L lak100 AVClub Enthusiast 26 December 2008 912 2 June 2010 #1 παιδια εχει ο ξαδερφος μου το sony dav-dz810w για home cinema το οποιο εχει hdmi out πως θα το συνδεσει ωστε να παιρνει το καλυτερο ηχο απο το ps3
παιδια εχει ο ξαδερφος μου το sony dav-dz810w για home cinema το οποιο εχει hdmi out πως θα το συνδεσει ωστε να παιρνει το καλυτερο ηχο απο το ps3
mr_rebelos Μέλος Σωματείου 10 July 2006 11,510 Κερατσίνι 2 June 2010 #3 lak100 said: παιδια εχει ο ξαδερφος μου το sony dav-dz810w για home cinema το οποιο εχει hdmi out πως θα το συνδεσει ωστε να παιρνει το καλυτερο ηχο απο το ps3 Click to expand... Έχει μόνο HDMI out? Αν ναι τότε η καλύτερη σύνδεση είναι μέσω οπτικής.
lak100 said: παιδια εχει ο ξαδερφος μου το sony dav-dz810w για home cinema το οποιο εχει hdmi out πως θα το συνδεσει ωστε να παιρνει το καλυτερο ηχο απο το ps3 Click to expand... Έχει μόνο HDMI out? Αν ναι τότε η καλύτερη σύνδεση είναι μέσω οπτικής.
Νανόπουλος Γιάννης Supreme Member 17 June 2006 8,933 Σινεμά ο Παράδεισος... 3 June 2010 #4 mr_rebelos said: Έχει μόνο HDMI out? Αν ναι τότε η καλύτερη σύνδεση είναι μέσω οπτικής. Click to expand... Ναι Βασίλη...πρέπει να έχει μόνο έξοδο, άρα η καλύτερη λύση είναι αυτη που έδωσες.
mr_rebelos said: Έχει μόνο HDMI out? Αν ναι τότε η καλύτερη σύνδεση είναι μέσω οπτικής. Click to expand... Ναι Βασίλη...πρέπει να έχει μόνο έξοδο, άρα η καλύτερη λύση είναι αυτη που έδωσες.