sony kd-55xe7096 vs samsung ue50mu6122(για αμεση αγορα)

giannis0

New member
8 June 2018
9
sony kd-55xe7096 vs samsung ue50mu6122 κυριως για χρηση ταινιων και αθλητικων..την βοηθεια σας παιδια τυγχανων ασχετος.ευχαριστω

Απάντηση: Sony XE7096 Vs Samsung MU6122 (για άμεση αγορά)

Η μια είναι 55", οπότε...

φιλε μου ανεξαρτητα απο αυτο..θεμα ποιοτητας,πανελ κτλ?ευχαριστω

Ίδια εικόνα έχουν περίπου (εφόσον η Samsung διαθέτει VA panel), συνεπώς οι 5" είναι η μεγαλύτερη διαφορά υπέρ της μιας. Από την άλλη, αν θα γίνεται συχνή θέαση αθλητικών, καλύτερες επιλογές είναι οι Samsung MU7000 και Sony XE8505, που έχουν αμφότερες 100 Hz (πραγματικό) ρυθμό ανανέωσης.

ανεβαινει το κασε στα μοντελα που μου ανεφερες δυστυχως και θεαση σε αθλητικα θα ειναι αρκετη...πως θα καταλαβω εαν εχει va panel?μηπως γνωριζεις να μου πεις και τα πραγματικα hz αυτων των μοντελων?

50 Hz είναι και οι δύο. Επίσης, εφόσον είναι παραπλήσιες οι τιμές τους, πας στη Sony. Τόσο απλά. Ούτε σε απασχολεί το panel της Samsung. Τέλος, αν είναι περίπου στα 2.5 μέτρα η απόσταση θέασης, αξίζει η μεγαλύτερη επένδυση, για αγορά μιας εκ των δύο πιο πάνω, αφού έχουν καλύτερη κίνηση στα αθλητικά (δηλαδή, χωρίς τη "θολούρα" που είναι διακριτή σε τηλεοράσεις με 50 Hz panels).

μια τελευταια ερωτηση και δεν σε κουραζω αλλο..η προηγουμενη τηλεοραση που ειχα ηταν η samsung ue 50 j6200(εσπασε η οθονη) και γι αυτο ψαχνω τωρα...παιρνοντας την sony εχω αγορασει κατι αναλογα ποιοτικα(hz,panel)?

Η J6200 έχει 100 Hz panel. Οπότε, χονδρικά, κερδίζεις σε μέγεθος και χάνεις στην κίνηση, εφόσον επιλέξεις την XE7096, ενώ τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά στην εικόνα είναι παρόμοια (με VA panel και οι δύο). Ως "αναβάθμιση" μπορεί να χαρακτηριστεί κάποια από τις δύο που προτάθηκαν προηγουμένως. Όμως, αν δεν μπορεί να αυξηθεί το budget, η XE7096 είναι μια "τίμια" λύση για την τιμή της.

φιλε μου, σε ευχαριστω πολυ!!!