Εγώ πάλι με δαύτην που την πήρα στις 16 του μήνα πρόβλημα με πίξελ.
Είναι ενεργό σε ένα χρώμα και εμφανίστηκε την 2η μέρα αγοράς.
H Sony τις παίρνει πίσω στα 5 καμμένα πίξελ και πρότεινε στο μαγαζί να μου κόψουν 200 ευρώ
ή να μου την αλλάξει το μαγαζί. Για την ώρα θα γίνει το 2ο και με έχει αγχώσει πολύ η όλη
ιστορία καθώς δεν ξέρω τι θα μου δώσουνε, αν θα είναι νέα, μην εμφανίσει και αυτή κάτι κ.λ.π.
Έχει ξανασυμβεί με LG 22'' στον Η/Υ το οποίο διορθώθηκε αλλά και σε μια 37'' Philips παλαιότερα όπου
και έγινε πάλι αλλαγή. Κοινώς μου έτυχαν πολλές. Θα συμφωνήσω πως το design της μου αρέσει και πως στο 2D
είναι αρκετά καλή, το 3D της όμως κουραστικό, για μένα τουλάχιστον.
Σήμερα πέρασα και το νέο update της PKG3.807EUA. Μπας και...
Έχεις δοκιμάσει το 3D Experience απο το menu της? Έχει κάποια trailers.Γεια σας,
ειδα χθες το πρωτο μου 3d με τα γυαλια BR250, το τελευταιο harry potter. Μπορω να πω πως δεν ευχαριστηθηκα το 3d, ελαχιστες στιγμες εβγαινε κατι απ την οθονη. Υπαρχει καποια ρυθμιση που μπορω να κανω για να αυξηθει το φαινομενο 3d? Η ρυθμιση -2 -1 0 1 2 που εχει η tv μονο στο 0 δουλευει σωστα. Στις αλλες επιλογες βλεπω διπλη εικονα.
καλημέρα και χρόνια πολλά!
Πρόσφατα αγόρασα την EX720 46" από το πλαίσιο. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να κάνουν reset στο ρολόι που μετράει τις ώρες λειτουργίας της τηλεόρασης.
Έχω υποψίες πως η τηλεόραση δεν είναι του "κουτιού", αλλά όταν μπήκα στο service menu είχε συνολικά 9 ώρες λειτουργίας.
Καλημερα.Τελικα εχω μια απορια πολυ βασικη στο να την παρω η οχι..Παιζει με καποιο τροπο αρχεια .mkv η καθολου???
τη ρυθμιση του backlight που θα την βρω?Καλησπέρα
Με το backlight στο 5-6, το contrast στο 70 και τη φωτεινότητα στο 45, υπάρχει μεν αλλά είναι σαφώς βελτιωμένα τα πράγματα.
Ευχαριστώ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.