Sony Essential EX720 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα σε όλους
Τις πρώτες ημέρες η TV είχε λίγο clouding που δεν με ενοχλούσε, μετά από 2 μήνες όμως είναι αρκετά έντονο στην κάτω δεξιά και κάτω αριστερή γωνία.
Ιδιαίτερα σε σκηνές με μαύρο η παρουσία του είναι αισθητή και μου φαίνεται ότι γίνεται εντονότερο με την χρήση.
Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος; Υπάρχει κανένας τρόπος να μειωθεί;

Ευχαριστώ

Μόλις το έγραψα σε δίπλα νήμα για παρόμοια περίπτωση:

Αν την έχεις σε κάποιο πολύ φωτεινό mode, προσπάθησε να μειώσεις το contrast της τηλεόρασης ή την ρύθμιση του backlight ώστε να χαμηλώσεις την φωτεινότητα και να μειωθεί κάπως το φαινόμενο.

Προσωπικά άλλο τρόπο δεν γνωρίζω εκτός από κάτι "αλχημείες" αμφιβολου αποτελέσματος (πιο παλιά χαλάρωναν τις βίδες που ένωνε το πάνελ) τις οποίες και δεν προτείνω.

δεν ξέρω τι εννοείς ως "λειτουργία καταστήματος". η τηλεόραση είναι αγορασμένη ως εκθεσιακή, άρα μπορεί όντως να έχουν γίνει κάποιες ρυθμίσεις στο κατάστημα...
το θέμα είναι πως το απενεργοποιώ

Θα μπεις στο μενού 'ρυθμίσεις συστήματος' και κάπου θα βρεις αν λέει 'γρήγορη έναρξη' όπου την ξαναsetάρεις σε λειτουργία οικίας αυτή τη φορά όμως. Αν δεν είναι ακριβώς αυτά τα τμ´ματα του μενού που λέω,τότε είναι κάτι παρεμφερές

Μόλις το έγραψα σε δίπλα νήμα για παρόμοια περίπτωση:

Αν την έχεις σε κάποιο πολύ φωτεινό mode, προσπάθησε να μειώσεις το contrast της τηλεόρασης ή την ρύθμιση του backlight ώστε να χαμηλώσεις την φωτεινότητα και να μειωθεί κάπως το φαινόμενο.

Προσωπικά άλλο τρόπο δεν γνωρίζω εκτός από κάτι "αλχημείες" αμφιβολου αποτελέσματος (πιο παλιά χαλάρωναν τις βίδες που ένωνε το πάνελ) τις οποίες και δεν προτείνω.

Καλησπέρα
Με το backlight στο 5-6, το contrast στο 70 και τη φωτεινότητα στο 45, υπάρχει μεν αλλά είναι σαφώς βελτιωμένα τα πράγματα.

Ευχαριστώ

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony Essential EX720 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μπα δε νομιζω γ'αυτο το προβλημα να δεχτουν ποτε να σου κανουν αντικατασταση,μονο αν επεφτε μεσα στο DOA.
Επιδιορθωση θα γινει και θα εισαι μια χαρα!
Το σπασιμο ειναι οτι ειναι καινουργια.

Τελικως την εδωσα για επισκευη και μου επεστραφη μια χαρα μια εβδομαδα μετα. Ειχε "καει" η εισοδος scart πιθανως απο κεραυνο... και ανιτκατεστησαν ολοκληρη την καρτα.

Με τη "συννεφια" πως τα παει παιδια η τηλεοραση σας;
Φαινεται κατι σε μαυρο φοντο η οταν αλλαζετε καναλι;

Εδώ και 2+ μήνες δεν έχω παρατηρήσει κάτι στην 46άρα.
Το μόνο μη ικανοποιητικό είναι ο ήχος που εμφανίζει έλλειψη χαμηλών. Λογικό από τη στιγμή που δεν γινεται εκ των πραγμάτων να χωρέσει επαρκές γούφερ σε τόσο μικρό μέγεθος.

Review Sony Bravia KDL-55EX720...............[audiovideohd.fr]......Publié par Nicolas Bécuwe, le 31/05/2011.

http://www.audiovideohd.fr/tests/290-Sony-Bravia-KDL-55EX720-0.html

translation fr to en

12738-4.jpg

Hello.

Ξερει κανεις αν γινεται να ανοιγει η tv σε ενα συγκεκριμενο external input (hdmi) αυτοματα παντα? Ρωταω λογω nova...

