:bigcry:

Παντως και εγω που πηρα την 52αρα απο τους πρωτους δεν το μετανοιωσα
ειδικα στα χρωματα ειναι εξαιρετικη.Βλεπω ευρο σε orf hd (αυστριακο δορυφορικο hd καναλι με ηχο 5.1) και που και που γυρναω σε ΝΕΤ για να μην καλομαθαινω:D

Παιδιά,δεν postαρα χτες γιατί δεν πρόλαβα.Τελικά πήρα την W4000 και θα έρθει την Τρίτη.

Επειδή εκεί μου έδωσαν και μία πρίζα ασφαλείας,αλλά επειδή δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστη,μπορείτε να μου πείτε κάποια καλή εταιρία που να βγάζει τέτοιες πρίζες για να πάω να πάρω μία καλή?Κάτι είχα ακούσει για μια APC αλλά μπορεί να θυμάμαι λάθος.Ας μου πει κάποιος.

Απάντηση: SONY Bravia W4000

Δεν ξέρω αν είναι η πιο αξιόπιστη....αλλά αξιόπιστη είναι...-bye-

Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

Δεν ξέρω αν είναι η πιο αξιόπιστη....αλλά αξιόπιστη είναι...-bye-

Εγώ πάλι θα έλεγα ότι είναι η πιο αξιόπιστη της αγοράς. Με διαφορά από ότι άλλο κυκλοφορεί.
Κρίμα που την έχει αγοράσει η MGE χρόνια τώρα...

Εγώ πάντως θυμάμαι ότι υπήρχε μία εταιρία που ξεχώριζε από τις άλλες σε πρίζες ασφαλείας.Και όπως είπα θυμάμαι ότι είναι η APC.Πείτε και κανάς άλλος αν γνωρίζει τίποτα γιατί θέλω να πάω να πάρω μια καλή πρίζα ασφαλείας για την τηλεόραση.

Να σας πω,η Crystal Audiovideo είναι καλή;

Εγώ πάντως θυμάμαι ότι υπήρχε μία εταιρία που ξεχώριζε από τις άλλες σε πρίζες ασφαλείας.Και όπως είπα θυμάμαι ότι είναι η APC.Πείτε και κανάς άλλος αν γνωρίζει τίποτα γιατί θέλω να πάω να πάρω μια καλή πρίζα ασφαλείας για την τηλεόραση.

Να σας πω,η Crystal Audiovideo είναι καλή;
:a0210:H APC εγγύηση. Το έχω χρόνια και με έχει σώσει αφού βέβαια το συνοδεύσεις και με ένα σταθεροποιητή τάσης κοινώς regulator.:a0210:

Πω πω..νέκρα....όλοι την έκαναν ....για παραλία μεριά....:SFGSF8:....τεσπα...

...όταν με το καλό γυρίσετε από το μπανάκι..το καφεδάκι ...και το ματάκι....

...για λύστε μου μια απορία.....:huh2:

το sparkling....ή sparkle flash.....τι είναι...????

Φυσιολογική λειτουργία...όπως το backlight bleeding (αν τύχει να σου τύχει)...ή ελάττωμα ...????

Υ.Γ.: Εσύ δεν θα πας για μπάνιο...????-bye-

Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

Φυσιολογική λειτουργία...όπως το backlight bleeding (αν τύχει να σου τύχει)...ή ελάττωμα ...????

Υ.Γ.: Εσύ δεν θα πας για μπάνιο...????-bye-

Δεν εχω καταλαβει ακριβως αν ειναι ελαττωμα η κατι το φυσιολογικο λογω της επεξεργασιας εικονας.

Προφανως για να το εχουν τοσα μοντελα θα ειναι φυσιολογικο.

YΓ. Μπανιο το απογευμα. Τωρα εχω βαρδια στο AVclub.:Banane0:

Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

Δεν εχω καταλαβει ακριβως αν ειναι ελαττωμα η κατι το φυσιολογικο λογω της επεξεργασιας εικονας.

Προφανως για να το εχουν τοσα μοντελα θα ειναι φυσιολογικο.

YΓ. Μπανιο το απογευμα. Τωρα εχω βαρδια στο AVclub.:Banane0:

Σαν ποια μοντέλα δηλαδή.....????...και ποιών εταιριών...????...για να το λες κάτι θα ξέρεις....

Εγώ πάντως από το Νοέμβριο που έχω εγγραφεί στο forum...παρακολουθώ ανελλιπώς τις περισσότερες συζητήσεις ....

...την φυσιολογική λειτουργία backlight bleeding (αν τύχει, να σου τύχει)....την έχω ακούσει και την έχω καταλάβει....

..... την φυσιολογική λειτουργία sparkling...ή sparkle flashes...δεν την έχω δει να αναφέρεται πουθενά...αν έχει αναφερθεί πουθενά...για ρίξε μια παραπομπή ...να ρίξω μια ματιά..ότι μαθαίνουμε καλό είναι..

...για backlight bleeding απ' ότι έχω ακούσει δεν σου αλλάζουν την τηλεόραση.....

...για sparkling...ή sparkle flashes...την αλλάζουν..???....ή επειδή είναι φυσιολογική λειτουργία????.....αν τύχει, να σου τύχει...ζεις με αυτή..

Υ.Γ.1:Καλημέρα είπα..???....δεν είπα....Καλημέρα...-bye-

Υ.Γ. 2: Μόλις ξύπνησε η μικρή...έχει μπανάκι το πρόγραμμα...!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

Αυτα τα sparkling εχουν αναφερθει μονο σε Αμερικανικα μοντελα της Sony (W , Z , X) και οχι στα αντιστοιχα Ευρωπαικα απο οτι ξερω.

Τωρα βλεποντας ενα βιντεο που εχει τραβηξει καποιος , φαινονται καποια Pixel να αναβοσβηνουν στο περιγραμα ενος εικονιδιου , δεν βλεπω να ειναι αυτο τοσο μεγαλο προβλημα.

Ισως στην πραγματικοτητα να φαινεται περισσοτερο , τι να πω...