SONY Bravia W4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia W4000

Συγνωμη σε τι ; Στην νοοτροπια καποιων που δεν εχουν κατι να πουνε,μονο μεταφερουν εδω μεσα οτι τους κατεβει ή διαβασουν αλλου,χωρις να μπορουν να κρινουν τι μπορει να ισχυει ;

Συγνωμη σε τι γνωριζω εγω,που για υποκειμενικους λογους δεν αρεσει σε άλλους ή δεν μπορουν να ελεγξουν για συγκεκριμενες τηλεορασεις ;

Οσο αφορα την πραγματικοτητα με το Mpeg4 τι θα γινοταν στην Ελλαδα,τι σχεση εχει με το θεμα μας εδω μεσα ,αλλα και παλι εχω δεν εχω απαντηση παραπανω σαν οfftopic ;

Μην αρπαζεσαι ,κουβεντα φιλικη κανουμε εγραψες κατι και
στο ποστ #1613 το εχει σε quote ,Ισχυει κατι απο οτι εγραψες ;
Αν ισχυει και δλδ δεν ισχυει αυτο http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=46128 ζητω συγγνωμη

:offtopic:Τι σχεση εχουν αυτα με την συγκριση 2 τηλεορασεων που τεθηκε ερωτηση και απαντησα.Αυτος που εκανε quote θεμα από άλλη ενοτητα για να δειξει οτι δεν εχει κατι σοβαρο να πει επι του θεματος ,ειναι offtopic και αφου το συνεχιζεις,μαλλον το κανεις επιτηδες.Αν δεν καταλαβαινεις λοιπον πότε γραφτηκε το αρχικο ποστ,και τι, και αν αλλαξε κατι ως τοτε,μπορεις να μας τα πεις εκει που διαβαζεις σχετικα περι ψηφιακης επιγειας.

Last edited:

:offtopic:Τι σχεση εχουν αυτα με την συγκριση 2 τηλεορασεων που τεθηκε ερωτηση και απαντησα.
Αυτος που εκανε quote θεμα από άλλη ενοτητα για να δειξει οτι δεν εχει κατι σοβαρο να πει επι του θεματος ,ειναι offtopic και αφου το συνεχιζεις,μαλλον το κανεις επιτηδες.Αν δεν καταλαβαινεις λοιπον πότε γραφτηκε το αρχικο ποστ,και τι, και αν αλλαξε κατι ως τοτε,μπορεις να μας τα πεις εκει που διαβαζεις σχετικα περι ψηφιακης επιγειας.

Συγκριση 2 τηλεορασεων ;Τεθηκε ερωτηση ;Ποτε;
Αναφερθηκες στο SD σημα και στις ρυθμισεις που εχω στην 46W4000 ,λεγοντας οτι αν εχω 32 ειμαι οκ αν εχω 40 να ανεβασω το NR ,ΔΕΝ τεθηκε λοιπον καποια ερωτηση εσυ εκανες αναφορα στις 2 τηλεορασεις.Καθως ειναι στους περισσοτερους γνωστο οτι οσο μικροτερο το πανελ τοσο λιγοτερο το "θεμα" με το SD σημα και ειναι επισης γνωστο οτι η LCD για την οποια μιλαμε στο νημα αυτο δεν εχει προβλημα με το SD σημα για αυτον τον λογο σου απαντησε ο supacoopa σχετικα
Κατοπιν εγινε μια αναφορα σε κατι το ανακριβες το οποιο εγραψες σχετικα με την εκπομπη σηματος σε mpeg4 ,διαβαζοντας το (και οπως σου εγραψα) δεν μπορεσα να καταλαβω( και εξακολουθω να μην καταλαβαινω) γιατι ειναι τοσο δυσκολο σε καποιον να γραψει "συγγνωμη λαθος παιδια" ,αυτο ειναι ολο.
Τωρα τα περι επιτηδες κλπ ας μην το σχολιασω ,το να το εξηγω στον γιο μου που εινα 5μιση ειναι ΟΚ αλλα και σε ενηλικες.......

