Sony HDD recorders DIVX και ελληνικοί υποτιτλοι

lpat2001

Established Member
23 February 2007
265
Επειδή διαπιστώνω ότι πολλοί έχουν την απορία αλλά απάντηση δεν υπάρχει ξέρει κανείς αν τελικά η νέα σειρά DVD recorders με σκληρό δίσκο της Sony (RDR-HX650, 750 κλπ )
παιζουν DIVX μ ελληνικους υποτιτλούς?

Επειδή προφανως κανείς δεν ασχολείται με το θεμα πηγα χθες σ ενα μαγαζί που ειναι στην Αγ Παρασκευή κι εχει μονο Sony προϊόντα και ενας παρα πολυ ευγενικος υπάλληλος μου συνέδεσε το Sony 750 κι έβαλα ενα δικο μου DVD με DIXV κι ελληνικους υποτίτλους σε ξεχωριστο αρχείο αλλα με το ίδιο ονομα.....

Εβγαζε Κινεζικα........

Ίσως όμως θέλει και ρύθμιση γλώσσας υποτίτλων divx από κάποιο menu.
Είχα δει κάποιο LG που μετά από την ρύθμιση έπαιξε μια χαρά.

Hλία κατεβασα το manual του μηχανηματος και πουθενα δεν ειχε καποια επιλογη για υποτιτλους σε divx οπως εχουν τα LG και Samsung που προβλεπουν ειδικα ελληνικους υποτιτλους μεσα απο επιλογη μενου

Και ο υπάλληλος στο καταστημα μου προτεινε να παρω ενα DVD player Sony για να κανω την δουλεια μου μιας και τα decorder δεν ειχαν την δυνατοτητα ελληνικων υποτιτλων

Επειδή προφανως κανείς δεν ασχολείται με το θεμα πηγα χθες σ ενα μαγαζί που ειναι στην Αγ Παρασκευή κι εχει μονο Sony προϊόντα και ενας παρα πολυ ευγενικος υπάλληλος μου συνέδεσε το Sony 750 κι έβαλα ενα δικο μου DVD με DIXV κι ελληνικους υποτίτλους σε ξεχωριστο αρχείο αλλα με το ίδιο ονομα.....

Εβγαζε Κινεζικα........

Και που ειναι το προβλημα?

Η Sony σου προσφερει την ευκαιρια να μαθεις και Κινεζικα...:flipout:

Αυτα τα ξέρω ήδη λόγω δουλειάς συνάδελφε Ιωάννη...αλλα με ενοχλεί να τα εξασκώ και στον ελεύθερο χρόνο μου....

Οταν εβαλες το δισκακι στο player, πατησες απο το τηλεκοντρολ το κουμπι των υποτιτλων μηπως και σου αλλαζε την κωδικοποιηση των χαρακτηρων? Γιατι επειδη ειμαι κατοχος του NS76, ετσι γινεται στο δικο μου και πρεπει να το βαλω στο "1253" οπου και ειναι η κωδικοποιηση για ελληνικους χαρακτηρες.
-bye-

Αυτό ακριβώς έκανα Πάνο, μάλιστα το κόλπο το ξερε και ο υπάλληλος και προς έκπληξή μας δεν έγινε κάτι