Sony HX750 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μπορείς να ανεβασεις κάποιες φέτος της; Ποδιά βάση σου έδωσαν και από που την αγόρασες και πόσο; Είχε μέσα 3D γυαλιά;

Την πηρα 1200 ευρω απο media markt σε 12 δοσεις. Δεν εχει 3d γυαλια μεσα. Η βαση ειναι η τετραγωνη,δεν διαλεγεις.Τα πιο μικρα μοντελα εχουν την αλλη βαση!!

Την πηρα 1200 ευρω απο media markt σε 12 δοσεις. Δεν εχει 3d γυαλια μεσα. Η βαση ειναι η τετραγωνη,δεν διαλεγεις.Τα πιο μικρα μοντελα εχουν την αλλη βαση!!

Την έχει το media mark σε προσφορά; 1349 την βγάζει...

Καλημερα, πηρα και εγω προχθες το απογευμα την Sony KDL-46HX750 και τωρα αρχιζω να την ψαχνω λιγο.Οι εντυπωσεις μεχρι στιγμης ειναι αριστες.Φοβερη εικονα.Μπορει καποιος να μου προτεινει καποιες ρυθμισεις για την εικονα και το 3d αν μπορει γιατι δεν γνωριζω και πολλα πραγματα.Αυτη τη στιγμη την εχω βαλει στην ενδειξη "ζωηρη" στις ρυθμισεις τις εργαστηριακες γιατι εκει ηταν πιο ζωντανα τα χρωματα.Επισης για το 3d που εβαλα να δω απο μετατροπη 2d σε 3d σε καποια καναλια της tv που εβαλα απο περιεργεια για να δω ,να πω την αληθεια δεν ειδα ιδιαιτερη διαφορα ,σχεδον καθολου μπορω πω,σαν να μην εβλεπα 3d ηταν.Ισως επειδη εβλεπα απο καναλι της τηλεορασης ,αλλα σαν προσομοιωση απο 2d σε 3d σε τυχαιο καναλι που δοκιμασα απογοητευτικα απο αυτο που ειδα προς το παρον.Κανονικο 3d δεν εχω δει ακομα για να πω τις εντυπωσεις μου.Παντως αν μπορει ας προτεινει καποιος καποιες ρυθμισεις και για το 3d, μηπως δεν εχω ρυθμισει κατι ,γιατι το εχω αφησει ετσι οπως ηταν και ισως χρειαζεται καποια ρυθμιση.
Επισης συνδεσα το ps3 με hdmi καλωδιο που ειναι και για 3d, πηγα στο μενου του ps3 για να αλλαξω την αναλυση που ειχε απο 576p σε 1080p, το εκανα και αυτοματα και χειροκινητα , αναβοσβηνε η οθονη για 30 sec περιπου κανοντας καποιες ρυθμισεις , αλλα παλι στο τελος μου εμφανιζει πανω αριστερα οταν βαζω το ps3 την ενδειξη 576p.Μηπως ρυθμιζεται αυτοματα σε 1080p με το καλωδιο οποτε ειμαι οκ?
Και κατι τελευταιο , εβαλα να δω δοκιμαστικα ταινια στο ps3 εχθες που ειχα κατεβασει απο ιντερνετ και την ειχα γραψει σε dvd και σε usb , αλλα μου εμφανιζε πανω και κατω 2 μαυρα πλαισια αλλα πιο μεγαλα απο το κανονικο , που περιοριζαν πολυ την εικονα στην μεση , ξερει κανεις τι πρεπει να ρυθμισω?Οταν εβαλα το USB απευθειας στην ΤV οι μπαρες ειχαν κανονικο μεγεθος πανω και κατω.Ξερει καποιος στο ps3 που και τι πρεπει να ρυθμισω?Επισης για να την συνδεσω στο internet ασυρματα δεν βρισκει το router μου , κανω σαρωση χειροκινητα βρισκει 2-3 αλλα της περιοχης αλλα το δικο μου δεν...Αυτο θελει ρυθμιση απο το router αν δεν κανω λαθος ,αλλα δεν θυμαμαι τιποτα.Βαζω χειροκινητα την συνδεση μου,βαζω και κατι web , wpa κλπ που ζηταει αλλα δεν.... Θα παρω μαλλον τον Οτε για να μου πει για το router. Mε το ps3 παντως συνδεομαι κανονικα , αλλα τις ρυθμισεις τις ειχα κανει πριν κατι χρονια και δεν τις θυμαμαι....
Ευχαριστω πολυ, συγνωμη για το μακροσκελες post,οποιος μπορει ας βοηθησει και μολις την μαθω λιγο θα σας πω και τις εντυπωσεις μου ολοκληρωτικα.

