Sony HX900 vs Panasonic VT20 vs Philips 9705H

Απάντηση: Re: Sony HX900 vs Panasonic VT20 vs Philips 9705H

καλά.. για 40άρες μιλούσατε τόση ώρα;
(έγραφε σκέτο HX800, κλπ, και θεώρησα πως θα είναι σε αξιοπρεπείς ίντσες)

βρε δεν πάει καλά ο κόσμος.. και ζητάνε και 2-3 χιλιάρικα για 40"? θράσος!
Τι να δεις βρε αδεφέ σε 40"? εδώ τις 42" και πρέπει να κάτσεις στο 1-1.5μ για να δεις blu-ray
ΚΑΙ 3D ΚΙΟΛΑΣ! που θέλει ακόμα περισσότερες ίντσες (ή μικρότερη απόσταση αντίστοιχα)

Μαλλον εγινε παρεξηγηση. Οι τιμες που ανεφερα ειναι για 46 ιντσες για την ΗΧ900 και για τις 50 στην VT20. Νομιζω ειναι καλα.

Ps. Παρτε BMW οι φανατικοι των γερμανικων αυτοκινητων. Οπως λεει και η Sony 'Like no other' . . . :flipout:

εντοματαξυ βραβειο eisa για τη sony52hx900 και 50 vt20.....

http://www.eisa.eu/awards/4/video.html

Εγω θεωριτικα επειδη δεν εχω δει καμια τηλεοραση απο τις τρεις ,θα προτιμουσα την τηλεοραση με τον καλυτερο επεξεργαστη.... και στις μεγαλες ιντσες παραμετραει αυτος ο παραγοντας.

Ο flowmotion δεν ειναι?

Δεν θαπαιρνα πλασμα διοτι θελω φως.

Ενταξει ισος να τις συνηθησα λογο kuro 50lx 500 με την οποια δεν ειμαι ερωτευμενος, απλα βρισκομαστε που και που.

Φισικα ενοειτε οτι αν μπορεις να τις δεις και τις τρεις , παιρνεις αυτην που σου κανει κλικ.

Τα βραβεια αυτα ειναι "απατη" κακως τα λαμβανεις υποψην.

Ο επεξεργαστης τι να σου κανει οταν μια τηλεοραση δεν εχει πχ. καλο μαυρο , γωνια θεασης , ομοιομορφια , κινηση?

http://www.eisa.eu/awards/4/video.html

Εγω θεωριτικα επειδη δεν εχω δει καμια τηλεοραση απο τις τρεις ,θα προτιμουσα την τηλεοραση με τον καλυτερο επεξεργαστη.... και στις μεγαλες ιντσες παραμετραει αυτος ο παραγοντας.

Ο flowmotion δεν ειναι?

Δεν θαπαιρνα πλασμα διοτι θελω φως.

Ενταξει ισος να τις συνηθησα λογο kuro 50lx 500 με την οποια δεν ειμαι ερωτευμενος, απλα βρισκομαστε που και που.

Φισικα ενοειτε οτι αν μπορεις να τις δεις και τις τρεις , παιρνεις αυτην που σου κανει κλικ.

πολύ συμφωνώ με το κλίκ...πάρα πολύ....

ναι.. σου κάνει κλικ η TV των 2000+ ευρών, την παίρνεις και στο σπίτι αρχίζεις και βλέπεις clouding, bleeding, judder, pwm noise, halo, ανομοιομορφίες, γωνίες θέασης της πλάκας, και άλλα ωραία (pick 'n' mix)
και απο κει που σου εκανε 'κλικ', σου'ρχεται να την κάνεις 'μπαμ'

(γι αυτό δεν πρόκειται να δώσω τόσα λεφτά σε τεχνολογία που δεν έχει λύσει βασικά θέματα.. και λέω βασικά γιατί τα περισσότερα ΔΕΝ υπήρχαν επι CRT)

αν έχει όλα αυτά ...έχει κακή εικόνα ...οπότε δεν σου κάνει κλίκ φίλε μου ...τόσο απλά....ελευθερα ...συναρπαστικα....

