Sony KD/KE XH9096/ΧΗ9077 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Sony KD XH9096/ΧΗ9077 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το ίδιο λέμε.
Προφανώς θα ''ξαλαφρώσω'' την τηλεόραση αλλά ακόμα και έτσι όπως είναι νομίζω ότι θα έπρεπε να παίζει το Netflix.
Επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις δεν έχω δοκιμάσει .
Το ξέρω ότι είναι μια πιθανή λύση και μια μάλλον αναπόφευκτη επόμενη κίνηση απλά ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα και πως το έλυσε πριν κάνω το οτιδήποτε και κάθομαι μετά να ''στήνω'' από την αρχή και δεν έχω κιόλας αποτελέσμα...
γινονται
Στάλθηκε από το joyeuse μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν το εχω ξανακουσει απο κανεναν αλλον αδελφε. Αν και μετα την επαναφορα συνεχισει το προβλημα επικοινωνησε με Σονυ, και δες πως θα παει

Ε θα το δοκιμάσω κι αυτό και ότι βγει...
Με Sony ήδη έχω μιλήσει.
Μίλησα πρώτα με το service
Ο υποτιθέμενος τεχνικός κάθε φορά που ρωτούσα κάτι με έβαζε στην αναμονή για να μου απαντήσει σαν να ξεφυλλίζε κάποιο manual.
Μετά αφού δεν έβγαλα άκρη με αυτόν, πήρα το Sony center στην Γλυφάδα, όπου μου είπαν πάρε στις 4 που θα είναι εδώ ο ''τεχνικός''
Αυτός μου είπε ότι δεν μπορεί να με βοηθήσει, μου έδωσε ένα τηλ (δε θυμάμαι ακριβώς τι ήταν) που όταν το πήρα με παρέπεμψαν στο service με το οποίο είχα μιλήσει εξαρχής.
Φέξε μου και γλίστρησα...

Εν τω μεταξύ σας έχει έρθει αυτό???
Μου ήρθε ειδοποίηση στο κινητό στην εφαρμογή του Sony Support χθες αλλά όχι κάτι στην τηλεόραση ακόμα...
39667b59d39b45177c2836854debfe32.jpg

Εν τω μεταξύ σας έχει έρθει αυτό???
Μου ήρθε ειδοποίηση στο κινητό στην εφαρμογή του Sony Support χθες αλλά όχι κάτι στην τηλεόραση ακόμα...
39667b59d39b45177c2836854debfe32.jpg

Παντα βγαινει πρωτα στο σιτ και μετα απο καμια δεκαρια μερες υπαρχει διαθεσιμο σαν update απο την ιδια την τηλεοραση

Αν το βαλουμε σε δισκακι πρεπει να ειναι φατ32 και αποσυμπιεσμενο το αρχειο;
Ή δεν χρειαζεται;

Πρεπει να το αποσυμπιεσεις πρωτα πριν το βαλεις στο φλασακι. Δεν εχει σημασια τι file system θα ειναι. Ειτε NTFS ειτε FAT32 ειτε exFAT τα διαβαζει η τηλεοραση

Πρεπει να το αποσυμπιεσεις πρωτα πριν το βαλεις στο φλασακι. Δεν εχει σημασια τι file system θα ειναι. Ειτε NTFS ειτε FAT32 ειτε exFAT τα διαβαζει η τηλεοραση

Ευχαριστω!

Εχει κανει κανεις τη τελευταια αναβαθμιση ΟΤΑ;
Δηλαδη χωρις στικακι;

Οποίος ψάχνει τρόπο να αφαιρέσει εφαρμογες, services από την τηλεόραση (debloating) , γίνεται με αυτο εδω, το δοκίμασα, αφαίρεσα διάφορα.
https://forum.xda-developers.com/t/...app-manager-debloat-tool-for-android.4147837/

Προφανώς δουλεύει και στις παλαιότερες sony, που το έχουν και μεγαλύτερη ανάγκη. Φυσικά πρέπει να ξέρεις τι κάνεις, αφορά ποιο γνώστες.
Δουλευει ασύρματα. Πρέπει pc και tv να συνδέονται στο ίδιο WiFi.

Ερώτηση... υπάρχει τρόπος να συνδέσουμε στην TV... 2 Ηχεία Bluetooth???