Τους ειπα οτι το public την εχει 1200 ευρω και μου την δωσανε σε αυτη την τιμη. Ο υπαλληλος στο χαρτι παραγγελιας εγραψε ανταγωνισμος public.

Τους ειπα οτι το public την εχει 1200 ευρω και μου την δωσανε σε αυτη την τιμη. Ο υπαλληλος στο χαρτι παραγγελιας εγραψε ανταγωνισμος public.

Σωστός ο παίχτης!

Καλησπερα , επειδη ειμαι λιγακι ασχετος , να ρωτησω κατι , εχω ps3 και βαζω να παιξω 3d παιχνιδι αλλα παω στις ρυθμισεις του παιχνιδιου για να το κανω σε 3d αλλα μολις παταω Χ για να το επιλεξω , δεν κανει τιποτα.Δηλαδη δεν δεχεται την επιλογη 3d ενω την εχει . Τι πρεπει να ρυθμισω ξερει κανεις?

Από σήμερα και εγώ ιδιοκτήτης μέσω πλαισίου ...
Παραλαβή Παρασκευή , καλώς σας βρήκα !

Με γυαλιά 3δ (sorry αν έχει ήδη απαντηθεί) τι παίζει ?
Υπάρχει εναλλακτική φθηνότερη από τα της Sony ?

Στο πρώτο σου ερώτημα παίζει ότι δεν έχει 3D γυαλιά μέσα οπότε αν θές ένα ζευγάρι υπολόγισε + 70-80

Καλησπερα , επειδη ειμαι λιγακι ασχετος , να ρωτησω κατι , εχω ps3 και βαζω να παιξω 3d παιχνιδι αλλα παω στις ρυθμισεις του παιχνιδιου για να το κανω σε 3d αλλα μολις παταω Χ για να το επιλεξω , δεν κανει τιποτα.Δηλαδη δεν δεχεται την επιλογη 3d ενω την εχει . Τι πρεπει να ρυθμισω ξερει κανεις?

Τελικα ολα καλα, αλλαξα το καλωδιο και εβαλα ενα πιο φθηνο που ειχα αγορασει 10 ευρω και επαιξε. Τα ακριβο καλωδιο που υποτιθεται εκανε και για 3d και δεν εκανε ,το ειχα παρει 25 ευρω....
Αυτα.

φθηνοτερα απο 35 ευρω που εχουν τα γυαλια της sony δεν θα βρεις!!

Παιδια καλησπερα!!να ρωτησω κατι,γινεται να ξεκλειδωσει ο media player της 750? γιατι δεν μου αναγνωριζει σχεδον κανενα αρχειο,ιδιο δηλαδη με του ps3.

Καλησπέρα παιδιά, κάτοχος εδώ και 2 βδομάδες περίπου.
Άριστες εντυπώσεις μέχρι τώρα τόσο στον τομέα της ποιότητας εικόνας όσο και της κίνησης όπου είχα τις επιφυλάξεις μου.
Τα μενού επίσης είναι αρκετά καλοφτιαγμένα με γρήγορη απόκριση. Μόνη απογοήτευση οτι αναγνωρίζει ελάχιστες από τις ταινίες που δοκίμασα να παίξω μέσω usb stick... θέλει εξωτερικό player.
Επίσης για να γράψει από TV χρειάζεται αποθηκευτικό μέσο μεγαλύτερο από 32GB (ένα στικάκι 16GB που προόριζα γι αυτή τη δουλειά δεν κάνει).

46 ίντσες, 899 ευρώ (thanks skroutz!)
Αυτά :)

είμαι και γω νεος κατοχος της 55αρας εδώ και 2 εβδομαδες. Πολύ καλή εικόνα χαμηλή ποιοτητα κατασκευης σε σχεση με την samsung που ειχα πριν χαλασει. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Έχω συνδέσει ένα ps3 και ένα HTPC για να βλέπω HD ταινίες mkv. Τώρα ψάχνω ρυθμίσεις για τις ταινίες. Απλά το έχω βάλει στο cinema και δείχνει πολυ καλά και έτσι. Αν έχει κάποιος καλυτερες ρυθμίσεις ας μου πει. Ευχαριστώ για τις συμβουλές.