Sony HX920 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Έχεις πρόχειρα τα links από αυτά τα review, γιατί μάλλον δεν τα έχω διαβάσει. Έχω δει τα review του hdtv test & fullhd.gr. Σε ποια αναφέρεσαι;

Από εδώ:
The Sony XBR-HX929 is the best-performing LCD-based TV we've tested this year, outdoing edge-lit models by virtue of superior black-level performance and very good color. Those exceedingly deep blacks don't sacrifice any shadow detail, but the local-dimming backlight does result in some blooming and off-angle issues. Overall, however, for picture quality the HX929 stands above all but the very best plasma TVs, at least when viewed from the sweet spot directly in front of the screen.

Και εδώ:
Τhe bottom line: One of the best-performing LED-based LCDs we've ever tested, the expensive local-dimming Sony XBR-HX929 competes well with the top plasmas.

Και ακόμα εδώ:
The new XBR-55HX929 not only has true full array local dimming backlighting, it is only 1" in depth and a thin beautiful framing bezel. The TV has a fantastic picture quality with non-3D sources with incredibly deep black levels and eye-popping definition. Colors are rich but not oversaturated...

Πιστεύω να φτάνουν...

Εγώ θα συμφωνήσω με αυτό που έγραψαν: αν θες local dimming στο UK, αρχές Αυγούστου, δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Η 9705 δεν έχει διαθεσιμότητα εκεί (και δεν έχουν δοκιμάσει φίλιπς εδώ και χρόνια), και η cell δεν είχε φτάσει ακόμα.

Σιγα μην ασχοληθουν με πεθαμενες μαρκες σαν την Philips.

Παντως συμφωνω αρκετα με το συμπερασμα "οποιος δεν θελει πλασμα και θελει την κορυφαια τηλεοραση της αγορας ας παρει την HX920".

Αν και κατα την γνωμη μου η Cell θα ειναι ακομη καλυτερη αλλα και αρκετα ακριβοτερη.

Θα πληρωνε κανεις 5000 για μια toshiba με ευκολια, οποια και να ειναι η cell engine; Ποσα καλα μοντελα hi end εχει παρουσιασει και ποια η διαρκεια της εταιριας αυτης στο τμημα των τηλεορασεων; Να πω οτι ηταν καμια samsung, panasonic, sony,πολυ ρισκο επιλογη για τα τοσα χρηματα που απαιτει.

Θα πληρωνε κανεις 5000 για μια toshiba με ευκολια, οποια και να ειναι η cell engine; Ποσα καλα μοντελα hi end εχει παρουσιασει και ποια η διαρκεια της εταιριας αυτης στο τμημα των τηλεορασεων; Να πω οτι ηταν καμια samsung, panasonic, sony,πολυ ρισκο επιλογη για τα τοσα χρηματα που απαιτει.

Δύσκολο το θέμα που βάζεις. Γενικά η τοσίμπα βγάζει χρόνια τηλεοράσεις οι οποίες κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά, αλλά έχει κακοπέσει λίγο σαν αντιπροσωπεία, και δεν διαφημίζεται πουθενά. Πάντως στο συγκριτικό του 2009 είχαμε δει μια τοσίμπα: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=52389

Μου θυμίζει λίγο η κουβέντα την περίπτωση της Pioneer: από το πουθενά έβγαλε τηλεοράσεις, έφτασε να έχει πολύ καλή αντίθεση, και εξαφανίστηκε. Λογικά κάποιος θα πει ότι όποιος την αγόρασε έχασε, αλλά στην πράξη απολαμβάνει ότι έχει να του δώσει η τηλεόραση.

Το πρόβλημα δεν είναι τόσο η τιμή (που σε λίγο θα πέσει πιστεύω στα επίπεδα των υπολοίπων), αλλά το που θα την δεις να παίζει...

Δεν καταλαβαίνω την αισιοδοξία περί Toshiba και Cell. Έχουμε κάποια ένδειξη ότι η επεξεργαστική ισχύς είναι η λύση στο θέμα της όσο το δυνατόν καλύτερης απεικόνισης ?

Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι η Τoshiba θα παίζει καλύτερα από ένα συνδυασμό Sony 920 + Lumagen Mini 3D που βγαίνει περίπου στο ίδιο κόστος ?

Δεν καταλαβαίνω την αισιοδοξία περί Toshiba και Cell. Έχουμε κάποια ένδειξη ότι η επεξεργαστική ισχύς είναι η λύση στο θέμα της όσο το δυνατόν καλύτερης απεικόνισης ?

Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι η Τoshiba θα παίζει καλύτερα από ένα συνδυασμό Sony 920 + Lumagen Mini 3D που βγαίνει περίπου στο ίδιο κόστος ?

Αν έχει μαύρο κάτω από τα 0.05/0.04 που μετρά η 920, γιατί όχι;

Οι υπαρχουσες LED εχουν 240-256 ζωνες ελεγχου.

Η Cell εχει 512 , αυτο και μονο της δινει μεγαλο πλεονεκτημα θεωρητικα.

Η 21:9 φτάνει και τις 288.
Υπάρχουν πληροφορίες για τις ζώνες της 920;

Αν έχει μαύρο κάτω από τα 0.05/0.04 που μετρά η 920, γιατί όχι;

Αυτό προυποθέτει πως όλα τα άλλα χαρακτηριστικά θα είναι τουλάχιστον εξίσου καλά και στην Toshiba και πως η δική της επεξεργασία θα είναι τουλάχιστον όσο καλή με αυτή εξιδικευμένων scalers. Δεδομένης της αμφιλεγόμενης "επιτυχίας" του Resolution+ δεν θα ήμουν πολύ αισιόδοξος σε αυτό το κομμάτι.

15 August 2011
BRAVIA KDL-55HX920: European LCD TV of the year 2011-2012.....http://presscentre.sony.eu/content/detail.aspx?ReleaseID=6929&NewsAreaId=2
displaymedia.ashx

The 2011-2012 EISA Awards will be presented by the members of the association in Berlin on 2nd September 2011.

MEGA-TEST: 3D LCD Sony Bravia KDL-46HX920 - top model Sony TV

[hdtvpolska.com]KDL-46HX920..........http://hdtvpolska.com/topic/25868-m...jwyzszy-model-lcd-w-ofercie-sony-na-rok-2011/

polish to english

Author test: Gmeru
dsc06483d.jpg

156 Dynamic Backlight zones..[?]
leddobryhdtvpolska.png

1237482587014.jpg
[sony.co.uk..KDL-46HX923]Sony’s design heritage shines through as it wins IF Product Design GOLD Award in 2011.

Ένα ακόμα review που αναφέρει πολύ καλά αποτελέσματα (όσο μπόρεσα να διαβάσω βέβαια)

Δεν ξέρω αν το λες περιπεχτικά αλλά πραγματικά τα review τη βγάζουν εξαιρετική από πολλές απόψεις. Στο The Mall που την έχω δει πολλές φορές (νομίζω public) έχει πολύ ωραία εικόνα πραγματικά. Και ωραία σχεδίαση βέβαια.

dsc1550.jpg
μεγάλη η διάφορα στο πάνελ σε σχέση με μια lg και μια panny plasma σε φωτισμό καταστήματος βέβαια

μπά από την πανασονικ φαίνεται καθαρά ότι πρόκειται για σπίτι (κάδρο σε κολώνα σε κατάστημα???).

το μόνο πράγμα που μου έκανε εντύπωση είναι οι αντανακλάσεις της gt30 πρέπει να είναι. μου φαίνονται πολλές.