SONY Bravia W4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia W4000

Η 46W4000 ειναι μακραν η καλυτερη αγορα που εχω κανει σε τηλεοραση , μαλιστα πιστευω οτι "χτυπαει" ανετα και τα πιο πολλα φετινα μοντελα...

Θα την αποχωριστω μονο για μια μεγαλυτερη (50"+) με slim design...

περίεργο πάντως γιατί ειπώθηκε ότι είσαι πράκτορας των Κορεατών...

αλλά θα μου πεις, έτσι είναι οι σωστοί πράκτορες... ενώ όλοι νομίζουν ότι ο πράκτορας είναι του ενός στρατοπέδου, τελικά είναι του άλλου... :violent-smiley-030:

Εγω ειμαι πρακτορας των καλων τηλεορασεων με value for money...αρα λογικο ειναι να δειχνω ενδιαφερον για Samsung και LG τελευταια...-bye-

Εγω ειμαι πρακτορας των καλων τηλεορασεων με value for money...αρα λογικο ειναι να δειχνω ενδιαφερον για Samsung και LG τελευταια...-bye-

Φιλε Yperion εγω δεν θα σε αποκαλεσω πρακτορα γιατι σ'εχω διαβασει σε πολλα post και σε καποια μ' εχεις καλυψει πληρως.Καλο ειναι να εχεις γνωμη και αποψη για κατι που εχεις π.χ w4000 και εχεις τεσταρει προσωπικα προς αποφυγει χαρακτηρισμού (πρακτορας) και ευθυνων (Ο....... με πηρε στο λαιμο του).

Το value for money σημαινει για μενα και για πολλους εδω μεσα (που πηραμε το μαθημα απο της LG7000 series) στα ελληνικα ενα πραμα.

Το φθηνό κρεας το τρώνε οι σκυλοι.

Δεν διαφωνω με το παραπανω αλλα πολυ συχνα στις τηλεορασεις ισχυει το...

...Φυκια για μεταξωτες κορδελες...

Τρανο παραδειγμα τωρα τελευταια η Philips Cinema 9954...και παλιοτερα η Aurea απο την ιδια εταιρεια...-bye-

Η θάλασσα είναι γεμάτη φύκια. Δεν φυτρώνουν μόνο σε μια παραλία... :flipout:

Φιλε Yperion εγω δεν θα σε αποκαλεσω πρακτορα γιατι σ'εχω διαβασει σε πολλα post και σε καποια μ' εχεις καλυψει πληρως.Καλο ειναι να εχεις γνωμη και αποψη για κατι που εχεις π.χ w4000 και εχεις τεσταρει προσωπικα προς αποφυγει χαρακτηρισμού (πρακτορας) και ευθυνων (Ο....... με πηρε στο λαιμο του).

Το value for money σημαινει για μενα και για πολλους εδω μεσα (που πηραμε το μαθημα απο της LG7000 series) στα ελληνικα ενα πραμα.

Το φθηνό κρεας το τρώνε οι σκυλοι.

Οι σκυλοι η οσοι εχουν λεφτα για να αγορασουν μονο αυτο :laugh:
Συμφωνω στο οτι πληρωνεις παιρνεις τις περισσοτερες φορες ,αλλα υπαρχουν και ανθρωποι που δεν μπορουν να διαθεσουν παραπανω ,ετσι προσπαθουν να παρουν το καλυτερο για τα λεφτα τους (value for money) .
Τις περισσοτερες φορες παρασυρονται δε απο τα αμφιβολου λειτουργικοτητας "καλουδια" που απλωχερα πλεον δινονται (Βεβαια ο καθενας μπορει να κανει μια ερευνα πριν αγορασει ,για παραδειγμα οσοι ειχατε παρει την 7000 ηξερα (λογικα ξερατε και εσεις) οτι θα πρεπει να ζησετε με γκρι αντι για μαυρο και να παιζεται με τα 100ΗΖ στο χαμηλο η και OFF ,ηξερα για την 4000 πως θα ζησω με καποιο ελαφρυ clouding κλπ)
Ενα παραδειγμα ειναι και τα 100Ηz (προσωπικα επελεξα να μη τα εχω παιρνοντας την w4000 και αρνηθηκα την w4500 οταν για ενα μικρο προβλημα της 4000 η Σονυ μου προτεινε αντικατασταση με την 4500 ,φοβισμενος απο τα διαφορα reviews )μπορει καποιος να μου πει αν σε ολες της τηλεορασεις δουλευουν απροβληματιστα ;
ο φιλος ο L0st2 μετα την LuckyGoldstar και τα γνωστα ,εχει πλεον Β650 .διαπιστωσε λοιπον ειτε ενα "τζιτζιρισμα"(sic) ειτε στιγμιαιο σπασιμο παιζοντας με τις ρυθμισεις των 100ΗΖ ,λεγοντας μου δε οτι μονο στην Ζ το ειδε να δουλευει (και να "κατσω" στα αυγα μου με την 4000 μια χαρα ειμαι) ποσοι ομως μπορουν να δωσουν τα 18κατοσταρικα να την παρουν ;
Ας δεχθουμε λοιπον οτι υπαρχουν και καταναλωτες που εν γνωσει τους αγοραζουν ενα προιον ως value for money ,και δεν παραπονουνται:ernaehrung004:

