Sony Essential EX720 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

RiRiIII το dvd recorder που έχεις δοκίμασες να το συνδέσεις μέσω composite(RCA κίτρινο) ή μέσω component (RCA κόκκινο,πράσινο,μπλε) στην είσοδο component της ΕΧ720,για να δεις αν μπορείς να δώσεις εικόνα?

Λοιπον, το προσπαθησα και αυτο, αλλα δεν γινεται καθοτι πρεπει απο το set up menu του dvd writer να επιλεξω Composite OUT > YES (μεχρι τωρα ειναι ΝΟ) και αφου δεν εχω εικονα δεν μπορω να το επιλεξω... Φυσικα μπορω τωρα να το κανω με τη δευτερη TV.

Παρολαυτα, συνεδεσα μεσω της composite RCA τον satellite receiver μου και παιζει μια χαρα στην TV. Αντιθετα εαν τον συνδεσω με SCART δεν παιζει πλεον (σε κανονικες συνθηκες, ο sat receiver συνδεεται με SCART με το DVD writer για εγγραφες και παρακολουθηση).

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony Essential EX720 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναι δοκιμασα αλλο dvd player και δεν παιζει...

Υπαρχει κανενα ερεισμα, να ζητησω αντικατασταση της τηλεορασης (3 εβδομαδες την εχω...);;;

ευχαριστω

Μπα δε νομιζω γ'αυτο το προβλημα να δεχτουν ποτε να σου κανουν αντικατασταση,μονο αν επεφτε μεσα στο DOA.
Επιδιορθωση θα γινει και θα εισαι μια χαρα!
Το σπασιμο ειναι οτι ειναι καινουργια.

και μια (ίσως χαζή) ερώτηση προς όλους τους κατόχους:
οι συνδέσεις στην πίσω πλευρά της τηλεόρασης βρίσκονται όλες σε εσοχή, ή πρέπει οπωσδήποτε να αφήσουμε κάποια εκατοστά απόσταση από τον τοίχο?
ρωτάω γιατί έχω ήδη κρεμασμένη στον τοίχο βάση, με την οποία η σημερινή μου τηλεόραση έρχεται και εφάπτεται σχεδόν του τοίχου (περιθώριο περίπου μισό εκατοστό), χωρίς να υπάρχει χώρος ενδιάμεσα...

αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι το scart και το καλώδιο της κεραίας. ιδίως το τελευταίο, από φωτογραφίες που βλέπω, μου φαίνεται πως προεξέχει πολύ από την πλάτη της τηλεόρασης.
επίσης, από ότι καταλαβαίνω πάλι μέσω φωτογραφιών, στο κάτω μέρος της τηλεόρασης υπάρχει προεξοχή, άρα η τηλεόραση (αναγκαστικά) μάλλον δεν μπορεί να ακουμπήσει στον τοίχο...
μπορεί κάποιος που έχει την τηλεόραση αυτή να με βοηθήσει?

Καλησπέρα φίλε.

Πράγματι οι υποδοχές της κεραίας και του scart δεν είναι σε εσοχή. Υπάρχουν καλώδια κεραίας με σπαστό βύσμα οπότε μπορείς να μειώσεις την απαιτούμενη απόσταση.
http://www.plaisio.gr/Peripherals/C...-TV-RF-18M-HCANGLE-95-PLUG-ANGLE-105-PLUG.htm

Μπορείς να την κρεμάσεις σε τοίχο.

-bye-Από χτες είμαι και εγώ κάτοχος της 40ΕΧ720 αφού η 40w4500 μας τελείωσε λόγο panel .
Ευχαριστώ τη SONY HELLAS και το service ΑΡΜΑΤΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ (χωρίς να θέλω να κανω διαφήμιση ) γιατί παρόλο που είχε λήξει η εγγύηση των 2 ετών έγινε αντικατάσταση :grinning-smiley-043

υπαρχει καμια νεα εκδοση λογισμικου που να μπορει να διαβζει στικακι με ntfs ή ακομη και τα mkv ?????

εχω απογοητευθει πληρως απο το κοματι media player !!!!!

Αν διαβαζες το νημα απο την αρχη πριν την αγορασεις θα ηξερες οτι δεν παιζει mkv.

Βεβαια μικρο το κακο γιατι υπαρχουν και τα εξωτερικα media player.

Αν διαβαζες το νημα απο την αρχη πριν την αγορασεις θα ηξερες οτι δεν παιζει mkv.

Βεβαια μικρο το κακο γιατι υπαρχουν και τα εξωτερικα media player.

Καλα σε μενα ειναι λιγο διαφορετικη η κατασταση γιατι ειναι απο αντικατασταση λογω εγγυησης απο παλιοτερο μοντελο 3.5 χρονια πισω, και επρεπε ντε και καλα να παρω Sony. Οποτε και διαλεξα αυτη......

Οντως τους κομπλεξισμους της εταιρειας τους γνωριζω εδω και καιρο.... αλλα ηλπιζα μηπως δω λιγο φως με τα updates ή με κανενα hidden menu οπως στην αλλη 40αρα samsung που πηρα προ διετιας που με λιγο σκαλισμα παιζει τα παντα ολα εκτος απο dts......

οσο για αγορα εξωτερικου media player δεν το σχολιαζω........

φαντασου να αγοραζες cd player και να μην επαιζε u2 .....

συγνώμη για το εντελώς άσχετο, αλλά πώς μπορεί να απενεργοποιηθούν οι μπάρες πάνω και κάτω, που εμφανίζουν τις τεχνικές προδιαγραφές της tv?

δεν ξέρω τι εννοείς ως "λειτουργία καταστήματος". η τηλεόραση είναι αγορασμένη ως εκθεσιακή, άρα μπορεί όντως να έχουν γίνει κάποιες ρυθμίσεις στο κατάστημα...
το θέμα είναι πως το απενεργοποιώ

Οι τηλεοράσεις έχουν 2 καταστάσεις λειτουργίας, καταστήματος (που δείχνουν διάφορα), και οικιακή. Κάπου στα μενού θα έχει σχετικές επιλογές.
Δεν έχω σόνυ να σε βοηθήσω περισσότερο. Ψάξε για επιλογές "κατάστημα" και "οικία"...

alkar με ανοιχτή την τηλεόραση σε κάποιο κανάλι ,κράτα πατημένο το πλαϊνό πλήκτρο Home για 5 sec.

Καλησπέρα σε όλους
Τις πρώτες ημέρες η TV είχε λίγο clouding που δεν με ενοχλούσε, μετά από 2 μήνες όμως είναι αρκετά έντονο στην κάτω δεξιά και κάτω αριστερή γωνία.
Ιδιαίτερα σε σκηνές με μαύρο η παρουσία του είναι αισθητή και μου φαίνεται ότι γίνεται εντονότερο με την χρήση.
Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος; Υπάρχει κανένας τρόπος να μειωθεί;

Ευχαριστώ