τα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από αυτά που αναφέρεις τα μοναδικά ''μάτια'' που θα τα δούν ...είναι οι συσκευές μετρήσεων στα ριβιού....

Τα βραβεια αυτα ειναι "απατη" κακως τα λαμβανεις υποψην.

Ο επεξεργαστης τι να σου κανει οταν μια τηλεοραση δεν εχει πχ. καλο μαυρο , γωνια θεασης , ομοιομορφια , κινηση?
πιστεψε με τηλεοραση σαν και την ΗΧ900 τα εχει στον υπερθετικο βαθμο και μαλιστα επιπεδου VT20 εκτος απο τις γωνιες θεασεις που δεν μπορει να την φτασει λογω τεχνολογιας

Το πιστευω γιατι μονο σε Sony και Samsung εχω εμπιστοσυνη οτι μπορουν να κατασκευασουν LCD με κορυφαια ποιοτητα εικονας για τα δεδομενα της τεχνολογιας. Δυστυχως βεβαια με το αναλογο οικονομικο τιμημα.

Το προβλημα σχετικα με το floating black που εχει επισημα παραδεχτει η Panasonic για καποια μοντελα plasma του 2009 ειναι μαλλον νωρις ακομα λογω ελλειψης ωρων χρησης στα μοντελα VT20 να πει κανεις εαν υπαρχει.

Γνωριζει καποιος εαν υπαρχει διαθεσιμο firmware για την πιθανη αντιμετωπιση τετοιων θεματων στην VT20?

Και μονο η πιθανοτητα (εστω και μικρη) να υπαρχει αυτο το προβλημα θα με απετρεπε σιγουρα απο την αγορα της VT20. Μακαρι η Panasonic να δωσει αμεσα λυση και μια αναλυτικη απαντηση. Διαβασα οτι εχει κατατεθει και μηνυση εναντιον της γι αυτο το θεμα.

Το πιο σημαντικο ειναι οτι σε περιπτωση floating black στην συσκευη δεν γινεται αντικατασταση . . . και υποθετω ουτε και επισκευη. Οι ειδικοι της Panasonic θα βοηθουσαν πολυ εδω αν εχουν καποια ενημερωση εκ των εσω.

Re: Απάντηση: Sony HX900 vs Panasonic VT20 vs Philips 9705H

Αυτο το "προβλημα" με FB ειναι τιποτα μπροστα στο dimming που εχουν ολες οι LCD και μεταβαλλουν την φωτεινοτητα συνεχως.

Ασε που μπορει να μην το δεις καν.

Δεν ειχα φανταστει οτι θα ηταν τοσο περιπλοκο να επιλεξω. Ισως το πολυ ψαξιμο τελικα και η αναζητηση του τελειου να κανει πιο δυσκολη τη ζωη μας χωρις λογο.

Απο την αλλη πρεπει να ειμαστε ενημεροι ειδικα σε θεματα που μας ενδιαφερουν αμεσα και ειδικα οταν αυτα μας στοιχιζουν σεβαστα ποσα.

Κι εγω που νομιζα οτι θα επρεπε να επιλεξω αναμεσα στις συσκευες με τα περισσοτερα πλεονεκτηματα αλλα μου φαινεται τελικα πρεπει να επιλεξω την συσκευη με τα λιγοτερα 'προβληματα' :D

Re: Απάντηση: Sony HX900 vs Panasonic VT20 vs Philips 9705H

Αυτο που λες ισχυει.

Και το κουφο ειναι οτι αντι να ακριβοτερα μοντελα να εχουν λιγοτερα προβληματα απο τα φθηνοτερα τις περισσοτερες φορες λογω πολυπλοκοτητας (οι κατασκευαστες προσπαθουν για το κατι παραπανω) εχουν περισσοτερα.