Sony ΗΜZ-Τ2 Personal 3D viewer AVCLUB review!

Απάντηση: Re: Sony ΗΜZ-Τ2 Personal 3D viewer AVCLUB review!

Στο Αγγλικο Αμαζον εχει 600 (λιρες ομως οχι ευρω!) το Τ1 και 1000 το Τ2 , αμφοτερες οι συσκευες μεταχειρισμενες...

Απάντηση: Re: Sony ΗΜZ-Τ2 Personal 3D viewer AVCLUB review!

Ωραια θεματα ανοιγετε πανω στην κριση!

Παντως ευχαριστουμε μονο και για τον κοπο να γραψετε οσα ειδατε.

Για να λειτουργησει χρειαζεται ρευμα ή υπαρχει και μπαταρια (με διαρκεια να δεις ταινια τουλαχιστον);

Διαβασα οτι το Τ2 θα βγει στη τιμη του Τ1 που ειναι 800 δολαρια (Amazon).

Αυτο κανει 600 ευρω περιπου και οχι 1000. Τοσο γατοι ειναι στην Ευρωπη; (απ' οτι ειδα και στη Γερμανια τοσο το πουλανε)

Γεια σου Πανο!
Θελει ρευμα υποχρεωτικά.
Η τιμη στην Γερμανια είναι 999 Ευρω οποτε φανταζομαι καπου εκει θα ειναι και στην Ελλαδα..
http://www.sony.de/product/3d-kopfkino/hmz-t2

Re: Απάντηση: Re: Sony ΗΜZ-Τ2 Personal 3D viewer AVCLUB review!

Γεια σου Τακη με τα ωραια σου.

Εχει μπει στη λιστα ή δυναμωνεις λαιμο πρωτα και βλεπουμε;

Γεια σου γείτονα.. Απο οτι θυμαμαι δεν ειχε frame interpolation settings σαν τους προβολεις της Sony..

Δεν μου αρέσουν οι βαθμολογίες. Η εικόνα ήταν πολύ καλή σε 2d/3d και το κυριότερο ΦΩΤΕΙΝΗ...

Οπως τα λεει ο takisot εχοθν τα πραματα.Το εχω το εργαλειο και η εικονα του ειναι φωτεινη, πλουσια χρωματα, φανταστικο μαυρο[με λιγη ρυθμηση],ansicontrast πολυ καλο και τελος μια διαγωνιο που την καταλαβαινεις γυρω στις 130-140ιντσες[εχω οθονη προβολης 91ιντσες και η διαφορα καπου εκει την καταλαβαινεις.Εχω τον SHARP12000 σαν βιντεοπροβολεα και μπορω να σας πω οτι του ριχνει κανονικα σχεδον σε ολα και λεω σχεδον μονο και μονο για την αισθηση που σου προσφερη η αισθηση του να εχεις το κεφαλι σου ελευθερο.Για το θεμα τωρα της ανεσης αγορασα ενα σκουφο[πως ωα το πω] κολυμβησης και τουλαχιστον στο δικο μου κεφαλι δουλευει καλα[φαντασου 3 ταινιες στο καπακι.Τελευταιο αφησα το καλυτερο που δεν ειναι αλλο απο το 3d.Μεγαλη εικονα φωτεινοτατη ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ CROSSTALK.Το μονο που θα επιθυμουσα θα ηταν να ειναι τα πανελακια 1080 οχι οτι σε χαλαει και ετσι οπως ειναι αφου νιωθεις το κοτετσοσυρμα μονο στα μακρινα πλανα[γενικα η εικονα ειναι πεντακαθαρη].Αξιζει τα λεφτα του κυριως για το 3d του.

μαλλον μπορει να μην το ονομαζει στα μενου ετσι η σονυ αλλα clear mode γιατι βρηκα πως...From the Sony site:
"Clear mode to reduce motion-blur - If you’re a gamer, you’ll love the clear mode setting, optimises and enhances lost frames for great clarity of high-speed action"

This sounds more like 120hz frame interpolation than latency reduction to me.

μετα τον προβολεα θελω αυτο αλλα βασικα μονο για χβοχ360 η ισως να τσεκαρω κ το 3δ που λογικα θα ειναι καλυτερο λεω ισως απο τον οπτομα(ΙΣΩΣ)....

Re: Απάντηση: Sony ΗΜZ-Τ2 Personal 3D viewer AVCLUB review!

το θεμα τωρα της ανεσης αγορασα ενα σκουφο[πως ωα το πω] κολυμβησης και τουλαχιστον στο δικο μου κεφαλι δουλευει καλα[φαντασου 3 ταινιες
Θελουμε φωτο! :p