SONY DSC W-80

2 December 2006
1,167
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
Καλησπερα σε ολουs!!
Υπαρχει κανεναs που εχει την SONY DSC-W80 να μου πει εντυπωσειs?
Tην βρηκα σε τιμη χωμα με δωρο γνησια δερματινη θηκη και σκεφτομαι να την παρω,χρειαζομαι μια μικρη μηχανη να την εχω μαζι μου για διαφορεs φωτογραφησειs με καλη ποιοτητα φυσικα οχι υψηλων απαιτησεων.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

http://www.sony.gr/product/dsc-w-ser...0/tab/overview

Αν και εξαρτάται απ' την τιμή, κοντά στα 180 ευρώ που νομίζω προσφέρεται η Sony W80, θα πήγαινα για την Canon 720 is. Για ακόμα φθηνότερα την canon 590. Δείχνουν να τα καταφέρνουν αρκετά καλύτερα σ' αυτή την κατηγορία τιμής.

Ηλια σε ευχαριστω για την απαντηση σου,και για τιs προτασειs σου!!
Η W-80 μου ειπαν οτι καταργηθηκε σαν μοντελο και το καταστημα θελει να ξεστοκαρει και εχει δυο τελευταια κομματια σφραγισμενα και η τιμη ειναι σκοτωμα κανονικο.Απλωs ηθελα μια γνωμη αν καποιοs την εχει να μου πει εντυπωσειs!
Σε ευχαριστω πολυ!!:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: SONY DSC W-80

Ηλια σε ευχαριστω για την απαντηση σου,και για τιs προτασειs σου!!
Η W-80 μου ειπαν οτι καταργηθηκε σαν μοντελο και το καταστημα θελει να ξεστοκαρει και εχει δυο τελευταια κομματια σφραγισμενα και η τιμη ειναι σκοτωμα κανονικο.Απλωs ηθελα μια γνωμη αν καποιοs την εχει να μου πει εντυπωσειs!
Σε ευχαριστω πολυ!!:ernaehrung004:

κατω απο 100 ευρω δηλαδη?
την canon 590is την βρισκεις με 128 ευρω

χαμηλη τιμη.
σε αυτη την τιμη παιζει και η Sony DSC-S730 (95 ευρω)
ριξε και σε αυτη μια ματια

Η σειρά W έχει τουλάχιστον Zeiss φακό (αν και από τα W120 - W125 μοντέλα και πάνω τι έχει τι όχι είναι το ίδιο).

Έχω την W30 με σαφώς λιγότερες δυνατότητες από την 80 και με ανάλυση 6 και όχι 7.2 mp, και είμαι παραπάνω από ευχαριστημένος για τη δουλειά που την πήραμε (δηλαδή όχι εξεζητημένα πράγματα, αλλά φωτογραφίες από διακοπές κ.λπ.) Με τα χρήματα που σου ζητάνε για την 80, και αν οι απαιτήσεις σου είναι παρόμοιες με τις δικές μου, θα έλεγα να βιαστείς.