sony, epson ή sanyo?

ΜΑΡΙΟΣ

New member
23 February 2007
4
Γεια σας παιδιά,

Ποιον από τους τρεις (Sony VPL-HW10, Epson TW 5000 ή Sanyo PLV-Z3000) μου προτείνετε να πάρω (όντας άσχετος), καθώς όλοι είναι στα 2.000€, τα οποία δεν θέλω να υπερβώ? Θέλω 120" και η απόσταση θέασης είναι περίπου 4-4,5μ.

Για 120" πόσο πρέπει να είναι το πλάτος του τοίχου που θα μπεί το πανί (και πόσο το ύψος)? Και σε τι ύψος από το πάτωμα θα πρέπει να ξεκινάει το πανί?

Ευχαριστώ,
Μάριος

http://www.projectorcentral.com/Sony-VPL-HW10-projection-calculator-pro.htm

Εδω θα δεις τι αποσταση χρειαζεσαι με βαση την μαρκα του προτζεκτορα (π.χ. Sony HW10) που θελεις..

Ολοι αυτοι που αναφερεις σε λιγο καιρο θα καταργηθουν μιας και βγηκαν/βγαινουν οι αντικαταστατες τους..ψαξε λιγο εδω

Προσωπικά θα έπαιρνα τον Epson, που είναι και φωτεινός και θα καλύψει επαρκώς τις 120" που θέλεις να γεμίσεις χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.
Φυσικά το καλύτερο θα είναι να μπορέσεις να τους δεις και τους 3 πριν αποφασίσεις την αγορά. Αλλά φυσικά είναι κάτι που είναι λίγο δύσκολο για όλους μας αυτό έως ακατόρθωτο, ιδίως αν μένεις στην επαρχία.

Γεια σας παιδιά,

Ποιον από τους τρεις (Sony VPL-HW10, Epson TW 5000 ή Sanyo PLV-Z3000) μου προτείνετε να πάρω (όντας άσχετος), καθώς όλοι είναι στα 2.000 , τα οποία δεν θέλω να υπερβώ? Θέλω 120" και η απόσταση θέασης είναι περίπου 4-4,5μ.

Για 120" πόσο πρέπει να είναι το πλάτος του τοίχου
[κατι λιγοτερο απο 2.80 μετρα. Στην περιπτωση που θα βαλεις μη σταθερη υπολογισε + καμια 20αρια εκατοστα για αυτο]

που θα μπεί το πανί (και πόσο το ύψος
[κοντα στο 1,50])?
Και σε τι ύψος από το πάτωμα θα πρέπει να ξεκινάει το πανί?
[για εμενα, ιδανικα στους 60 ποντους απο το εδαφος]

Ευχαριστώ,
Μάριος

Wellcome

Last edited:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το θέμα είναι ότι οι καινούργιοι θα είναι μάλλον ακριβότεροι, οπότε... μάλλον προσανατολίζομαι προς τον Epson (είναι και τα 3 χρόνια εγγύηση). Ο Sony (πόση εγγύσηση έχει?) θα καλύψει τις 120" ή είναι σκοτεινότερος?

Ευχαριστώ,
Μάριος

θες να κοιταξεις τον optoma hd82?εχει αρκετο φως για 120" νομιζω.