Sony DVD-RDR-HX650 και hdmi σύνδεση

Maria An.

Established Member
28 June 2006
292
Θεσσαλονίκη
Προσπαθώ να συνδέσω το recorder με έναν Infocus X2 προτζέκτορα μέσω της ψηφιακής σύνδεσης, αλλά δεν... Σε απλή σύνδεση λειτουργεί κανονικά. Όταν πάω να τα συνδέσω με ένα 4μετρο Supra hdmi καλώδιο και τον απαραίτητο Μ1-hdmi αντάπτορα δεν γίνεται τίποτα. Το καλώδιο, τον αντάπτορα και τον Χ2 τα έχω δοκιμάσει με άλλη πηγή και δούλεψαν. Μήπως πρέπει να γίνει κάποια ρύθμιση στο Sony που μου διαφεύγει? Ακολουθώ τις οδηγίες του manual, αλλά δεν μπορώ να βρω τι φταίει. Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία με τα Sony?

Κάπου στο μενού του dvd, πρέπει να δηλώσεις την ψηφιακή έξοδο που χρησιμοποιείς. Δεν αρκεί απλώς να συνδέσεις το καλώδιο (όπως θα αρκούσε με αναλογικές συνδέσεις).

Το έχεις κάνει;

Το manual αναφέρει ότι στο μενού που ρυθμίζεις το hdmi θα πρέπει να γίνουν οι σχετικές ρυθμίσεις αφού πρώτα το Sony 'δει' τον προτζέκτορα. Δεν βρήκα κάποιο σημείο που να δηλώνω ότι θέλω να χρησιμοποιήσω την hdmi.

Στο manual στη σελ. 93 γράφει:

"Δεν εξέρχονται σήματα βίντεο όταν χρησιμοποιείτε τη σύνδεση HDMI"

Μήπως λοιπόν δεν υποστηρίζεται αυτό που θέλεις;

Διαβάζοντας το manual στην σελ. 93, καταλαβαίνω ότι εννοεί πως δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς συγχρόνως την έξοδο συνιστωσών βίντεο (RGB) και την hdmi. Δεν έχω όμως συνδέσει την RGB, οπότε κάτι άλλο φταίει...

Ευχαριστώ για την προσπάθεια.