:SFGSFGSF:(μόνο μην ακούω τέοια για την b650 γιατί είμαι ετοιμος να την πάρω!-bye-)

:SFGSFGSF:(μόνο μην ακούω τέοια για την b650 γιατί είμαι ετοιμος να την πάρω!-bye-)

Να την δεις και να την παρεις αν σου αρεσει μια χαρα τηλεοραση ειναι και με αρκετα καλουδια εγω αυτο που θελω να καταθεσω ειναι το εξης και το λεω οπως το ειδα ,ο φιλος L0st2 πηρε την 650 και φυσικα πηγα σπιτι του με Spiderman3 and PeterPan (movie no cartoon) καιρο τωρα τεσταρουμε ηχο με το πρωτο(και εικονα) και με το δευτερο κυριως εικονα γιατι ειναι αρκετα πλουσιο χρωματικα,ε λοιπον δεν ειδα αυτο που βλεπω στην 4000 για παραδειγμα στην σκηνη του Spiderman3 οπου Σπαιντερμαν και ο φιλος του δινουν μαχη μεταξυ τους ο ουρανος στη 650 ηταν μαυρος ενω στην 4000 μπορουσα να διακρινω και τα γκρι συννεφα και το μαυρο του ουρανου ,αλλη εικονα τελειως.
Αυτο που δεν γνωριζω και γιαυτο δεν θελω να σε προκαταβαλω αρνητικα ειναι το ποσο καλυτερα μπορει να δειξει η 650 αν την ρυθμισει καποιος ειδικος ,γιατι εχει παρα πολλες ρυθμισεις και για τα παντα .
Οποτε δες την live και αποφασισε :ernaehrung004:

Να την δεις και να την παρεις αν σου αρεσει μια χαρα τηλεοραση ειναι και με αρκετα καλουδια εγω αυτο που θελω να καταθεσω ειναι το εξης και το λεω οπως το ειδα ,ο φιλος L0st2 πηρε την 650 και φυσικα πηγα σπιτι του με Spiderman3 and PeterPan (movie no cartoon) καιρο τωρα τεσταρουμε ηχο με το πρωτο(και εικονα) και με το δευτερο κυριως εικονα γιατι ειναι αρκετα πλουσιο χρωματικα,ε λοιπον δεν ειδα αυτο που βλεπω στην 4000 για παραδειγμα στην σκηνη του Spiderman3 οπου Σπαιντερμαν και ο φιλος του δινουν μαχη μεταξυ τους ο ουρανος στη 650 ηταν μαυρος ενω στην 4000 μπορουσα να διακρινω και τα γκρι συννεφα και το μαυρο του ουρανου ,αλλη εικονα τελειως.
Αυτο που δεν γνωριζω και γιαυτο δεν θελω να σε προκαταβαλω αρνητικα ειναι το ποσο καλυτερα μπορει να δειξει η 650 αν την ρυθμισει καποιος ειδικος ,γιατι εχει παρα πολλες ρυθμισεις και για τα παντα .
Οποτε δες την live και αποφασισε :ernaehrung004:

Το λέω γιατι και η 4000 έιναι υποψήφια στα 1000 ευρω..(η 46') και σκεφτομαι αν αξιζουν τα 300 ευρω παραπάνω..

