Ευχαριστω πολυ!! Καλες γιορτες σε ολους!!!Μεγειά και καλοθέατη !!! :ernaehrung004:
Μαλλον πρεπει να αλαξω δεντρο...:afro: Αντε παιδια και στα δικα σας!!!!
Σ'ευχαριστώ φίλε μου......."μαύρη" η ώρα που μπήκα εδώ μέσα και άρχισα να μαθαίνω, άσε με στον ύπνο μου να πάρω ότι νά'ναι και να νομίζω ότι έχω το τέλειο....Καλες θεασεις και καλες γιορτες, μια χαρα ειναι η tv σου, απολαυσε την και ασε τους σταυρους, test patterns κλπ...
Σ'ευχαριστώ φίλε μου......."μαύρη" η ώρα που μπήκα εδώ μέσα και άρχισα να μαθαίνω, άσε με στον ύπνο μου να πάρω ότι νά'ναι και να νομίζω ότι έχω το τέλειο....
Τελικά αυτό έφταιγε. Αλλαξα κατεύθυνση στην κεραία και πλεον το σήμα είναι 100%.Γειά σας,
μόλις την σύνδεσα (40 850ΗΧ) πραγματικά υπέροχη εικόνα!
Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι κάνει σπασίματα στην εικόνα του (ANT1) που εχω βάλει αρκετή ώρα τώρα. Η κεραία (που σημειωτέον έχει ενισχυτή) είναι στραμμένη πρός Πάρνηθα (από εποχη αναλογικής) και όχι στην Αίγηνα (ληψη από Γλυφάδα) - ψηλιάζομαι ότι αυτό φταίει????
Σ'ευχαριστώ φίλε μου......."μαύρη" η ώρα που μπήκα εδώ μέσα και άρχισα να μαθαίνω, άσε με στον ύπνο μου να πάρω ότι νά'ναι και να νομίζω ότι έχω το τέλειο....
Παίδες,
πείτε μου δύο-τρεις απόψεις σας.
Όταν αγοράσατε την HX850 δεν υπήρχε διαθέσιμη η 820 και η 920? Ήταν καινούργιο μοντέλο και την προτιμήσατε άσχετα της τιμής?
Κρίνατε ότι υπάρχουν σοβαρές τεχνικές διαφορές μεταξύ των 850 και 820 μοντέλων ή δεν το ψάξατε καθόλου?
Είστε πραγματικά ικανοποιημένοι με την HX850? Σε ποιές ίντσες σας ικανοποιεί?
Χρόνια Πολλά,
Γιάννης
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.