:idea::drummer:...στο 1000ρικο ποια θα παίρνατε;την 46W4000 ή την 46Α756;;
:ADFADF1:

:offtopic:

quote=Budda;878198]Συγκριση 2 τηλεορασεων ;Τεθηκε ερωτηση ;Ποτε;
Αναφερθηκες στο SD σημα και στις ρυθμισεις που εχω στην 46W4000 ,λεγοντας οτι αν εχω 32 ειμαι οκ αν εχω 40 να ανεβασω το NR ,ΔΕΝ τεθηκε λοιπον καποια ερωτηση εσυ εκανες αναφορα στις 2 τηλεορασεις.

Απορια (δηλ ερωτηση) δεν ειναι αν εχεις τις σωστες ρυθμισεις ;

Καθως ειναι στους περισσοτερους γνωστο οτι οσο μικροτερο το πανελ τοσο λιγοτερο το "θεμα" με το SD σημα και ειναι επισης γνωστο οτι η LCD για την οποια μιλαμε στο νημα αυτο δεν εχει προβλημα με το SD σημα για αυτον τον λογο σου απαντησε ο supacoopa σχετικα

Δεν γνωστο στους περισσοτερους όπως γραφεις (αν ψαξεις),όπως είναι γνωστο ότι η συγκεκριμενη τηλεοραση δεν παιζει τοσο καλα σε σχεση με αλλες κλπ. Mπορεις να διαβασεις και αλλες γνωμες εδω μεσα.Υποκειμενικα μπορει να θεωρει ότι θελει κανεις.

Κατοπιν εγινε μια αναφορα σε κατι το ανακριβες το οποιο εγραψες σχετικα με την εκπομπη σηματος σε mpeg4 ,διαβαζοντας το (και οπως σου εγραψα) δεν μπορεσα να καταλαβω( και εξακολουθω να μην καταλαβαινω) γιατι ειναι τοσο δυσκολο σε καποιον να γραψει "συγγνωμη λαθος παιδια" ,αυτο ειναι ολο.
Τωρα τα περι επιτηδες κλπ ας μην το σχολιασω ,το να το εξηγω στον γιο μου που εινα 5μιση ειναι ΟΚ αλλα και σε ενηλικες.......

Αναφορα εγινε επιλεκτικα με αντιγραφη απο αλλη θεματικη ενοτητα,οχι για το θεμα που μιλαγαμε,απο τον γνωστο του φορουμ που αναμεταδιδει οτι διαβαζει στο Ιντερνετ χωρις να μπορει να κρινει τι μπορει να ισχυει,η να ελεγξει οσο μπορει,και οταν δεν εχει κατι να πει βλεπουμε πως διαλυει τις θεματικες ενοτητες.

Το ποσο ανακριβες είναι κατι ....τι ισχυε τοτε,τι ισχυει τωρα,και τι και αν γινει τωρα,με τι γινεται σε άλλες χωρες,εχει αναφερθει αναλυτικα στην αντιστοιχη θεματικη ενοτητα,να ρωτησεις εκει αφου δειχνεις τα παρακολουθεις,αφου διαβασεις με την σειρα τι εχει αναφερθει,και μπορεις και να το ψαξεις και αλλου αν εχεις αμφιβολιες.

Οποτε ειτε δεν μπορεις να καταλαβεις τι διαβαζεις,ειτε καπου η πραγματικοτητα σε ενοχλει με καποιες επιλογες σου....αλλα δεν με ενδιαφερει αυτο στο να πω την γνωμη μου,και δεν ζητησα εξαλλου να ζητησεις εσυ συγνωμη όπως ηδη εκανες παραπανω.-bye-

Last edited:

Η μόνη σοβαρή διαφορά τους πρέπει να είναι τα 100 Hz. Κατά τα άλλα όποια και να πάρεις θα την ευχαριστηθείς πιστεύω!

Καλο θα ειναι να τις δεις να παιζουν ,οπως εγραψα παραπανω εχω την 46w4000 και θα την αλλαζα μονο με Ζ η Χ ,οποια και να παρεις παντως λαθος δεν θα κανεις -bye-

1.-Απορια (δηλ ερωτηση) δεν ειναι αν εχεις τις σωστες ρυθμισεις ;

2.-Δεν γνωστο στους περισσοτερους όπως γραφεις (αν ψαξεις),όπως είναι γνωστο ότι η συγκεκριμενη τηλεοραση δεν παιζει τοσο καλα σε σχεση με αλλες κλπ. Mπορεις να διαβασεις και αλλες γνωμες εδω μεσα.Υποκειμενικα μπορει να θεωρει ότι θελει κανεις.

