Sony DG820 ή Pioneer 817-917 ή Yamaha 663 ή άλλος μέχρι 450 ευρώ!

john6945

New member
15 April 2008
81
Όπως λέει και το θέμα ψάχνω A/V εισχυτή για να στήσω ένα μικρό home cinema. To ποσό που σκέφτομαι να διαθέσω είναι το πολύ μέχρι 450 ευρώ. Επίσης, με ενδιαφέρει πολύ η συνδεσιμότητα με pc για αναπαραγωγή mkv αρχείων και ακρόαση mp3. Τα ηχεία που θα κληθεί να οδγήσει είναι 2 Acoustic energy Aegis 3 που γενικά το θέλουν το ρευματάκι τους... Τα υπόλοιπα ηχεία του συστήματος δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις σε ρεύμα. Θα ήθελα να μου πείτε ποιον απο τους παραπάνω θα προτιμούσατε και θα εκτιμούσα και άλλες προτάσεις πάντα λαμβάνοντας υπόψιν το όριο των 450 ευρώ! Μέχρι τώρα βλέποντας τα χαρακτηριστικά τους κλίνω προς τον pioneer 917 (αν και δεν καταλαβαίνω τη διαφορά του με τον 817...) Ευχαριστώ και καλές γιορτές!!!

Last edited:
Super value for money και πολυ καλος ηχητικα ειναι και ο marantz 4002 που ισως πετυχεις καποια απουλητα σφραγισμενα κομματια στα makro με 299ε...

Oμολογώ ότι λόγω πληθώρας χαρακτηριστικών και τιμών έιχα αρχισα να καταλήγω στον Pioneer 917... Δε μου είχε πολυγεμίσει το μάτι ο yamha να πω την αλήθεια. Από την άλλη λέω να αποφύγω τον HARMAN KARDON AVR247 λόγω χαμηλής ισχύος. Καμία άλλη ιδέα σε αυτά τα λεφτά? Α και κάτι άλλο. Αν πάρω το yamaha από άλλο κατάστημα εκτός από το νάκα θα έχω εγγύηση?

Γενικα σε yamaha δεν υπαρχουν παραεισαγωγες.Καλες τιμες θα βρεις στην στοα φεξη στο κεντρο.
Θα τον βρεις περιπου 445ε τον 663.
Η αποψη σου για τους harman ειναι λανθασμενη.Ειναι πολυ πιο δυνατοι απο οτι γραφουν τα χαρακτηριστικα τους, και σε αλλο επιπεδο σε σχεση με yamaha/pioneer.
Ο 663 παντως ειναι καλος για τα λεφτα του.Για sony μην κοιτας καθολου, και αν θες να κανεις την υπερβαση θα πας σε denon 1909 η σε harman kardon 255 που και οι 2 εχουν 550-570ε.
Αυτα και καλες αγορες!

Γενικα σε yamaha δεν υπαρχουν παραεισαγωγες.Καλες τιμες θα βρεις στην στοα φεξη στο κεντρο.
Θα τον βρεις περιπου 445ε τον 663.
Η αποψη σου για τους harman ειναι λανθασμενη.Ειναι πολυ πιο δυνατοι απο οτι γραφουν τα χαρακτηριστικα τους, και σε αλλο επιπεδο σε σχεση με yamaha/pioneer.
Ο 663 παντως ειναι καλος για τα λεφτα του.Για sony μην κοιτας καθολου, και αν θες να κανεις την υπερβαση θα πας σε denon 1909 η σε harman kardon 255 που και οι 2 εχουν 550-570ε.
Αυτα και καλες αγορες!

+1:a0210:

Φίλε nvarsos χρόνια πολλά. Και εγώ μάλλον πάω για τον yamaha. Αλλά θέλω να αποφύγω το Νάκα (λόγω της τιμής...). Από πού τον αγόρασες και πόσο σου πήγε?

αυτους τους τρεις σκεφτομαι και εγω
καποιο review και με τους 3?
και εγω για τον yamaha λεω να παω αλλα γιατι?
γιατι ειναι καλητερος ο yamaha απο τον sony?
μηπως αυτα τα λενε για να πουλησουν?