Thanx

Δεν θυμάται η τηλεόραση το τελευταίο input όταν έκλεισε, για να ανοίξει σε αυτό;

Δεν θυμάται η τηλεόραση το τελευταίο input όταν έκλεισε, για να ανοίξει σε αυτό;

Οταν ειναι αναλογικο πχ το θυμαται οπως και το volume κτλ. Στο external input οχι... Εγω αφηνω ανοιχτο το δεκτη και απλα βαζω σε standby την tv. Οταν την ξανανοιγω με παει κατευθειαν στο αναλογικο καναλι...

edit: οκ το βρηκα... πρεπει να την ανοιγω με το κουμπι standby. Εγω την ανοιγα παντα με το + στο prog (next channel) - παραξενο γιατι στα αναλογικα οταν την ανοιγα ετσι με πηγαινε κατευθειαν στο τελευταιο που ειχα πριν την κλεισω...

Last edited:
Re: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γεια σας και απο εμενα.
Ειμια και εγω υποψιφιος αγοραστης της συγκεκριμενης TV

Βασικα εχθες παραγγειλα την Samsung UE40D6100 LED 3D TV 40'' απο e-shop, αλλα σημερα εβγαλε και την Sony KDL-40EX720 3D TV 40'' ακριβως στην ιδια τιμη, οποτε επικοινωνησα με e-shop για να καθυστερησω την παραγγελια μεχρι νεοτερας. Μεχρι τωρα δεν κοιταξα καθολου την SONY γιατι ειδη ειχα ανεβει αρκετα απο το badget που ειχα να διαθεσω. Τωρα ομως αλλαζουν τα πραγματα γι'αυτο χρειαζομαι λιγο την βοηθεια σας για να αποφασισω

Λοιπον γνωριzω οτι η SONY δεν εχει καλο media player (δεν με ενδιαφερει το e-shop εβγαλε προσφορα με 65ευρω , ασε που μεχρι τωρα χρησιμοποιω συνεχεια το laptop)
Επισης η Sony ειναι και 2D>3D η samsung δεν ειναι
Η Sony εχει Web Brower(αλλα απο οτι καταλαβα δεν παιζει flash) η samsung δεν εχει
H Sony εχει λειτοργια Skype (Δεν μου χρειαζεται), η Samsung δεν εχει
Η Sony απο οτι εμαθα εχει λιγοτερα lag (να'ναι καλα ο φιλος Yperion)

Τωρα αυτο που δεν ξερω ειναι ποια εχει την καλυτερη ποιοτητα εικονας γενικως, και ρε παιδια τι γινεται με την λειτουργια Smart TV. Και οι δυο λενε οτι εχουν πληθορα εφαρμογων αλλα πουθενα δεν εχω βρει τι εφαρμογες. Για παραδειγμα....παιζει να υπαρχει εφαρμογη σαν το BSPlayer για ταινιες?
Αξιζει να παρεις μια TV που εχει παραπανω δυνατοτητες σαν SMART TV και ας υστερη στα υπολοιπα?

Αυτα τα ολιγα....η προσφορα ειναι για 7μερες πιστευω μεχρι Δευτερα Τριτη να εχω αποφασισει

Σας ευχαριστω πολυ

Παιδιά καλημέρα.
Κατόπιν αντικατάστασης μιας τηλεόρασης που είχα αγοράσει πριν 2 χρόνια (KDL40W4500) λόγω βλάβης από τη μητρική εταιρεία, μου έστειλαν μία KDL40EX720. Στις προδιαγραφές αναφέρει οτι έχει web browser. Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος πώς μπορώ να εισάγω το url ώστε να έχω πρόσβαση σε sites μέσω της τηλεόρασης; Η sony είναι συνδεμένη σε ενσύρματο οικιακό δίκτυο.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Παιδιά καλημέρα.
Κατόπιν αντικατάστασης μιας τηλεόρασης που είχα αγοράσει πριν 2 χρόνια (KDL40W4500) λόγω βλάβης από τη μητρική εταιρεία, μου έστειλαν μία KDL40EX720. Στις προδιαγραφές αναφέρει οτι έχει web browser. Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος πώς μπορώ να εισάγω το url ώστε να έχω πρόσβαση σε sites μέσω της τηλεόρασης; Η sony είναι συνδεμένη σε ενσύρματο οικιακό δίκτυο.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Πατας:

"home" -> "εφαρμογες" -> "Πρ.περιήγ.στο Internet" -> "Options" -> "Καταχωρηση URL"