3.-Αναφορα εγινε επιλεκτικα με αντιγραφη απο αλλη θεματικη ενοτητα,οχι για το θεμα που μιλαγαμε,απο τον γνωστο του φορουμ που αναμεταδιδει οτι διαβαζει στο Ιντερνετ χωρις να μπορει να κρινει τι μπορει να ισχυει,η να ελεγξει οσο μπορει,και οταν δεν εχει κατι να πει βλεπουμε πως διαλυει τις θεματικες ενοτητες.

Το ποσο ανακριβες είναι κατι ....τι ισχυε τοτε,τι ισχυει τωρα,και τι και αν γινει τωρα,με τι γινεται σε άλλες χωρες,εχει αναφερθει αναλυτικα στην αντιστοιχη θεματικη ενοτητα,να ρωτησεις εκει αφου δειχνεις τα παρακολουθεις,αφου διαβασεις με την σειρα τι εχει αναφερθει,και μπορεις και να το ψαξεις και αλλου αν εχεις αμφιβολιες.

Οποτε ειτε δεν μπορεις να καταλαβεις τι διαβαζεις,ειτε καπου η πραγματικοτητα σε ενοχλει με καποιες επιλογες σου....αλλα δεν με ενδιαφερει αυτο στο να πω την γνωμη μου,και δεν ζητησα εξαλλου να ζητησεις εσυ συγνωμη όπως ηδη εκανες παραπανω.-bye-

1.- Συνηθιζεται ,οι κατοχοι να γραφουν τις ρυθμισεις τους στο σχετικο με την τηλεοραση τους νημα ,ειδες να ρωταω κατι ; Ειδες καποιο ερωτηματικο ;
Προφανως δεν ειμαι εγω αυτος που δεν αντιλαμβανεται τι διαβαζει

2.- Αυτα που σου εγραψε ο supacoopa τα διαβασες ; Τα καταλαβες;

3.- Επιμενεις δλδ σε αυτο που σου εκανε quote σχετικα με τις εκπομπες σε mpeg4;
Ο σοφος λαος μας λεει σχετικα :ο εξυπνος παραδεχεται το λαθος του ,ο πονηρος βρισκει δικαιολογιες και ο βλακας επιμενει

1)Για κανε αναζητιση να δεις σχετικά σε ολες τις ενοτητες. Ξερεις το ερωτηματικο να δηλωνει παντα την απορια ;
2)Δεν του απαντησα σχετικα ; -Πρεπει να συμφωνω με οτι γραφει ο καθεναs αν γνωριζω διαφορετικα ;
3)Αν ειχες διαβασεις σχετικα τι ισχυει και τι γινεται όπως προτεινα, δεν θα ξαναρωταγες.Αν η παροιμια εχει δικιο ,οποιος διαβαζει καταλαβαινει (Ελληνικα).

Last edited:

1)Για κανε αναζητιση να δεις σχετικά σε ολες τις ενοτητες. Ξερεις το ερωτηματικο να δηλωνει παντα την απορια ;
2)Δεν του απαντησα σχετικα ; -Πρεπει να συμφωνω με οτι γραφει ο καθεναs αν γνωριζω διαφορετικα ;
3)Αν ειχες διαβασεις σχετικα τι ισχυει και τι γινεται όπως προτεινα, δεν θα ξαναρωταγες.Αν η παροιμια εχει δικιο ,οποιος διαβαζει καταλαβαινει (Ελληνικα).

Eπι της ουσιας δεν απαντας

1.- Δηλαδη δεν ξερω εγω αν ρωτησα και ξερεις καλυτερα εσυ ;
Και ναι το ερωτηματικο εδω και παρα πολλα χρονια το βαζουμε στο τελος μιας προτασης οταν ρωταμε κατι τι ,για να το καταλαβεις πως βαζουμε το θαυμαστικο οταν θελουμε γραφωντας να δειξουμε θαυμασμο ε ετσι και οταν ρωταμε βαζουμε ερωτηματικο ,ειναι απλο ετσι ;

