καλημερα παιδια...ειμαι καινουργιο μελος εδω, με λενε αντωνη κι απο σημερα ειμαι κι εγω κατοχος της συγκεκριμενης τηλεορασης, παρ ολη την χαρα της καινουργιας αγορας συντομα κι αποτομα απογοητευτηκα αφου με το που την ανοιξα παρατηρησα σε μεγαλο βα8μο clouding σχεδον σε ολη την δεξια μερια του πανελ και οχι μονο....μαλλον 8α την γυρισω πισω αυριο για αντικατασταση και ελπιζω να μην μου δημιουργησουν προβληματα και γκρινιες...αυτο που η8ελα να ρωτησω ειναι κατ αρχην γιατι δημιουργειται το φαινομενο αυτο και απο τι εξαρταται αν 8α το παρουσιασει η τηλεοραση η οχι?...διαβασα ολα τα posts και ειδα οτι αλλοι δεν εχουν παρατηρησει κα8ολου κι αλλοι ελαχιστο...επισης, με την παροδο του χρονου υπαρχει περιπτωση να ενταθει το φαινομενο να γινει μεγαλυτερο?....ειναι κατι που περνει επισκευη? δοκιμασα καποιες ρυ8μισεις αλλα και παλι στο δικο μου ματι με ενοχλει...υπαρχει επισης περιπτωση με το clouding pattern να μου δειξει οτι εχει λιγοτερο απ οτι καταλαβαινω εγω? δεν ξερω μπορει να ειπα και βλακεια με το τελευταιο αλλα.....HEEEEELP!!!:bigcry: