Sony Essential EX720 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Sony Essential EX720 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μολις ηρθα απο Sony center και μου ειπαν οτι ειναι Sam,και το πανελ της 37

Αυτο ειναι αδυνατο για η S-LCD δεν εχει γραμμη παραγωγης για 37αρια πανελ.

-For 7th generation (1,870mm×2,200mm)
6 panels for 46 inch TV, 8 panels for 40 inch TV, 12 panels for 32 inch TV
-For 8th generation (approx. 2,200mm×2,500mm)
6 panels for 50 inch class TV, 8 panels for 46 inch TV

http://www.sony.net/SonyInfo/News/Press/200607/06-0714E/index.html

_20101006150929_70052.jpg

Φαντασου δηλαδη το λεγομενο "motherglass" (μεγεθος 1,87x2,20 μετρα) οτι κοβεται σε 6 πανελ 46" , 8 πανελ 40" η 12 πανελ 32". Σε 37" δεν κοβεται γιατι τοτε θα ειχαμε περισευμα στην ακρη και αρα χασιμο χρηματων.

Αντιθετα η AUO εχει γραμμη παραγωγης 6ης γενιας και κοβει 6 37αρια πανελ.

Το καινουργιο firmware κυκλοφορησε το οποιο ενεργοποιει skype, facebook, twitter, media remote... τα προβληματα που ειχα ομως συνεχιζουν να υπαρχουν. Καποιος απ τους κατοχους με net στην tv δεν υπαρχει να μου πει αν συμβαινει σε αλλον?

Νέο firmware upgrade έκδοση PKG3.121EUA (28/04/2011) παρέχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:
Βελτιώσεις σε αυτήν την έκδοση

New feature: Skype™
New feature: Twitter
New feature: Facebook
New feature: What's New
VAIO Remote Keyboard
Media Remote (Software keyboard, Full / Simple Remote and Shake Track ID)
Media Remote (text by voice)
USB HDD Recording
Audio Theatre Control Widget
WMV/WMA Codec for DLNA / USB
3D on IPTV and USB

sony_tvupdate_2011_3121_eua_auth.zip ( 68,346,065 bytes )

Μια ερώτηση γιατί δεν μπορώ να βρω απάντηση πουθενά..
Η TV έχει HDMI 1.4, ένα WD Live Hub που έχω έχει ομοίως HDMI 1.4
μπορεί η TV να μοιραστεί το internet του Live Hub? Το Hub είναι συνδεδεμένο στο internet.

Όχι.

Ούτε η τηλεόραση, ούτε το WDTV Live Hub υποστηρίζουν ethernet over hdmi...

Για το 3D τι εντυπωσεις εχετε?

Το μονο που χρειαζεται (δεν παρεχεται με την TV), ειναι τα γυαλια?
Απο που, ποια και ποσο?

Ειναι αληθεια αυτο?

...3D picture quality has been improved compared to the 2010 models, which is nice. We have not tested most 2011 LCD/LED models at this point but at the moment EX720 has one of the lowest levels of crosstalk amongst LCD/LED models. However, crosstalk has not been completely eliminated in games and movies and you still cannot tilt your head while watching 3D. If you do, the 3D effect vanishes.

Απο χθες υπαρχει και σε μενα μια 46 .Μια πρωτη παρατηρηση σε τηλεοπτικο σημα που λαμβανω μεσω του ψηφιακου της δεκτη ,οσο και του 831 της νοβα,η υπεροχη του πρωτου ειναι συντριπτικη.Βεβαια ο 831 ειναι συνδεδεμενος με scart,τωρα παω για hdmi

το 3d ειναι ικανοποιητικο, αλλα δεν εχω καταφερει να δω μεσω υπολογιστη 3d....
και ξαναρωτω εαν το εχει καταφερει καποιος ας μου πει

ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΟΧΩΝ EX720

ΜΑΡΤΙΟΣ 2011

1.Geogi………................46EX720……..17-03-2011....(O.K)
2.b bil2………................46EX720……..23-03-2011....(O.K)
3.ptobe9………..............40ΕΧ720……..25-03-2011....(O.K)

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2011

4.streetdog…….............46EX720……….02-04-2011.....(O.K)
5.Jimaco 1………............46EX720……...02-04-2011.....(O.K)
6.godfather77……..........46EX720……….06-04-2011.....(O.K)
7.phocaea……….............46EX720.......09-04-2011.....(O.K)
8.mchricober................40EX720.......15-04-2011.....(O.K)
9.off d............................?..................?..............( ? ) http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1056064745&postcount=94
10.Πετρος Νικολαΐδης.....46EX720......31-04-2011......(O.K)

Οποιος θελει ας τεσταρει για clouding με το test pattern αυτο...