2.-Αν ετσι πιστευεις

3.-Ισως δεν ειμαι εγω αυτος που θα επρεπε να διαβασει

Eπι της ουσιας δεν απαντας

1.- Δηλαδη δεν ξερω εγω αν ρωτησα και ξερεις καλυτερα εσυ ;
Και ναι το ερωτηματικο εδω και παρα πολλα χρονια το βαζουμε στο τελος μιας προτασης οταν ρωταμε κατι τι ,για να το καταλαβεις πως βαζουμε το θαυμαστικο οταν θελουμε γραφωντας να δειξουμε θαυμασμο ε ετσι και οταν ρωταμε βαζουμε ερωτηματικο ,ειναι απλο ετσι ;

2.-Αν ετσι πιστευεις

3.-Ισως δεν ειμαι εγω αυτος που θα επρεπε να διαβασει

1)Oταν αναφερεις κατι,ειναι να το δουν και να κρινουν οσοι ενδιαφερονται.Αν αλλοι εχουν αλλη γνωμη δεν απαγορευεται να την λενε,επειδη εγραψες εσυ κατι ή οποιοσδηποτε.Το πως συντακτικα αναφερεται αυτο ειναι θεμα παιδειας του καθενος,αλλα οταν βγαινει νοημα και παιρνεις απαντηση ,αυτο ειναι το ζητουμενο για διαλογο....αν αυτο δεν σου αρεσει όπως να σου λενε αντιθετη αποψη,να το αναφερεις και όποιος το δεχτει σχετικα.....
2)Ειναι σαφες σε ποιον απευθυνομαι και τι γραφω,για να σε αφορα παραπανω θιγεται καποια επιλογη σου προφανως,για να επιμενεις.Εξαλλου επεβαλα ή υποχρεωσα κανενα να ασπαστει την αποψη μου ;
3)Οταν δεν εχεις κατι να πεις επι του θεματος και στο θεμα,λογικο ειναι να χαλας μια άλλη θεματικη ενοτητα για να περασεις την ωρα σου,σαν πολλους εδω μεσα.Το ιδιο θα μπορουσα να κανω και γω με αναζητιση σε παλια ποστ σου,αλλα δεν ειμαστε όλοι το ιδιο ...

1)Oταν αναφερεις κατι,ειναι να το δουν και να κρινουν οσοι ενδιαφερονται.Αν αλλοι εχουν αλλη γνωμη δεν απαγορευεται να την λενε,επειδη εγραψες εσυ κατι ή οποιοσδηποτε.Το πως συντακτικα αναφερεται αυτο ειναι θεμα παιδειας του καθενος,αλλα οταν βγαινει νοημα και παιρνεις απαντηση ,αυτο ειναι το ζητουμενο για διαλογο....αν αυτο δεν σου αρεσει όπως να σου λενε αντιθετη αποψη,να το αναφερεις και όποιος το δεχτει σχετικα.....
2)Ειναι σαφες σε ποιον απευθυνομαι και τι γραφω,για να σε αφορα παραπανω θιγεται καποια επιλογη σου προφανως,για να επιμενεις.Εξαλλου επεβαλα ή υποχρεωσα κανενα να ασπαστει την αποψη μου ;
3)Οταν δεν εχεις κατι να πεις επι του θεματος και στο θεμα,λογικο ειναι να χαλας μια άλλη θεματικη ενοτητα για να περασεις την ωρα σου,σαν πολλους εδω μεσα.Το ιδιο θα μπορουσα να κανω και γω με αναζητιση σε παλια ποστ σου,αλλα δεν ειμαστε όλοι το ιδιο ...

1.- Εχεις μπερδευτει λιγακι μου φαινεται ,δηλαδη διαφωνεις ακομη στο οτι το ερωτηματικο το χρησιμοποιουμε για να κανουμε ερωτηση ;
Γιατι ολα αυτο που γραφεις δεν εχουν καμμια απολυτως σχεση ειναι δηλαδη το :offtopic: του :offtopic: οσον αφορα το ( 1.-)

2.- Με αφορα γιατι αν θυμαμαι καλα ,ποσταρα τις ρυθμισεις μου και εσυ νομιζες οτι ρωτησα αν ειναι καλο το σημα σε SD ( δεν ξερω πως σου ηρθε ) και απαντησες οτι πιστευες τελοσπαντων ,κατι ομως που δεν ειχε καμμια σχεση ουτε με τις ρυθμισεις που ποσταρα αλλα ουτε και με τα αποτελεσματα διαφορων reviews που εχουν γινει για το μοντελο w4000 και την αποδοση τους σε SD , γι αυτο σου ξαναλεω μαλλον εχεις μπερδευτει

