SONY Bravia W4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia W4000

Εγώ το έχω ξαναπεί: φυλάξτε μια διαφήμιση που αναφέρει τα 4 χρόνια καλού κακού. Από κάποιο περιοδικό και καλύτερα ολόκληρο το τεύχος...

Εγώ το έχω ξαναπεί: φυλάξτε μια διαφήμιση που αναφέρει τα 4 χρόνια καλού κακού. Από κάποιο περιοδικό και καλύτερα ολόκληρο το τεύχος...

Σωστο και αυτο.

Το ειχα σκεφτει να το κανω και ολο το ξεχναω.

Υπαρχει καποια ρυθμιση, ουτως ωστε οταν γινεται παρουσιαση φωτογραφιων απο την θυρα USB, να δειχνει τις φωτο σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την οθονη και οχι μονο στην πραγματικη τους αναλυση;;

Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Υπαρχει καποια ρυθμιση, ουτως ωστε οταν γινεται παρουσιαση φωτογραφιων απο την θυρα USB, να δειχνει τις φωτο σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την οθονη και οχι μονο στην πραγματικη τους αναλυση;;

Δεν γνωρίζω για τη συγκεκριμένη TV, αλλά σε 46F86 που έχω δει φωτογραφίες τραβηγμένες σε κάδρο 4:3, να προβάλλονται σε πλήρη οθόνη 16:9, η παραμόρφωση ήταν έντονη και το αποτέλεσμα, για τα δικά μου μάτια, όχι ιδιαίτερα όμορφο. Αντίθετα, με φωτογραφίες τραβηγμένες σε 16:9, το αποτέλεσμα ήταν ωραιότατο...

Re: Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Δεν γνωρίζω για τη συγκεκριμένη TV, αλλά σε 46F86 που έχω δει φωτογραφίες τραβηγμένες σε κάδρο 4:3, να προβάλλονται σε πλήρη οθόνη 16:9, η παραμόρφωση ήταν έντονη και το αποτέλεσμα, για τα δικά μου μάτια, όχι ιδιαίτερα όμορφο. Αντίθετα, με φωτογραφίες τραβηγμένες σε 16:9, το αποτέλεσμα ήταν ωραιότατο...

Δεν εχω βρει καποια ρυθμιση που να μπορεις να επιλεξεις μεταξυ 16:9 ή 4:3. Τις φωτο τις προβαλει στην native αναλυση τους.
Π.χ. μια φωτο 800x600 την προβαλει σε αυτην την αναλυση.

Με κάτι πιο συνηθισμένο δεν γίνεται;Για παράδειγμα δοκίμασα με swiffer,τραβάει τη σκόνη μεν,αλλά αφήνει κάτι σαν "χνούδι",ειδικά σε αυτό το τζαμάκι που έχει τα LED.Με βρεγμένο πανί γίνεται δουλειά ή είναι επικίνδυνο;

Το αγόρασα χθες, είναι φθηνό και τα αποτελέσματα του εντυπωσιακά.

http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?id=ANA.AMA00002

Απάντηση: SONY Bravia W4000

Όπως είπα πριν δεν ξέρω τις ρυθμίσεις της W4000...εγώ αναφέρομαι στις φωτογραφίες όχι στη τηλεόραση.........

....οι φωτο προβάλλονται ανάλογα με το κάδρο και την ανάλυση που έχουν τραβηχτεί...απλά στα δικά μου μάτια, όταν προβάλλονται φωτο τραβηγμένες σε κάδρο 4:3........σε full screen 16:9, η παραμόρφωση δεν με ικανοποιεί οπτικά...(η παραμόρφωση είναι πολύ πιο έντονη απ' ότι στα 4:3 τηλεοπτικά κανάλια)...

...π.χ. με τη δικιά μου μηχανή τραβάω σε 16:9 για να βλέπω όλη τη φωτο στη τηλεόραση χωρίς παραμόρφωση....(γούστα είναι αυτά)

....δεν νομίζω ότι η τηλεόραση έχει τη δυνατότητα να μετατρέπει τη native ανάλυση μιας φωτογραφίας...εκτός από να την 'προσαρμόσει' στην οθόνη της...τώρα αν υπάρχει η δυνατότητα, επιλογής μεταξύ προβολής 4:3 και 16:9, άσχετα με τη native ανάλυση της φωτο, δεν ξέρω...καλύτερα να απαντήσουν τα παιδιά που την έχουν...

πανε 2 μηνες με την 40ρα σονυ 4000 και εχω να πω τα εξης σε οποιον εστω και τωρα σκεφτεται να δωσει 1500+ευρω για αγορα τεχνολογικης αιχμης....

ΜΑΚΡΙΑ!ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ!!!!!!!!ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΩΝ 700-800 ΕΥΡΩ ΜΗ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΥ....ναι μα η σονυ(και η καθε σαμσουνγκ 656 κτλ) εχει το ενα εχει το αλλο το παραλλο...Ε ΚΑΙ??????????????????????????????ΤΙ ΕΓΙΝΕ?????????????????????????????
ΟΤΑΝ ΛΙΩΝΕΙΣ ΣΤΟ ΑΘΛΙΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ Κ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ,ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΤΙΒΙ ΚΑΤΑ 99% ΓΙΑ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ CRT....

ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ PLAYSTATION3...ΑΝ ΜΟΥ ΒΡΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ 1080p ΕΞΑΡΧΗΣ ΧΩΡΙΣ UPSCALING ΣΦΥΡΑ ΜΟΥ....

ΜΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ BLUE RAY SE 1080p....εκτος του οτι ελαχιστες ταινιες βγαινουν σε τετοια αναλυση,κατσε στο καναπε σου σε αποσταση 2-4 μετρων και αν καταλαβεις διαφορα αναμεσα σε 1080 και 720ρ τοτε τι να σου πω...εχεις ματι γερακιου αντε για πιλοτος....

γενικα το να δωσεις 500-800 ευρω παραπανω για να κολλας την μουτσουνα σου στην οθονη και να λες "ΝΑ ΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΧΕΛ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΟΥ ΣΟΝΥ(Κ ΚΑΘΕ ΣΟΝΥ ΞΑΝΑΛΕΩ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΒΙ,ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ...ΣΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ...) ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΣΑΑΑΑΑΑΣ ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΤΙΒΙ 50-60% ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠΛΑ 2%ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ(ΚΑΙ ΑΝ...) ΑΠΟ ΤΙΣ...ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΙΧΜΕΣ....

ΕΙΧΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΝΑ ΛΙΩΣΩ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΩ...ΝΑΙ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ....Ε ΚΑΙ???????Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ....ΕΚΤΟΣ Κ ΑΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟΥς ΟΠΤΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΕ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΥΧΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΑΣ ΤΙΒΙ........

ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Μερικες παρατηρησεις...

Α) Αποκλειεται να εχεις την W4000 δυο μηνες γιατι δεν κυκλοφορει τοσο καιρο

Β) Αποκλειεται να δειχνει αθλια το MEGA και το ANT1 (η οποιοδηποτε αλλο καναλι) εκτος και αν βλεπεις μεσω κεντρικης κεραιας πολυκατοικιας 20 ετων και βαλε. Δεν δεχομαι ουτε καν οτι δειχνει μετρια.

Γ) Αν βλεπεις 99% τηλεοπτικο σημα τοτε επρεπε να παρεις καποια αλλη τηλεοραση (αν και βλεπω οτι λες οτι εχεις και PS3)

Δ) Οταν βλεπουμε σε μια τηλεοραση 40" πρεπει να εχουμε τουλαχιστον μια αποσταση 2 μετρων και δεν καθομαστε να μετραμε τα pixel οπως λες.

Με λιγα λογια η στραβος ειναι ο γυαλος η στραβα αρμενιζουμε. Αν πεσω με την Ferrari μου σε λακουβα και σπασει η αναρτηση δεν φταει η Ferrari αλλα εγω που δεν ηξερα τι αγοραζα.-bye-

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ

Όλο σου το μήνυμα συνοψίζεται στην παραπάνω φράση η οποία είναι εντελώς υποκειμενική. Δεν έχω άποψη για την συγκεκριμένη αφού την έχω δει μόνο σε καταστήματα, αλλά η λογική πως όλες δείχνουν το ίδιο είναι λάθος. Ίσως να δείχνουν το ίδιο στα δικά σου μάτια και αν είναι έτσι τότε έκανες λάθος επιλογή.

Στο πόκερ λένε πως "αν δεν πληρώσεις δεν μαθαίνεις", εσύ το πέρασες αυτό το στάδιο και η επόμενη σου αγορά θα είναι πιο πετυχημένη.

Και κατι τελευταιο.

Πηγαινε να δεις την Panasonic 42PX80 η την LG 42PG6000 που δειχνουν 10% καλυτερα σε τηλεοπτικο σημα (το ποσοστο ειναι προσωπικη εκτιμηση και ειναι αυθαίρετο).

Ισως καταφερεις να την δωσεις καπου και να παρεις μια απο τις δυο παραπανω. Αν ομως ουτε αυτες σου αρεσουν τοτε παει να πει οτι χρειαζεσαι οφθαλμιατρο.-bye-

ένας ακόμα άνθρωπος που αγόρασε λάθος τηλεόραση. Έπρεπε να πάρεις Plasma αμα είναι να βλέπεις τόσο αναλογικό σήμα και για όνομα του θεού, άλλαξε κεραία! Εγώ με την 46Χ3500 που βλέπω ΟΛΑ τα αναλογικά χάλια, δεν έχω κατηγορήσει ποτέ την τηλεόραση, αλλά τον εαυτό μου που δεν κάνω κάτι για την κεραία....ότι της δώσεις σου δίνει η LCD!

Απάντηση: SONY Bravia W4000

Ακόμα ρε συ με αυτή τη κεραία...αααα.... θες και τα παθαίνεις...-bye-

και το χειρότερο είναι είναι ότι γίνεται χειρότερη η εικόνα μέρα με την μέρα....αλλά τι να κάνω? να αλλάξω κεραία σε όλη την πολυκατοικία????

και επισης η 40W4000 δεν κοστιζει 1500Ε+ αλλα γυρω στα 1270Ε