Καταρχήν έστω και καθυστερημένα καλό φθινόπωρο . Λόγω καθαρά επαγγελματικών υποχρεώσεων με άφησε λίγο πίσω ώστε να διαβάσω τα σχετικά νήματα αυτό όμως δεν με πτοεί καθόλου να ασχοληθώ έστω και αργά το βράδυ με το χόμπι μας ...
Για το Xbox X έχω αναφερθεί λεπτομερέστατα και πάντα προσωπικά δεν το αλλάζω με κανένα media player -Netflix για τον απλούστατο λόγο η προτεραιότητα για μένα είναι η ποιότητα της εικόνας -αξιοπιστία αφού ενεργοποιεί (media dada το 4K master της Sony A8F που δεν το κάνει κανένα media player ούτε καν η ενσωματωμένες εφαρμογές Android της τηλεόρασης )
Περισσότερα στο σχετικό νήμα ...
Είχα γράψει ότι παρακολουθώ την συγκεκριμένη τηλεόραση όσον αφορά την αξιοπιστία της τουλάχιστον στο δείγμα που έχω αγοράσει .
Μπορεί να είσαι φαν της εικόνας της Sony λόγω καθαρά επεξεργασίας αυτό όμως δεν σημαίνει για μένα ότι δεν πρέπει να γράφεις τα καλά και τα κακώς κείμενα πρωτίστως για να είσαι αξιόπιστος αφού όπως έχω δηλώσει δεν είμαι επαγγελματίας απλά γουστάρω αυτό που κάνω (χομπίστας )
Επι της ουσίας εμφανίστηκε ένα μαύρο πίξελ στο πάνω μέρος της εικόνας σκουπίδι Καμμένο πίξελ απάντηση δεν πήρα από το επίσημο service.
Που το βλέπεις σε όλα τα φωτεινά πλάνα και σε όλη την χρωματική παλέτα .
Αποφασιστικά και μετά από έντονες διαμαρτυρίες μου τόσο στην sony όσο και στο κατάστημα που αγόρασα την τηλεόραση είναι δεδομένη η αντικατάσταση της και αναμένω το καινούργιο μοντέλο OLED A8G από εβδομάδα όπως με πληροφόρησαν .
Ε ναι κάπως έτσι ξεκινάνε τα ωραία ...Πάλι καλά!
Καλησπέρα σήμερα παρατήρησα ακριβώς το ίδιο προβλημα και στην δίκη μου AF8 65’. Τι μπορώ να κάνω και εγώ ώστε να ύπαρξη κάποια σωστή αντιμετώπιση από την Sony ή το κατ/μα; Παρεπιπτόντως, όταν την αγόρασα είχα βαλει εγγύηση από το Kotsovolo και έστω για 1 pixel.Καταρχήν έστω και καθυστερημένα καλό φθινόπωρο . Λόγω καθαρά επαγγελματικών υποχρεώσεων με άφησε λίγο πίσω ώστε να διαβάσω τα σχετικά νήματα αυτό όμως δεν με πτοεί καθόλου να ασχοληθώ έστω και αργά το βράδυ με το χόμπι μας ...
Για το Xbox X έχω αναφερθεί λεπτομερέστατα και πάντα προσωπικά δεν το αλλάζω με κανένα media player -Netflix για τον απλούστατο λόγο η προτεραιότητα για μένα είναι η ποιότητα της εικόνας -αξιοπιστία αφού ενεργοποιεί (media dada το 4K master της Sony A8F που δεν το κάνει κανένα media player ούτε καν η ενσωματωμένες εφαρμογές Android της τηλεόρασης )
Περισσότερα στο σχετικό νήμα ...
Είχα γράψει ότι παρακολουθώ την συγκεκριμένη τηλεόραση όσον αφορά την αξιοπιστία της τουλάχιστον στο δείγμα που έχω αγοράσει .
Μπορεί να είσαι φαν της εικόνας της Sony λόγω καθαρά επεξεργασίας αυτό όμως δεν σημαίνει για μένα ότι δεν πρέπει να γράφεις τα καλά και τα κακώς κείμενα πρωτίστως για να είσαι αξιόπιστος αφού όπως έχω δηλώσει δεν είμαι επαγγελματίας απλά γουστάρω αυτό που κάνω (χομπίστας )
Επι της ουσίας εμφανίστηκε ένα μαύρο πίξελ στο πάνω μέρος της εικόνας σκουπίδι Καμμένο πίξελ απάντηση δεν πήρα από το επίσημο service.
Που το βλέπεις σε όλα τα φωτεινά πλάνα και σε όλη την χρωματική παλέτα .
Αποφασιστικά και μετά από έντονες διαμαρτυρίες μου τόσο στην sony όσο και στο κατάστημα που αγόρασα την τηλεόραση είναι δεδομένη η αντικατάσταση της και αναμένω το καινούργιο μοντέλο OLED A8G από εβδομάδα όπως με πληροφόρησαν .
Προσωπικά απευθύνθηκα στο Κατάστημα που αγόρασα την τηλεόραση .Καλησπέρα σήμερα παρατήρησα ακριβώς το ίδιο προβλημα και στην δίκη μου AF8 65’. Τι μπορώ να κάνω και εγώ ώστε να ύπαρξη κάποια σωστή αντιμετώπιση από την Sony ή το κατ/μα; Παρεπιπτόντως, όταν την αγόρασα είχα βαλει εγγύηση από το Kotsovolo και έστω για 1 pixel.
Ήρθε κάποιος ΤΕΧΝΙΚΟΣ από το Service της Sony σπίτι σου να ελέγξει την TV ή έστειλες εσυ φωτό και μετά ήρθαν και την πήραν; Η δικιά μου έχει 8 καμμένα pixels. Ελπίζω να μην μου αλλάξουν κανενα πάνελ, γιατί το πάνελ που έχω είναι εξαιρετικό εκτός των καμμένων pixel.Προσωπικά απευθύνθηκα στο Κατάστημα που αγόρασα την τηλεόραση .
Όπου με έφεραν σε επικοινωνία με το service.
Για να ενημερώσω και το σχετικό νήμα η A8G που περίμενα σφραγισμένη ήρθε στην θέση της A8F ξεσφράγιστη την οποία καν δέχτηκα για τον απλούστατο λόγο άλλα είχαμε συμφωνήσει .
Η A8G σύμφωνα πάντα με το service ήρθε αλλά σπασμένη κατά την μεταφορά και μου στείλανε την A8F .
Το λάθος που έγινε το έχουν παραδεχτεί και αναμένω το καινούργιο μοντέλο σφραγισμένο ,για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ενημερώσω το σχετικό νήμα .
Την πρώτη φορά ήρθε τεχνικός όπου είδε το πρόβλημα μετά ήρθε και δεύτερη φορά για να μετρήσει το μέγεθος .Ήρθε κάποιος ΤΕΧΝΙΚΟΣ από το Service της Sony σπίτι σου να ελέγξει την TV ή έστειλες εσυ φωτό και μετά ήρθαν και την πήραν; Η δικιά μου έχει 8 καμμένα pixels. Ελπίζω να μην μου αλλάξουν κανενα πάνελ, γιατί το πάνελ που έχω είναι εξαιρετικό εκτός των καμμένων pixel.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.