3.-Αυτο και αν ειναι ζαλαδα αδερφε μου (Οταν δεν εχεις κατι να πεις επι του θεματος και στο θεμα,λογικο ειναι να χαλας μια άλλη θεματικη ενοτητα για να περασεις την ωρα σου,σαν πολλους εδω μεσα) και θα ηθρλα να ρωτησω ποθεν τουτο τεκμαιρεις ;

Αν προκειται να συνεχισουμε αυτο το :musicus:δεν εχει νοημα ,δεν βγαζει πουθενα σε λιγο θα μου γραφεις ποιηματα ,αλλα και παλι θα σου απαντω ισως καποια στιγμη βρουμε ακρη :tee:

1)Aν δεν καταλαβαινεις ότι το το offtopic παει σε όλη την απαντηση,γιατι δεν αφορουν αυτα που γραφεις την W4000,μπορεις να ποσταρεις απειρες φορες,και να σου απανταω σχετικά...Τα υπολοιπα ειναι θεμα παιδειας,δεν ειμαι ειδικος να σε μαθω....
2)Η απαντηση μου ειναι σαφεις,δεν με ενδιεφερει αν κανεις πως δεν καταλαβαινεις,γιατι εισαι ευχαριστημενος με την τηλεοραση σου,ουτε σου ζητησα να δοκιμασεις ρυθμισεις που προτεινα (αν ειχες τις 40'').Μπορεις να διαβαζεις όσα review θελεις,δεν με αφορα τι γραφει καθενας,οταν γνωριζω αλλα απο την πραξη και σοβαοτερες πηγες...
3)Εχω απαντησει τοσες φορες (και με διαφορετικα λόγια).Ο νωον νοειτο...

Το ποιος γραφει "ποιηματα" ή οχι,φαινεται με αναζητιση στα ποστ του καθενος εδω μεσα....

1)Aν δεν καταλαβαινεις ότι το το offtopic παει σε όλη την απαντηση,γιατι δεν αφορουν αυτα που γραφεις την W4000,μπορεις να ποσταρεις απειρες φορες,και να σου απανταω σχετικά...Τα υπολοιπα ειναι θεμα παιδειας,δεν ειμαι ειδικος να σε μαθω....
2)Η απαντηση μου ειναι σαφεις,δεν με ενδιεφερει αν κανεις πως δεν καταλαβαινεις,γιατι εισαι ευχαριστημενος με την τηλεοραση σου,ουτε σου ζητησα να δοκιμασεις ρυθμισεις που προτεινα (αν ειχες τις 40'').Μπορεις να διαβαζεις όσα review θελεις,δεν με αφορα τι γραφει καθενας,οταν γνωριζω αλλα απο την πραξη και σοβαοτερες πηγες...
3)Εχω απαντησει τοσες φορες (και με διαφορετικα λόγια).Ο νωον νοειτο...

Το ποιος γραφει "ποιηματα" ή οχι,φαινεται με αναζητιση στα ποστ του καθενος εδω μεσα....

Λοιπον για να δουμε ,κανοντας ενα ποστ με τις ρυθμισεις που χρησιμοποιω το οποιο εσυ αντιλαμβανεσαι σαν ερωτηση ( καπως θα σουρθε εκεινη την ωρα) και απαντας για την SD ποιοτητα ληψης της 32αρας και της 40ρας λεγοντας (ανακριβως) πως υστερει το εν λογω μοντελο στο SD
Στο ποστ #1622 μιλας για συγκριση 2 tv και πως ετεθη ερωτημα και απαντησες (προφανως απαντησες στο δικο ποστ γιατι κανενας δεν εθεσε τετοι θεμα) και
Στο ποστ #1623 σου γραφω οτι ουδεποτε εθεσα εγω θεμα συγκρισης 2 τιβι ,οτι δεν εκανα καμμια ερωτηση (ποσταρα απλα τις ρυθμισεις μου) και αν εκανα ποτε ;
Απαντας στο ποστ #1625 γραφοντας :Απορια(δηλαδη ερωτηση) δεν ειναι αν εχεις τισ σωστες ρυθμισεις ; (μπορει μερικοι να το δουν και ετσι δεν λεω) και συμπληρωνεις γραφοντας ξανα μανα πως η W4000 δεν παιζει καλα σε SD (ασχετα με το αν τα reviews που διαβαζα 1 μηνα πριν την παρω ελεγαν ακριβως το αντιθετο)
Στο ποστ #1628 σου εξηγω ξανα πως ως κατοχος της w4000 γραφω τις ρυθμισεις μου,και αν ειδες να ρωτω κατι ,καποιο ερωτηματικο
Στο ποστ #1629 με στελνεις στο διαστημα γραφοντας σε απαντηση :"Ξερεις το ερωτηματικο να δηλωνει παντα απορια ;" το ξεπερνω και ..
Στο ποστ #1630 σου λεω :1.- Δηλαδη δεν ξερω εγω αν ρωτησα και ξερεις καλυτερα εσυ ;