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα ομάδα.
Εχει δει κανείς η tv να χει θέμα με την μνήμη;
Χτες έβγαλε ειδοποίησή οτι η μνήμη του εσωτερικού χώρου εξαντλείται.

Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα ομάδα.
Εχει δει κανείς η tv να χει θέμα με την μνήμη;
Χτες έβγαλε ειδοποίησή οτι η μνήμη του εσωτερικού χώρου εξαντλείται.

Εισαι σιγουρος οτι δεν εννοει την χωρετικοτητα της τηλεορασης και οχι της μνημης?? Γιατι μαλλον δεν ισχυει αυτο που λες.

Re: Απάντηση: Re: Sony KD XH9096/ΧΗ9077 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εισαι σιγουρος οτι δεν εννοει την χωρετικοτητα της τηλεορασης και οχι της μνημης?? Γιατι μαλλον δεν ισχυει αυτο που λες.
Αυτό θα λέει, εκτός και αν έχει ανοίξει 5-6 εφαρμογές ταυτόχρονα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sony KD XH9096/ΧΗ9077 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αυτό θα λέει, εκτός και αν έχει ανοίξει 5-6 εφαρμογές ταυτόχρονα.

Σωστο κι αυτο, αλλα και παλι δεν το δικαιολογει νομιζω το να ταβανιασει η μνημη της.

Ο taksidiotis αναφέρεται στην χωρητικότητα του αποθηκευτικού χώρου και όχι στη RAM.Βάζει ένα usb εξωτερικό αποθηκευτικό μέσο και την επεκτείνει ,android tv είναι.

Ναι αποθηκευτικό χώρο εννοώ.

Καλησπέρα... εχω βάλει ενα usb stick sandisk αρκετά καλό για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, και είμαι αρκετά ευχαριστημένος... το μόνο θέμα είναι ότι καμία φορά οι εφαρμογές που είναι περασμένες εκεί σβήνονται από την αρχική μπάρα, αλλά υπάρχουν κανονικά... δλδ δεν έχει αποσυνδεθεί ο δίσκος... έχει συμβεί σε κανέναν από εσάς? καμία ιδέα?

Re: Απάντηση: Sony KD XH9096/ΧΗ9077 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα... εχω βάλει ενα usb stick sandisk αρκετά καλό για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, και είμαι αρκετά ευχαριστημένος... το μόνο θέμα είναι ότι καμία φορά οι εφαρμογές που είναι περασμένες εκεί σβήνονται από την αρχική μπάρα, αλλά υπάρχουν κανονικά... δλδ δεν έχει αποσυνδεθεί ο δίσκος... έχει συμβεί σε κανέναν από εσάς? καμία ιδέα?

Πηγενε, προτίμησεις συσκευής - ισχυς και εκει βαλε εξοικ ενέργειας=οχι, tv σε αναμονη=24.
Έπισης το usb stick βάλτω στην υποδοχή usb της tv το μπλε.
Μπορει να φταίει και το usb πάντως, κάποια είναι αργα και δημιούργουν πρόβλημα. ssd ειναι καλύτερα. Το πάθαινα και εγω με usb stick. Με ssd και τις παραπάνω ρυθμίσεις, κάποιες φορες μπορεί να αργήσουν να φορτωσουν οι εφαρμογές στην μπάρα (βλέπεις αρχικά κενά τετράγωνα) αλλα σε λιγα δευτερόλεπτα επανέρχονται. Το usb stick αντιθέτως ηταν τοσο αργο που δεν θα επανέρχονταν. Θα το γράφω λιγο τεχνικά αν και δεν ξερω αν θα βοηθήσει (επειδή γραφω κώδικα για Android), αλλά το Android οταν παει να διαβάσει εξωτερικά μεσα, εχει ενα time count, αν ξεπεράστει αυτο, ακυρώνεται το διάβασμα. Οπότε αν είναι αργο το μεσο σε ατελεις υλοποίησεις όπως είναι ακομα το Android tv έχει τέτοια θέματα.

Παρεπιμπτοντως μόλις ήρθε και update, νομίζω μεγάλο γιατί έκανε ωρα, δεν ξέρω τι αλλαξε.

• Like
Reactions: estpany