καλησπερα και απο μενα και χρονια πολλα, εγω εχω τον 917 της Pioneer και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος, αλλα εχει βγει ο αντικαταστατης του, ο 918 που βεβαια δεν ειναι τοσο καλος οσο ο προκατοχος του. σου προτεινω να κινηθεις σε κατι αλλο, πιο φρεσκο παντως. ο pioneer ενω εχει ΟΛΑ τα καλα, εχει passthrough HDMI , και οταν δουλευει 7.1 τα watts που βγαζει σε καθε καναλι ειναι 90w αντι 110w που βγαζει οταν ειναι στερεο. περαν αυτων ειμαι πολυ ευχαριστημενος χαριν στα πολυ καλα chipset που εχει επανω του.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΟΝΚΥΟ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ-ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΩΔΙΚΟ- ΜΕ 300 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΛΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ 3ΧHDMI IN.

τον 518 λες.ειναι οντως καλος για τα λεφτα του.
Ακομα καλτερος ο 576 με 399ε που περναει και τα hd μεσω lpcm...

Re: Απάντηση: Sony DG820 ή Pioneer 817-917 ή Yamaha 663 ή άλλος μέχρι 450 ευρώ!

αυτους τους τρεις σκεφτομαι και εγω
καποιο review και με τους 3?
και εγω για τον yamaha λεω να παω αλλα γιατι?
γιατι ειναι καλητερος ο yamaha απο τον sony?
μηπως αυτα τα λενε για να πουλησουν?

ελα ντε

τοσο χαλια ειναι οι

σονυ ενισχυτες?

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΜΑΚΡΟΗΜΕΡΕΥΣΗ ΤΟΥΣ. ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΟΝ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΧΑΛΑΓΕ ΤΟΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΛΕΨΑΝ. ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ....

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΜΑΚΡΟΗΜΕΡΕΥΣΗ ΤΟΥΣ. ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΟΝ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΧΑΛΑΓΕ ΤΟΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΛΕΨΑΝ. ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ....

Για την μακροημέρευση τους συμφωνώ και εγώ.. (μιας και ειχα έναν για 9 χρόνια, μεχρι πολύ πρόσφατα).. Απλά δεν μπορούσα να τον υποφέρω άλλο ηχιτικά και κανονισα με την κόρη μου την .. καταστροφή του :flipout::flipout:

Πραγματικά με εξαιρεση την λαμπρή παλαιά σειρά ES, τα τωρινά κομμάτια της Sony ειναι πολύ μετρια ..

Eγώ παραγγέλνω τον Denon 1909 μέσα στην εβδομάδα -bye-

Απάντηση: Re: Sony DG820 ή Pioneer 817-917 ή Yamaha 663 ή άλλος μέχρι 450 ευρώ!

Φίλε nvarsos χρόνια πολλά. Και εγώ μάλλον πάω για τον yamaha. Αλλά θέλω να αποφύγω το Νάκα (λόγω της τιμής...). Από πού τον αγόρασες και πόσο σου πήγε?

από saturn, 460, αλλά τους έκανα παζάρια, αρχική τιμή είχαν 500.
Ρίξε μια ματιά και στο skroutz

http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=yamaha+663&cat_id=
θα τον βρεις Ελλάδα με 480

Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony DG820 ή Pioneer 817-917 ή Yamaha 663 ή άλλος μέχρι 450 ε

ελα ντε

τοσο χαλια ειναι οι

σονυ ενισχυτες?

ναι είναι, έχω έναν 7 χρόνια τώρα από την σειρά ES, είναι άψογος σε όλα, επαιξε άπειρες ώρες, είναι γεμάτος καλούδια, δεν λέει να χαλάσει αλλά ηχητικά προτιμώ τον yamaha 663 που πήρα τώρα, είναι μεγάλη η διαφορα τους ειδικά στη μουσική (κράτησα τα ίδια ηχεία στο ίδιο χώρο)

Τελικά σκέφτομαι να κάνω την υπέρβαση και να πάω για τον Denon 1909... Aυτό πού θέλω να ρωτήσω είναι άν κάνει upscale σήματος σε 1080p? Και γενικότερα αν αξίζει τα 100 ευρώ παραπάνω σε σχέση με τον Yamaha?