Εδω καπου παρα μπερδευεσαι και απαντας αυτο:
Βεβαια δεν μπορεσα να καταλαβω πως ηταν αυτο απαντηση στο 1.- του δικου μου ποστ αλλα οκ και συνεχιζεις με διαφορα αλλα ψυχοπονιαρικα

Ζητω συγγνωμη απου τους συμφορουμιτες για τα off topic (εγιναν στην προσπαθεια μου να καταλαβω που βρισκεσαι ....και καταλαβα) σταματω εδω γιατι ειλικρινα δεν εχει πια νοημα ,μεχρι ενα σημειο ηταν διασκεδιστικη η κουβεντα μας ,παρακαλω παντως αν καποιος τριτος η τεταρτος καταλαβε να μου εξηγησει και εμενα

Καλημερα σας

:offtopic:Οποιος διαβαζει απο την αρχη σε συνεχεια και τον αφορα το θεμα,όπως αναφερθηκε,καταλαβαινει,δεν χρειαζεται την περιληψη σου επιλεκτικα.Τωρα αν καποιοι κάποιοι θελουν να εννοουν την συμμετοχη τους εδω μεσα δειχνοντας σαν να θιγονται συμφεροντα τους ή επηρεαζομενοι απο τυχον λαθος επιλογες τους.....-bye-

Last edited:

:offtopic:Οποιος διαβαζει απο την αρχη σε συνεχεια και τον αφορα το θεμα,όπως αναφερθηκε,καταλαβαινει,δεν χρειαζεται την περιληψη σου επιλεκτικα.Τωρα αν καποιοι κάποιοι θελουν να εννοουν την συμμετοχη τους εδω μεσα δειχνοντας σαν να θιγονται συμφεροντα τους ή επηρεαζομενοι απο τυχον λαθος επιλογες τους.....-bye-

Δεν φτανει που εχεις συμπεριφορα troll και μπηκες στο νημα για να δημιουργησεις αναταραχη με τα ατυχη σχολια σου , ζητας και τα ρεστα απο πανω...

Ειναι αυτο που λεμε "από κει που μας χρωστούσαν μας πήραν και τον γάιδαρο"...

Don't feed the troll... Εγω εκανα το λαθος γιατι βρεθηκα καποια στιγμη με πολυ χρονο στα χερια μου και το μετανιωσα γιατι το βλεπω να μεγαλωνει!

Δεν φτανει που εχεις συμπεριφορα troll και μπηκες στο νημα για να δημιουργησεις αναταραχη με τα ατυχη σχολια σου , ζητας και τα ρεστα απο πανω...

Ειναι αυτο που λεμε "από κει που μας χρωστούσαν μας πήραν και τον γάιδαρο"...

Mονο που ειναι γνωστο ποιος εδωσε το εναυσμα (όπως καθε φορα στο φορουμ) όταν δεν εχει κατι να πει .....

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=24870&page=161

Μπορεις να συνεχισεις για όποιον του αρεσει...

Και τελικα το βαθυστοχαστο ερωτημα του Λεωνιδα στο ποστ #1629 ,παραμενει αναπαντητο (η απαντηση μου δεν τον ικανοποιησε) ας απαντησει καποιος παρακαλω

Originally Posted by Leonidas33
Ξερεις το ερωτηματικο να δηλωνει παντα απορια ;

:jester::jester::jester::jester::jester: