Sony DG820 ή Pioneer 817-917 ή Yamaha 663 ή άλλος μέχρι 450 ευρώ!

Τελικά σκέφτομαι να κάνω την υπέρβαση και να πάω για τον Denon 1909... Aυτό πού θέλω να ρωτήσω είναι άν κάνει upscale σήματος σε 1080p? Και γενικότερα αν αξίζει τα 100 ευρώ παραπάνω σε σχέση με τον Yamaha?

το οτι τα αξιζει ειναι σιγουρο

και νομιζω ναι .. κανει upscale

Καλησπερα σε ολους.
Απο οσο γνωριζω ο sony ειναι πολυ νεο μοντελο,που σημαινει οτι δεν υπαρχουν πολλα reviews για το προιον.
Πποσωπικα πηγαινα για τον yamaha 663 αλλα ενα review με ψιλοτρελανε. Ο τυπος ελεγε οτι δεν μπορουσες να δεις 1080/24p γιατι το μηχανημα κλειδωνε στο μυνημα του FBI για τα copyrights, το οποιο ενω ειναι HD, δεν ειναι ομως το απολυτο!!! http://www.my411family.com/electroni...eater_Receiver
Τολμισα λοιπον να παραγκειλω το ολοκαινουργιο sony και ο Θεος...βοηθος.

Και παραγγειλες το sony για το οποιο ακουγες απο ολους τα καλυτερα λογια?
Αν μπορεις να τον ακυρωσεις και να προλαβεις τον 663 κανε το, αλλιως καλοριζικος ο sony!

Αν μπορεις να τον ακυρωσεις και να προλαβεις τον 663 κανε το, αλλιως καλοριζικος ο sony!

+1
Mάλλον βιάστηκες...

Απάντηση: Re: Sony DG820 ή Pioneer 817-917 ή Yamaha 663 ή άλλος μέχρι 450 ευρώ!

Αν προσεξεις τα pros and cons στο παρακατω review:
http://www.my411family.com/electroni...eater_Receiver ,θα σε προβληματισει
λιγουλακι.

Δεν ψαρωνω με τις 7.1 αναλογικες πλεον,καθως τα HDMI ειναι μια χαρα για beginers σαν εμενα. Επισης θελω να ειμαι σιγουρος οτι τα decodes θα τα παρω απο το receiver και οχι απο το player. Αν εχεις παντως κατι αλλο να προσθεσεις καλοδεχουμενο θα ειναι.
Ευχαριστω:grinning-smiley-043

Δεν ανεφερα καθολου ψαρωτικες αναλογικες.
To decoding ειναι το τελευταιο που θα επρεπε να σε απασχολει.Το θεμα ειναι να παιζει ομορφα και ωραια αυτα που του δινεις.
Το γεγονος οτι ειναι ο πιο φθηνος ενισχυτης που παιζει τα νεα φορμα μετραει, αλλα το 100ε που "γλιτωσες" θα το βρεις μπροστα σου σιγουρα ηχητικα και ενισχυτικα.Οι σονυ βγαζουν εναν εντελως ξερο ηχο...
Παντως ολα εξαρτωνται και απο τις αναγκες του καθενος.
Ειλικρινα καλοριζικος!

ΥΓ. Αποσπασμα απο το review...

Conclusion
For an audio and video aficionado this may not be a complete and full and final machine but for rest of us this can be a blessing. Yamaha RX-V663Bl™ available at an affordable price and full of many advanced and high end features can really let us experience the Hollywood magic.

Απάντηση: Re: Sony DG820 ή Pioneer 817-917 ή Yamaha 663 ή άλλος μέχρι 450 ευρώ!

Δεν ανεφερα καθολου ψαρωτικες αναλογικες.
To decoding ειναι το τελευταιο που θα επρεπε να σε απασχολει.Το θεμα ειναι να παιζει ομορφα και ωραια αυτα που του δινεις.
Το γεγονος οτι ειναι ο πιο φθηνος ενισχυτης που παιζει τα νεα φορμα μετραει, αλλα το 100ε που "γλιτωσες" θα το βρεις μπροστα σου σιγουρα ηχητικα και ενισχυτικα.Οι σονυ βγαζουν εναν εντελως ξερο ηχο...
Παντως ολα εξαρτωνται και απο τις αναγκες του καθενος.
Ειλικρινα καλοριζικος!

ΥΓ. Αποσπασμα απο το review...

Conclusion
For an audio and video aficionado this may not be a complete and full and final machine but for rest of us this can be a blessing. Yamaha RX-V663Bl™ available at an affordable price and full of many advanced and high end features can really let us experience the Hollywood magic.

Με σκοτωνεις....:AFADF0: Θα κοιταξω να δω τι μπορω να κανω με τη παραγγελια γιατι δεν ειναι για το 100αρι

παιδια καλημερα,
παντως νομιζω πως για τον 820 κανετε λαθος,εχει φοβερο ηχο και εξοπλισμενος με ολα τα νεα format ηχου και επιπλεον το what hi*fi του εχει δωσει και 5 asteria για την ποιοτητα του ηχου του.

Φιλικα Νικος

παιδια καλημερα,
παντως νομιζω πως για τον 820 κανετε λαθος,εχει φοβερο ηχο και εξοπλισμενος με ολα τα νεα format ηχου και επιπλεον το what hi*fi του εχει δωσει και 5 asteria για την ποιοτητα του ηχου του.

Φιλικα Νικος

Kαλά το what-hifi του τα χώνουν ακόμα και οι αναγνώστες του.. Τον τελευταίο καιρό εχει γινει αρκετά αναξιοπιστο και biased (αν με πιάνεις..)

Να σου πώ παράδειγμα : Στον Denon 1909 στο αρχικο review ειχε 5 αστέρια με εξαιρετικά σχόλια για την κατηγορία του.. Μετα απο ενα διάστημα τα αστεράκια γινανε ..4 γιατι και καλά... το ξαναείδαμε το θεμα και βγηκανε και αλλα μηχανήματα

Παπ**ριές :argue:

Πήγαινε ακουσε τον 1909 και τον Harman Kardon 255 και μετά εαν εξακολουθεις να πιστευεις οτι ο Sony ειναι φοβερός ενισχυτής .. τότε παω πάσο

(Sony ενισχυτή ειχα μέχρι πρόσφατα.. για να μην νομιζεις οτι γράφω απλά για να περναω την ώρα μου...)

Φιλε GEOHA σεβομαι την γνωμη σου και προς θεου δεν λεω οτι ο sony ειναι καλυτερος απο τον 1909 η τον 255 απλως το αναφερω επειδη τον εχω ακουσει και μου εκανε πολυ καλη εντυπωση,
διοτι μολις παρελαβα απο αγγλια τα κεφ 2005.3 (εαν μπορεις πες και την γνωμη σου) και ψαχνομαι και εγω αναμεσα σε αυτους τους ενισχυτες.

Τωρα τον 1909 δεν τον εχω ακουσει ουτε των 255 (στον 255 μου κανει εντυπωση τα λιγα watt που εχει).

Εσυ ποιον ενισχυτη θα τεριαζες καλυτερα με αυτα τα ηχεια?

Φιλικα Νικος

Φιλε GEOHA σεβομαι την γνωμη σου και προς θεου δεν λεω οτι ο sony ειναι καλυτερος απο τον 1909 η τον 255 απλως το αναφερω επειδη τον εχω ακουσει και μου εκανε πολυ καλη εντυπωση,
διοτι μολις παρελαβα απο αγγλια τα κεφ 2005.3 (εαν μπορεις πες και την γνωμη σου) και ψαχνομαι και εγω αναμεσα σε αυτους τους ενισχυτες.

Τωρα τον 1909 δεν τον εχω ακουσει ουτε των 255 (στον 255 μου κανει εντυπωση τα λιγα watt που εχει).

Εσυ ποιον ενισχυτη θα τεριαζες καλυτερα με αυτα τα ηχεια?

Φιλικα Νικος

Niko δεν τα ξερω τα συγκεριμενα ηχεια (το μοντέλο, η ΚΕF είναι πασίγνωστη) αλλά εγώ θα προτιμουσα τον Denon (τον οποιο περιμένω ήδη) γιατι μου αρέσει ο ηχος που βγάζουν οι ενισχυτές της και θεωρώ οτι για τα λεφτά τους πετυχαινουν πολύ καλή απόδοση τόσο σε μουσική οσο και σε home cinema . Και ο Harman πρέπει να ειναι καλος , μην σε προβληματίζει η χαμηλή ισχύς ; τα Watt από μόνα τους δεν λένε τίποτα

Καλή περιπτωση ειναι και ο Yamaha 663 (και αρκετά προσιτός)

Tα ΚEF ta εφερα απο αγγλια 600 ευρω ενω εδω στην αντιπροσωπεια τα δινουν 1000ευρω,
http://www2.kef.com/GB/SurroundSound/KHT/2000

μαλλον θα κανω το ιδιο και με τον ενισχυτη θα παραγγειλω απο αγγλια και μαλλον θα σε εμπιστευθω και θα καταληξω στον 1909,
να σου πω την αληθεια κοιταγα και τον πιο μικρο τον 1509 αλλα δεν εχει DTS HD-TRUE HD ειναι καθαρα 5.1 ,
τωρα κατα ποσο θα μπορεσει να παιξει dts hd δεν ξερω,
βασικα εχω τρελα με δορυφορικη(εχω dremabox 800) και θελω απο την οπτικη του να παρω οσο καλυτερο ηχο μπορω,
αλλα απο οτι εχω διαβασει εδω δεν γινεται απο οπτικη η coaxial να παρεις dts hd,ετσι δεν ειναι η καταλαβα λαθος?

Οπως και να εχει σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και sorry εαν σε ζαλισα πρωι πρωι.

Νικος

Tα ΚEF ta εφερα απο αγγλια 600 ευρω ενω εδω στην αντιπροσωπεια τα δινουν 1000ευρω,
http://www2.kef.com/GB/SurroundSound/KHT/2000

μαλλον θα κανω το ιδιο και με τον ενισχυτη θα παραγγειλω απο αγγλια και μαλλον θα σε εμπιστευθω και θα καταληξω στον 1909,
να σου πω την αληθεια κοιταγα και τον πιο μικρο τον 1509 αλλα δεν εχει DTS HD-TRUE HD ειναι καθαρα 5.1 ,
τωρα κατα ποσο θα μπορεσει να παιξει dts hd δεν ξερω,
βασικα εχω τρελα με δορυφορικη(εχω dremabox 800) και θελω απο την οπτικη του να παρω οσο καλυτερο ηχο μπορω,
αλλα απο οτι εχω διαβασει εδω δεν γινεται απο οπτικη η coaxial να παρεις dts hd,ετσι δεν ειναι η καταλαβα λαθος?

Οπως και να εχει σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και sorry εαν σε ζαλισα πρωι πρωι.

Νικος

Αν τελικά πας για τον Denon δες και εδώ

http://www.technikdirekt.de/main/en...258517/-/article-denon-avr-1909-schwarz.html?