Και εγώ ευτυχής κάτοχος μιάς 40EX720 από προχτές.
Πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα.
Δοκίμασα με το pattern που δίνεις, και με το δικό μου (άπειρο) μάτι δεν βλέπω καθόλου, μα καθόλου clouding.

Με γεια φίλε.

Τελικά σε sony βλέπω να καταλήγω. Μεταξύ HX800 και EX720 είμαι. Samsung τις αφήνω λόγω του ότι διαβάζω αρκετές αναφορές clouding στο φόρουμ. Plasma δεν ξέρω αλλά όσο και να προσπαθώ δεν μου κάθονται καλά. Διαβάζοντας εδώ τα μηνύματα των παιδιών ετοιμάστηκα δυναμικά υπέρ αυτών και δη υπέρ της G30. Όταν όμως τις είδα τόσο σε έντονο όσο και σε χαμηλό φως που φάνηκαν μουντές, με όχι τόσο λεπτομερή επεικόνιση και με κάποια θολούσα στις γρήγορες κινήσεις συγκριτικά με τις γειτονικές στο χώρο lcd. Χώρια που σε 46 που θέλω έχει μεγαλούτσικη κατανάλωση ρεύματος και στο σπίτι στο οποίο θα τοποθετηθεί έχει γίνει πολύ προσεκτική μελέτη κατανάλωσης.

Για άλλη μια φορά θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά εδω μέσα για τις γνώσεις που μας μεταδίδουν και για την καλή τους διάθεση να απαντούν στα συχνά επαναλαμβανόμενα ερωτήματά μας που πολλάκις καταντούν κουραστικά με πρώτα τα δικά μου:BDBDG54:

Τα μόνα "θέματα" που έχω με την τηλεόραση, έχουν να κάνουν

με τον media player:
δεν παίζει mkv αρχεία (έχει ήδη αναφερθεί και το ήξερα)
δεν αναγνωρίζει ntfs δίσκο (δεν το ήξερα)
δείχνει τους υπότιτλους με μικρά αραιά γράμματα.

Και επίσης με την εγγραφή των ψηφιακών καναλιών στο σκληρό δίσκο σε δικό της format που δεν μπορεί να διαβαστεί από τον υπολογιστή.

Βέβαια δεν ξεχνώ ότι αυτά είναι δευτερεύοντα. Το βασικό είναι η εικόνα. Αλλά....

Εδώ και 5 ημέρες, μια 46άρα κοσμεί το καθιστικό μας. Πρώτες εντυπώσεις:
-Final Four και Eurovision απο ERT HD: τα σαγονια στο πάτωμα, εξαιρετική, κρυστάλλινη εικόνα, λεπτομέρεια, τα πάντα :firstprize:
-Κίνηση πολύ καλή ως άριστη, μαύρο εξαιρετικό (βέβαια χρειάζεται περισσότερη παρατήρηση)
-Clouding σε κανονικές συνθήκες θέασης ΔΕΝ παρατηρήθηκε (pattern σε full σκοτάδι δεν έβαλα)
-Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, Media Player ΓΤΜ(πάζα). Μην ασχοληθείτε, το Pico 5.1 να'ναι καλά...

Συνιστάται ολόθερμα, αν μάλιστα δείτε και τις τιμές που διαμορφώνονται...

Την έβαλα και στον κουμπάρο μου τη 46αρα, όντως εξελίσσεται σε εξαιρετική επιλογή ως προς το δείκτη value for money

Καλά η έκφραση που χρησιμοποίησα είναι ατυχής. Εννοούσα ότι την αγόρασα και την τοποθέτησα στην βάση τοίχου.
Αν αναφέρεσαι στο "και", δεν την έχω αγοράσει για άλλον.
Απαντώ στον φίλο πιο πάνω που γράφει για την sony λέγοντας πως αυτή την "έχω βάλει" και στον κουμπάρο μου.