Χμ... Αυτό δεν το ήξερα... Αν και λίγο off topic, μήπως ξέρεις αν ισχύει και για την σειρά του 2010;
Ειδικά το 2010 τον ίδιο....τόσο καλό media player είχαν όλες οι τηλεοράσεις...ακόμη και αυτές με κόστος 400 ευρώ!
Χμ... Αυτό δεν το ήξερα... Αν και λίγο off topic, μήπως ξέρεις αν ισχύει και για την σειρά του 2010;
Υποθέτω ότι η Sony, αφού δεν είναι Edge Led δε θα παρουσιάζει clouding. Βέβαια, για τον ίδιο λόγο, δεν είναι τόσο λεπτή και όμορφη όσο η Samsung. Κατά τη δική μου γνώμη είναι πολύ ακριβή για αυτά που υπόσχεται.
Και απο που βγαινει το συμπερασμα αυτο?
Ισα ισα με το συστημα intelligent peak LED εχει πολυ λιγοτερο halo και σημαντικα καλυτερη εικονα απο συμβατικες local dimming παλιοτερης τεχνολογιας...
Τοπολογία με direct led + local dimming δεν μπορεί να δώσει τέτοιες φωτογραφίες, γιατί οι ζώνες σε περιοχές με μαύρο θα είναι κλειστές.
Εγώ άλλη εξήγηση πέρα του ότι είναι edge led, δεν έχω. Εσύ πώς δικαιολογείς την εμφάνιση clouding σε εκτεταμένες περιοχές μαύρου σε τηλεόραση direct led + local dimming;
Δηλαδή, (συγνώμη που μπαίνω στη συζήτηση) ουσιαστικά και η SONY έχει clouding?
Mπορεί ο Μάνος να έβγαλε τις φωτό με κλειστό το local dimming...![]()
![]()
Κανονικά (βάσει προδιαγραφών) δεν θα έπρεπε να φαίνεται.
Είναι και αυτό μια πιθανή εξήγηση, συμβατή με το τι δείχνουν οι φωτογραφίες...
(Εγώ σκευτόμουν την περίπτωση να είναι συνδυασμός edge led με direct led, σε ζώνη στο κέντρο...)
Μακάρι να υπήρχε κάτοχος με διάθεση να ανεβάσει μερικές φωτογραφίες...
Πολύ περίπλοκο το έκανες...
Μπορεί, πολύ απλά, το σύστημα ελέγχου του φωτισμού στη Sony, να είναι λιγότερο απότομο από το αντίστοιχο της Philips. Άλλωστε, με εξαίρεση το 100Hz Test, τα υπόλοιπα κλιπ δεν έχουν digital16 φόντο, αλλά λίγο παραπάνω...
Ο σαμουράι είναι σε απόλυτο σκοτάδι πάντως.
Το σίγουρο είναι ότι ο samurai κάπου πατάει και το πάτωμα δεν είναι κατάμαυρο![]()
Το σίγουρο είναι ότι ο samurai κάπου πατάει και το πάτωμα δεν είναι κατάμαυρο![]()
Τι να σου πω, έτσι είναι το δικό μου κλιπ.
Σε ποιο δισκάκι υπάρχει το κλιπ με το πάτωμα να το δω; (Δεν τα έχω όλα δυστυχώς).
Αν υπάρχουν 2 κλιπάκια, τότε είναι λογική η φωτογραφία (που εγώ έχω κλιπάκι χωρίς πάτωμα). Δεν μπορώ να πιστέψω εύκολα ότι υπήρχε τόσο πάτωμα, και η 920 δεν το δείχνει.
[Το κλιπάκι που έχω έχει πρώτα κάτι σούσι, και μετά τον σαμουράι, χωρίς πάτωμα. Μόνο η αντανάκλασή του υπάρχει.]
αν το γυρίσεις στο λαπτοπ σε 16-235 λογικά θα φανεί
Δηλαδή, (συγνώμη που μπαίνω στη συζήτηση) ουσιαστικά και η SONY έχει clouding?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.