Αν αναφέρεστε στην LCD Β650 δεν μπορεί να συγκριθεί με την σειρά W. Εγώ θα συνέκρινα την σειρά W της sony περισσότερο με την σειρά 7 της samsung, και όχι την 6.

Το λέω γιατι και η 4000 έιναι υποψήφια στα 1000 ευρω..(η 46') και σκεφτομαι αν αξιζουν τα 300 ευρω παραπάνω..
Αν σε ενδιαφερουν τα "καλουδια" της 650 YouTube ασυρματη συνδεση με υπολογιστη κλπ τα δινεις αν οχι παρε 4000 , παντως κατα την ταπεινη μου γνωμη οποια και να παρεις λαθος δεν θα κανεις -bye-

Αν σε ενδιαφερουν τα "καλουδια" της 650 YouTube ασυρματη συνδεση με υπολογιστη κλπ τα δινεις αν οχι παρε 4000 , παντως κατα την ταπεινη μου γνωμη οποια και να παρεις λαθος δεν θα κανεις -bye-
η tv θα ειναι μονιμα συνδεδεμενη με pc και θα παιζει ταινιες απο εκει και λιγο τηλεοπτικο..το ''θεμα'' μου ειναι τα 100hz,η διαφορα;;εικόνας και το πιο ομορφο σχεδιο..

Αν αναφέρεστε στην LCD Β650 δεν μπορεί να συγκριθεί με την σειρά W. Εγώ θα συνέκρινα την σειρά W της sony περισσότερο με την σειρά 7 της samsung, και όχι την 6.
Με μπέρδεψες λίγο..:guitarist:δλδ την w4000 την βαζεις στην ιδια κατηγορία με την B750;;

Ναι, βάζω την W5500 στην ίδια κατηγορία με την Β7000. Η Β750 είναι outsider προς το παρόν (όπως και η περσινή Α786).

από ποια άποψη είναι συγκρίσιμη με την Β7000 και όχι με την B750 (για να μη πω και την Β650)?

γιατί αν μου πεις λόγω του panel και η Β750 έχει SPVA... κατά τα άλλα σε τι τις κάνει μη-συγκρίσιμες?

Η Β750 έχει 200Hz, κάτι που η σονυ φυλάει για την σειρά Ζ.
Αν ξεκινήσουμε από την κορυφή, η σόνυ έχει την σειρά Χ και η σαμσουνγκ την σειρά 9. Μετά ακολουθούν οι σειρές Ζ και 8 αντίστοιχα, και μετά οι σειρές W και 7 αντίστοιχα. Η V με την σειρά 6, η S με την 5...
H W είναι η καλύτερη προσιτή τηλεόραση της σόνυ, και συνήθως αυτό ισχύει και για την σειρά 7 της σάμσουνγκ. Αν και στην σειρά 7 συνήθως υπάρχει και ένα outsider στην σαμσουνγκ, που κάνει "προσιτή" μια ακριβότερη τεχνολογία, όπως τα 200Hz με την Β750.

από ποια άποψη είναι συγκρίσιμη με την Β7000 και όχι με την B750 (για να μη πω και την Β650)?

γιατί αν μου πεις λόγω του panel και η Β750 έχει SPVA... κατά τα άλλα σε τι τις κάνει μη-συγκρίσιμες?

Τα 200Hz της Β750 που η W δεν έχει. Αντίθετα η 7000 είναι επίσης 100Hz.

τι ακριβώς είναι το outsider και με ποιο κριτήριο είναι outsider μια τηλεόραση?

Δηλαδή πως λες ότι η Β750 δεν συγκρίνεται με την W μιας και η 750 έχει 200Hz, αλλά δεν συγκρίνεται ούτε με την B650 που είναι 100Hz? υπάρχει άλλο κριτήριο σύγκρισης με την B650? Και γιατί να συγκρίνεται με την 7000 που είναι side-led και slim design? Τι ακριβώς συγκρίνουμε?

Δυσκολο.......πολυ δυσκολο να συγκρινεις Sony με Samsung. Εχουν διαφορετικο χαρακτηρα εικονας.
Τωρα βεβαια διατηρω αμφιβολιες αν η 650 και η W5500 ανηκουν σε διαφορετικη κατηγορια συγκρισης, παρ' ολα αυτα γενικα μ'αρεσει περισσοτερο η Sony, ως ολοκληρωμενη συσκευη. (χωρις bleeding βεβαια).