Sony CRT και προβλήματα...

13 March 2007
686
Βόλος
Μιας και προς το παρών μένω στο σπίτι των γονιών μου, είπα να ρίξω μια ματιά σε μία sony 16:9 tv που έχουν - δυστηχώς τώρα που σας γράφω δεν ξέρω το μοντέλο..αλλα θα το μάθω και θα σας πώ σύντομα.

Παρατήρησα διάφορα προβλήματα ειδικά στην αναπαραγωγή dvd απο ένα sony dvd player που έχουμε το οποίο είναι συνδεδεμενο με scart.

Τα προβλήματα... θα τα δείτε παρακάτω...

Μαύρη κάθετη μπάρα,και "τραβηγμα" άσπρου χρώματος οριζόντια (PAUSE λεει πάνω δεξιά) ...
imyjndz2izjdokwox0me.png

Στραβή γραμμή..(κοιτάξτε πάνω πάνω) , και στα αριστερά γενικότερα θολώνει η εικόνα. ( τα πρώτα 2 εκ. )

oyzd32zwjgivmdvqgnuj.png

Συγνώμη για την θολή φώτο , αλλα αφού το πρόβλημα είναι εμφανές- είπα και εγω να μην ξανατραβάω... :P

Επίσης να σας πω ότι είναι 100Hz, (i) , και οτι απο συνδέσεις έχει s-video/scart/composite .

δυστυχώς η γεωμετρία των Sony CRT ήταν από χάλια μέχρι άθλια.
Τα ίδια προβλήματα έχω κι εγώ με την δικιά μου αλλά και σε άλλες που έχω δει... :tdown:

Re: Απάντηση: Sony CRT και προβλήματα...

H πλακα ειναι οτι μολις σημερα η Philips 32" που εχω σπιτι για δευτερη τηλεοραση δεν πιανει κανενα αναλογικο καναλι! Μαλλον χαλασε ο δεκτης αφου παιζει κανονικα DVD μεσω scart.:violent-smiley-030:

Kαι να σκεφτει κανεις οτι την χρησιμοποιω σαν δευτερη τηλεοραση απο τοτε που την πηρα (πριν 3.5 χρονια περιπου) οποτε εχει παιξει πολυ λιγο τηλεοπτικα καναλια και ορισμενες φορες DVD.:slapface:

Δεν θυμαμαι πιο μοντελο ειναι τωρα , την ειχα παρει γυρω στα 900 ευρω.