Έχει πολυθρόνα μασάζ και παίζει μόνο Pro σε πληροφορώ!Ωραίο το playroom.Αν έχεις και καναπέ με μασάζ περιμένω πρόσκληση για fifa.
![]()
Έχει πολυθρόνα μασάζ και παίζει μόνο Pro σε πληροφορώ!
![]()
Καλή Σαρακοστή σε όλους.Ειναι αλήθεια πως η εμπειρία πλοήγησης δεν είναι τόσο smooth σε σχέση με τα λειτουργικά άλλων εταιριών.Την τηλεόραση την πήρες τώρα;Αναβάθμιση στο frimware έχει γίνει;Ρωτάω γιατί με τις τελευταίες αναβαθμίσεις έχει βελτιωθεί πάρα πολύ σε σχέση με πριν από δύο χρόνια.Μην ανησυχείς πάντως, συνήθεια είναι και μπορεί τα θετικά του android να καλύψουν στο μέλλον τα παράπονα σου.
Κάνε τη διαδικασία pixel refresher χειροκίνητα, μπορεί να είναι επίμονο Image Retention.Καλως τα δέχτηκα...Ελαχιστο μεν ,ορατό με γυμνό μάτι δε μονόχρωμη εικόνα δε..και σε πολύ παράξενο σημείο.Σημα τηλεοπτικών σταθμών η το hud του warzone περίμενα, άλλου μου εσκασε.
Καλησπέρα και ευχαριστώ για τη συμβουλή.Θα το κάνω το βράδυ γιατί θα έπρεπε να εχει γινει ήδη με βάση τις ώρες λειτουργίας και βλέπουμε.Κάνε τη διαδικασία pixel refresher χειροκίνητα, μπορεί να είναι επίμονο Image Retention.
Εγγύηση έχεις ακόμα;Καλησπέρα και ευχαριστώ για τη συμβουλή.Θα το κάνω το βράδυ γιατί θα έπρεπε να εχει γινει ήδη με βάση τις ώρες λειτουργίας έτσι και αλλιώς και βλέπουμε.
Η εργοστασιακή μόλις τελείωσε ,του Κωτσόβολου έχει τρία χρόνια ακόμα αλλά αμφότερες δεν καλύπτουν το burn in.Εγγύηση έχεις ακόμα;
Είχα κάνει ένα τηλ σε Sony Center και μου είχαν πει ότι δεν υφίσταται burn in στις Sony Oled και αν ποτέ παρουσιαστεί κάτι αντίστοιχο το καλύπτουν. Μακάρι να μην είναι κάτι μόνιμο σου εύχομαι.Η εργοστασιακή μόλις τελείωσε ,του Κωτσόβολου έχει τρία χρόνια ακόμα αλλά αμφότερες δεν καλύπτουν το burn in.
Πόσα χρόνια δουλεύει η τηλεόραση κ πόσες ώρες λειτουργίας έχει; Μήπως εμφάνισε εκεί λόγω υποτίτλων;Έκανα το pixel refresh και δεν είδα καμια αλλαγή δυστυχώς. Επίσης το vertical banding είναι πλέον χειρότερο από ποτέ και ουτε αυτό βελτιώθηκε.Μου κάνει τρομερή εντύπωση πάντως το σημείο που βγήκε.Ειδησεις σχεδόν δεν βλέπουμε, πρωιναδικα το ίδιο,κανένα πρόγραμμα εν ολίγοις που έχει εκεί τίτλους.Δεν ξέρω τι να πω.
Πάντως για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να το διακρίνω ιδιαίτερα το σημάδι.Την έχω δύο χρόνια και έχει 8800 ώρες λειτουργίας.Τωρα για το σημείο ειλικρινά δεν καταλαβαίνω.Οπως είπα φοβόμουν για σήμα σταθμών η για το warzone και αυτό μου φαίνεται πολύ παράξενο.
να μην πούνε οι άνθρωποι ένα ψεματάκι υπερβολή ?Είχα κάνει ένα τηλ σε Sony Center και μου είχαν πει ότι δεν υφίσταται burn in στις Sony Oled και αν ποτέ παρουσιαστεί κάτι αντίστοιχο το καλύπτουν. Μακάρι να μην είναι κάτι μόνιμο σου εύχομαι.
Για αυτό δεν ψάχνουμε για προβλήματα... αν είναι, ας φανερωθούν σε κανονική χρήση.Συμφωνώ ότι είναι δεν είναι ευδιάκριτο, έλα όμως από τη στιγμή που το πήρε χαμπάρι ο φίλος θα πηγαίνει όλο εκεί το μάτι του.
Για αυτό δεν ψάχνουμε για προβλήματα... αν είναι, ας φανερωθούν σε κανονική χρήση.
Τώρα αν είναι όπως τα λες το παλικάρι θα βλέπει... φαντάσματα![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.